experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
erika9

Rimela;21004 wrote: Sau poti opta pentru Withdraw Funds by EFT Transfer, adaugi Iban-ul bancii tale din Ro ……..comisión 6 $ si timpul de asteptare e la fel ca si pentru retragere pe external card.
Nu inteleg de ce se fereste toata lumea de EFT ( comisión mic , durata 2 zile lucratoare) , banii intra tot in acelasi cont de Ro

La mine a durat 10 zile, la altii chiar 2 sapt. Ce-i drept, am facut un singur transfer, crezand ca atat dureaza mereu si nu voiam sa astept atat de mult dupa bani. Dar am citit pe aici ca decat prima data dureaza atat si ma gandesc sa ma mut inapoi pe EFT.
No avatar
Gabi

Chillyourheart;21017 wrote: Din ce stiu eu pe xlove nu ai metoda de plata paxum.

Ba da! Am setat paxumul ca și metoda de plata.
No avatar
Rimela

erika9;21014 wrote: La mine a durat 10 zile, la altii chiar 2 sapt. Ce-i drept, am facut un singur transfer, crezand ca atat dureaza mereu si nu voiam sa astept atat de mult dupa bani. Dar am citit pe aici ca decat prima data dureaza atat si ma gandesc sa ma mut inapoi pe EFT.

Intra-adevar primul Eft pe care l-am facut a durat exact 2 saptamani, dar a fost imediat ce a inceput toata nebunia cu paxum. Stiu fete care au facut eft dupa vreo luna ce am facut eu si a durat in jur de 3 zile ( primul eft zic)
La mine urnatoarele au durat exact 2 zile lucratoare, la 24 de ore de la emailul cu initierea am primit email cu confirmarea si urmatoarea zi banii in banca mea locala. Banuiesc totusi ca depinde si de fiecare banca

Poti incerca cu o suma mica , ca sa vezi exact in cat timp intra in banca ta locala
Alexabubu

Mai este cineva caruia nu i au intrat banii p paxum?
No avatar
Rimela

Alexabubu;21208 wrote: Mai este cineva caruia nu i au intrat banii p paxum?

Weekend.....bancile nu lucreaza. O sa intre cum au intrat de fiecare data.
La fiecare doua saptamani apare aceesi discutie " nu mi-au intrat banii !!!" ........iar la cateva ore " gata acum au intrat" ...........zau asa, calm ca intra :)
Alexabubu

A mai avut cineva problm cu retragerea banilor d la atm?eu am scos 466 d dolari..si restul de 30 nu ma lasa sa i scot. E prima oara cand folosesc cardul paxum..si nu inteleg . Au un minim de retragere d la atm oare?
No avatar
Rimela

Alexabubu;21231 wrote: A mai avut cineva problm cu retragerea banilor d la atm?eu am scos 466 d dolari..si restul de 30 nu ma lasa sa i scot. E prima oara cand folosesc cardul paxum..si nu inteleg . Au un minim de retragere d la atm oare?

De obicei se intampla cand atm-ul ( al bancii de care apartine) nu are de unde sa mai ia si comisionul pt el. Incearca o suma mai mica, sau astepti 24 de ore si incarci din nou cardul Paxum, ca sa nu scoti asa o suma mica de la atm ( e doar o idee) :)
Alexabubu

Rimela;21232 wrote: De obicei se intampla cand atm-ul ( al bancii de care apartine) nu are de unde sa mai ia si comisionul pt el. Incearca o suma mai mica, sau astepti 24 de ore si incarci din nou cardul Paxum, ca sa nu scoti asa o suma mica de la atm ( e doar o idee) :)

pai din 33 dolari am incercat sa scot doar 50 d lei..s tot degeaba. Cat comision sa ia ..chiar asa mare? In fine..astept 24 d h mai bine.. Mersi.
No avatar
Alina85

Incearca 485.50
Si scoate dl Raiffeisen, fara convertire.
No avatar
Nadia

Alexabubu;21233 wrote: pai din 33 dolari am incercat sa scot doar 50 d lei..s tot degeaba. Cat comision sa ia ..chiar asa mare? In fine..astept 24 d h mai bine.. Mersi.

Ce iti spune bancomatul, mai exact? Asta am patit si eu o data, cu un bancomat de la BCR, mi-a zis ca depaseste limita zilnica sau ceva de genul. Scosesem 1800 si am vrut sa mai scot vreo 100 parca, si pe card aveam suficienti. Mentionez ca am mai scos 100 de proba, prima oara, deci nu ar trebui sa fie limita minima. A doua zi am putut scoate din nou fara probleme - e posibil sa fie de la banca ATM-ului eroarea sau cum a zis Rimela, sa ramana atm-ul fara bancnote. Mie mi l-a inghitit un ATM acum cateva zile, care n-avea deloc bani in el, dupa vreo 3 minute mi l-a scos, insa nu inainte sa fac un atac de cord. :)))
Scrie răspuns