experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Keke;21313 wrote: Buna Nadia!este adevarat ca au limite de retragere la ATM foarte joase?la genul 200de lire pe sapt sau ceva de genul?nu incerc sa induc pe nimeni in eroare,citisem pe un forum international....stiti mai multe?Ofera IBAN personal?🧐

No idea, nu m-am interesat inca de ei, da’ cu toate problemele astea de la Paxum cred ca o sa o fac foarte curand. :)) Chestia e ca sunt in business de mai bine de 15 ani, cardurile lor pot fi folosite strict in Europa dar par reliable si seriosi. Plus ca sunt multi care ii folosesc, in general cei cu cryptocurrency/forex/etc.
No avatar
Nadia

Agnes;21314 wrote: am incercat si varianta asta , pot selecta doar la inceput
from account : si imi da datele cardlui si suma ....dar la urmatorul pas TO ACCOUNT nu imi apare nici o optiune ....
multumesc tare mult pt raspunsuri ....

Chiar nu am idee, atunci.. :( cel mai probabil e o problema cu cardul tau, pentru ca intr-adevar nu merge sa facem plati la POS insa toti putem retrage de la ATM. Ce iti spune la ATM mai exact?
No avatar
Keke

Nadia;21315 wrote: No idea, nu m-am interesat inca de ei, da’ cu toate problemele astea de la Paxum cred ca o sa o fac foarte curand. :)) Chestia e ca sunt in business de mai bine de 15 ani, cardurile lor pot fi folosite strict in Europa dar par reliable si seriosi. Plus ca sunt multi care ii folosesc, in general cei cu cryptocurrency/forex/etc.

Voi citi si eu cu mai mare atentie😄daca afli ceva pls buzz me😆💋💋💋
Ann

Si a revenit si la mine.De la 21:00 ieri, pana acum...(external card)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Nadia

Confirm ca pare sa fie o problema cu retragerile de la ATM. Am fost acum sa scot si mi-a spus “tranzactia nu a fost efectuata”. Am fost la alt ATM si mi-a zis ca am depasit numarul maxim de retrageri pe zi, ceea ce e ilogic pentru ca am facut o singura retragere astazi.
No avatar
Rimela

Keke;21313 wrote: Buna Nadia!este adevarat ca au limite de retragere la ATM foarte joase?la genul 200de lire pe sapt sau ceva de genul?nu incerc sa induc pe nimeni in eroare,citisem pe un forum international....stiti mai multe?Ofera IBAN personal?🧐

Transferring payment from LiveJasmin to your Skrill card wallet will cost 1% of transferred amount but maximum $10/€10.
Ordering a new Skrill MasterCard card costs $10/€10. The maintenance fee is charged on a yearly basis only - it is $10/€10 per year. Withdrawing funds from your Skrill MasterCard card at an ATM costs 1.75% of withdrawn transaction.
The cards are issued by Paysafe LTD, and have a daily ATM spend limit of $900 - $10,000, depending on the terminal used
The Skrill MasterCard cards are available in the following countries; EEA countries (Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom) + Russia, Argentina, Chile, Costa Rica, Mexico, Uruguay and Turkey.
If you choose the bank transfer option, you will be able to transfer funds from your Skrill virtual balance to your local bank account. You can withdraw your funds in EUR or in local currencies, for a cost of €5.5 / transaction. Local currency payments are available in EUR, GBP, HKD, SGD, JPY, CAD, AUD, CHF, DKK, SEK, NOK, ILS, MYR, NZD, TRY, AED, MAD, QAR, TWD, THB, CZK, HUF, SKK, EEK, BGN, PLN, ISK, INR, KRW, ZAR, RON, HRK, JOD, OMR, RSD, TND. All payments are sent in USD or EUR from our side, the FX of local currencies is applied by Skrill.
If you choose to receive your payment to your own 3rd party VISA card, the funds will be credited to your card in its currency at issuing bank’s applicable rate. The cost of a transaction is 7.50% of transferred amount.
No avatar
Keke

Rimela;21321 wrote: Transferring payment from LiveJasmin to your Skrill card wallet will cost 1% of transferred amount but maximum $10/€10.
Ordering a new Skrill MasterCard card costs $10/€10. The maintenance fee is charged on a yearly basis only - it is $10/€10 per year. Withdrawing funds from your Skrill MasterCard card at an ATM costs 1.75% of withdrawn transaction.
The cards are issued by Paysafe LTD, and have a daily ATM spend limit of $900 - $10,000, depending on the terminal used
The Skrill MasterCard cards are available in the following countries; EEA countries (Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom) + Russia, Argentina, Chile, Costa Rica, Mexico, Uruguay and Turkey.
If you choose the bank transfer option, you will be able to transfer funds from your Skrill virtual balance to your local bank account. You can withdraw your funds in EUR or in local currencies, for a cost of €5.5 / transaction. Local currency payments are available in EUR, GBP, HKD, SGD, JPY, CAD, AUD, CHF, DKK, SEK, NOK, ILS, MYR, NZD, TRY, AED, MAD, QAR, TWD, THB, CZK, HUF, SKK, EEK, BGN, PLN, ISK, INR, KRW, ZAR, RON, HRK, JOD, OMR, RSD, TND. All payments are sent in USD or EUR from our side, the FX of local currencies is applied by Skrill.
If you choose to receive your payment to your own 3rd party VISA card, the funds will be credited to your card in its currency at issuing bank’s applicable rate. The cost of a transaction is 7.50% of transferred amount.

Multumesc mult Rimela 😃900-10k pe zi depinde de optiunile facute.Nicidecum ce gasisem eu(cred ca era cardul de vacanta:)))).Functioneaza precum Paxum sau epayments/ePayservices fara IBAN cred..
No avatar
Rimela

Keke;21322 wrote: Multumesc mult Rimela 😃900-10k pe zi depinde de optiunile facute.Nicidecum ce gasisem eu(cred ca era cardul de vacanta:)))).Functioneaza precum Paxum sau epayments/ePayservices fara IBAN cred..

N-ai pt ce keke :)
Inca nu am intrat pe pagina lor sa ma documentez mai bine, dar ma gandesc sa imi deschid cont la ei in zilele urmatoare. Daca emit carduri si in euro iar limitele de retragere sunt mai mari...…...ar fi super, eu scot euro de la Atm...…
ce am scris mai sus e copiat din Jasmin de la optiunile de plata :)
No avatar
Rimela

Arilena;21324 wrote: Buna Rimela,spune-mi te rog,cu ce fel de card scoti euro de la bancomat?

Buna Arilena, cu cardul Paxum :) , nu locuiesc in Ro
No avatar
Nadia

Rimela;21331 wrote: Buna Arilena, cu cardul Paxum :) , nu locuiesc in Ro

Hey guys, tuturor va merge cardul Paxum fara probleme? Ati retras astazi? :*
Scrie răspuns