experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

Nadia;21335 wrote: Hey guys, tuturor va merge cardul Paxum fara probleme? Ati retras astazi? :*

Acum 10 min am transferat din cont pe card……...fara probleme, la atm inca nu am ajuns
No avatar
kittykat

Hi guys,

Am primit pt prima data banii in contul Paxum,inca nu am card.
Incerc sa fac un EFT si imi cere:
IBAN:*
Bank Account Number:*
Nu este unul si acelasi? Voi cum ati completat?

Multumesc mult de tot :-*
Alexabubu

Hey..stie cineva cum pot schimba adresa d email la contul d paxum? Am incercat sa sterg adresa p care o am acum s nu mi da voie..primary adress can t be deleted..asta spune.. Deci nu stiu c trebuie sa fac.help plzz
Alexabubu

Am reusit pana la urma..am selectat o ca adresa primary..mai am o intrebare daca stie cineva..trebuie sa schimb si p mfc adresa la metoda d plata?sau o pot lasa p cea anterioara care este aditionala acum?
No avatar
vvv

astepti sa confirme paxum noua adresa..gen sa fie totul in regula cu paxum, apoi schimbi pe mfc..dureaza cam o zi doua toata treaba cu confirmatul
Alexabubu

vvv;21350 wrote: astepti sa confirme paxum noua adresa..gen sa fie totul in regula cu paxum, apoi schimbi pe mfc..dureaza cam o zi doua toata treaba cu confirmatul

nu mai este cazul sa schimb s p mfc ..cred eu. Pe contul paxum ma loghez tot cu adresa anterioara.. Banuiesc ca cea noua p care am selectat o ca primary address este cea pe care primesc emailuri.
No avatar
Agnes

Nadia;21316 wrote: Chiar nu am idee, atunci.. :( cel mai probabil e o problema cu cardul tau, pentru ca intr-adevar nu merge sa facem plati la POS insa toti putem retrage de la ATM. Ce iti spune la ATM mai exact?
Imi spune TRANZACTIA NU A FOST EFECTUATA 😢
No avatar
Agnes

Nadia;21320 wrote: Confirm ca pare sa fie o problema cu retragerile de la ATM. Am fost acum sa scot si mi-a spus “tranzactia nu a fost efectuata”. Am fost la alt ATM si mi-a zis ca am depasit numarul maxim de retrageri pe zi, ceea ce e ilogic pentru ca am facut o singura retragere astazi.

Aceasi problema o am si eu de 1 luna jumate -2.
No avatar
Cryssaaaaaa

Hello,
Stie cineva daca e ok sa atasez cardul Paxum la contul Paypal?!
Multumesc
No avatar
winna

Yasmina;11009 wrote: Salut fetele cochetele, eu am obtinut primii bani de la paxum prin withdraw funds to external credit card , au intrat in 2 zile pe cardul visa in lei de la Transilvania...mult succes si spor la bani!

Buna, din ce citesc in acest topic - sa inteleg ca pana primesc cardul Paxum - banii primiti in contul Paxum pot fi transferati pe un card VISA sau MAESTRO atasat unui cont de la o banca din Romania de ex. ING unde am cont si card - fara ca banii sa intre si in contul bancar pe care il am la ING ? Adica ii pot scoate de la ATM direct cu cardul ING fara ca banii sa fie in contul bancar ING ci transferati din contul Paxum pe cardul ING - am inteles bine ? E posibil sa am banii doar pe cardul ING dar fara ca banii sa fie actually si in contul bancar ING?

In acest caz banca ING va avea cunostinta de faptul ca eu folosesc cardul ING pentru a scoate de la ATM banii din Paxum ? E posibil sa am vreo problema gen sa ma ia la intrebari si sa imi ceara sa justific sursa banilor - de unde ii primesc si pentru ce sau sa imi blocheze contul si/sau cardul ?

Momentan lucrez la studio dar vreau sa renunt pentru a lucra pe cont propriu, mi-am deschis cont Paxum si am aplicat pentru card pe 10 septembrie dar unele persoane care au postat in acest topic spun ca poate dura chiar si aproape 4 luni pana primesc cardul si de asta intreb.

Mersi.
Scrie răspuns