Logic 1000$ niciodata 1000euro dar am scris repede sper sa se inteleaga si cat pot trimite la o tranzactie paxum monese ?
experienta mea cu paxum recente
- Sara.delicious
Ann;21486 wrote: Nu mai stiu exact care e suma maxima din cont catre card extern Monese deoarece eu trimit cu bun simt transferuri mai multe cu sume mai mici.Sa nu uitam ca Monese nu e Paxum, dar cu siguranta 1000$ poti trimite linistita.1000$ nu vor fi niciodata egali cu 1000€
) Suma maxima zilnica de retragere ATM este de 300€, indicat ar fi sa incerci la Raiffaisen Bank optiunea FARA CONVERSIE
Logic 1000$ niciodata 1000euro dar am scris repede sper sa se inteleaga si cat pot trimite la o tranzactie paxum monese ?
Sara.delicious;21492 wrote: Logic 1000$ niciodata 1000euro dar am scris repede a sa se inteleaga si cat pot trimite la o tranzactie paxum monese ?
Rectific, imi cer scuze 350€/zi 2500$ per tranzactie din Paxum in Monese din ce am citit...
Rectific, imi cer scuze 350€/zi 2500$ per tranzactie din Paxum in Monese din ce am citit...
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
- Sara.delicious
Ann;21493 wrote: Rectific, imi cer scuze 350€/zi 2500$ per tranzactie din Paxum in Monese din ce am citit...
Multumesc frumos. :*
Multumesc frumos. :*
AJUTOR! Tocmai am primit mail de la paxum in care scrie asa:New card issue a member of our staff opened ticket our processor notified us that they closed your card due to suspicious fraudulent activity.If there is any funds left on your card you need to contact them using the number on the back of the card In order to retrieve the remaining funds. Ce inseamna asta a mai primit cineva un asemenea mail de la paxum??????
just me;21772 wrote: AJUTOR! Tocmai am primit mail de la paxum in care scrie asa:New card issue a member of our staff opened ticket our processor notified us that they closed your card due to suspicious fraudulent activity.If there is any funds left on your card you need to contact them using the number on the back of the card In order to retrieve the remaining funds. Ce inseamna asta a mai primit cineva un asemenea mail de la paxum??????
Si n ai luat legatura cu Octav?
Si n ai luat legatura cu Octav?
- Sara.delicious
Sara.delicious;21494 wrote: Multumesc frumos. :*
Buna , am o intrebare la tine daca retrag cate 350euro dupa monese pot sa retrag de la raiffaisenbank lei sau pot retrage euro?
Am vazut ca cei de la ing au bancomate de euro pot retrage euro direct exista posibilitate sau doar lei multumesc frumos
Buna , am o intrebare la tine daca retrag cate 350euro dupa monese pot sa retrag de la raiffaisenbank lei sau pot retrage euro?
Am vazut ca cei de la ing au bancomate de euro pot retrage euro direct exista posibilitate sau doar lei multumesc frumos