experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Gabi

Am și eu o întrebare: pot seta paxum ca și metoda de plata pe xlove daca am contul (paxum) in dolari ?
No avatar
Rimela

Gabi;20981 wrote: Am și eu o întrebare: pot seta paxum ca și metoda de plata pe xlove daca am contul (paxum) in dolari ?

Contul Paxum poti sa-l ai si in euro, adaugi euro currency si gata.
No avatar
Silvina2990

Buna fetele!
sunt nouă aici. Am încercat sa îmi fac firstchioce,dar nu mi au raspuns la email-uri etc. .. acum astept cardul paxum(de aprox 4luni) le trimit odata la 2săptămâni mesaj cât timp o sa mai dureze,imi trimit răspuns cu scz de rigoare cat de repede posibil..
am de primit de pe chaturbate 620$. Cum e cu transferul wire?? Îmi trebuie cont in dolari de la orice banca românească si contul acela il atasez direct pe site ??! Sau cum se procedează ? Am nevoie urgenta de bani,nu mă pot lasa pe baza cardului paxum,probabil pana in decembrie ajunge :)))
va rog lămuriți -ma si pe mine cum sta treaba cu transferul wire?! Cum pot ajunge in posesia banutilor? !
Mersiiiii 😊😙
No avatar
erika9

Silvina2990;20997 wrote: Buna fetele!
sunt nouă aici. Am încercat sa îmi fac firstchioce,dar nu mi au raspuns la email-uri etc. .. acum astept cardul paxum(de aprox 4luni) le trimit odata la 2săptămâni mesaj cât timp o sa mai dureze,imi trimit răspuns cu scz de rigoare cat de repede posibil..
am de primit de pe chaturbate 620$. Cum e cu transferul wire?? Îmi trebuie cont in dolari de la orice banca românească si contul acela il atasez direct pe site ??! Sau cum se procedează ? Am nevoie urgenta de bani,nu mă pot lasa pe baza cardului paxum,probabil pana in decembrie ajunge :)))
va rog lămuriți -ma si pe mine cum sta treaba cu transferul wire?! Cum pot ajunge in posesia banutilor? !
Mersiiiii 😊😙
Da, adaugi contul in dolari de la orice banca din Romania. Daca vrei sa ai banii mai repede vezi ca din paxum poti sa ii transferi si pe cardul tau si ajung repede, alegi transfer to external card.
No avatar
Silvina2990

Încă nu am contul paxum. . Nu mi-au dat nici sort -code nici un detaliu de pe card. .imi spune sa astept.. cat timp durează procesul daca pun datele de pe cardul românesc (in dolari) ???
No avatar
Keke

Silvina2990;20999 wrote: Încă nu am contul paxum. . Nu mi-au dat nici sort -code nici un detaliu de pe card. .imi spune sa astept.. cat timp durează procesul daca pun datele de pe cardul românesc (in dolari) ???

Contul Paxum nu este totuna cu cardul Paxum.Daca ai posibilitatea sa accesezi contul tau(username +parola)si esti active-verified,poti atasa orice card Mastercard sau Visa si sa retragi banutii prin metoda withdrawal to external card la care moneda poate fi si euro sau Ron.Important este ca acel card atasat(de la banca ro) sa fie pe numele tau.
No avatar
Silvina2990

Mulțumesc frumos..
cat comision imi v-a lua daca procedez asa cum mi-ai spus tu?!
No avatar
Keke

Silvina2990;21001 wrote: Mulțumesc frumos..
cat comision imi v-a lua daca procedez asa cum mi-ai spus tu?!

6$+ 3% din suma(oricare ar fi suma pe care doresti sa o transferi).banutii ajung in 24-48h ,depinde de banca.Daca doresti sa transferi toti banutii din contul Paxum,dai click pe maximum amount si calculul se face automat.
No avatar
Rimela

Sau poti opta pentru Withdraw Funds by EFT Transfer, adaugi Iban-ul bancii tale din Ro ……..comisión 6 $ si timpul de asteptare e la fel ca si pentru retragere pe external card.
Nu inteleg de ce se fereste toata lumea de EFT ( comisión mic , durata 2 zile lucratoare) , banii intra tot in acelasi cont de Ro
No avatar
thinkpositive

Buna!

Are cineva idee cum pot verifica tranzactiile de pe cardul Paxum in cont? Ma refer la istoricul sumelor retrase de la ATM, in datele respective. gasesc decat la cont, ce bani mi-au intrat si ce am trimis pe card, dar sumele retrase la ATM nu..
Pls help! Multumescc
Scrie răspuns