Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Buna fetele m.am apucat si eu de videochat dar am o mica problema luna trecută am facut 1200 de lei și acum din ce in ce mai puțin. Mentionez ca lucrez pe CB stripcam mfc bonga si extasy.. cu toate astea am facut de ex in seara asta 100 tkn..am incercat sa arat cat mai putin in free am incercat si dezbrăcată si sa dansez si sa vorbesc si sa rastes...nimic nu merge... Nu vreau sa na descurajeze dar chiar nu stiu ce sa mai fac..nici benzina nu o scot...lucrez la studio.. un sfat ar fii super..si vouă va merge la fel de prost? Multumesc!!
- BeYou Studio
Rox450;20968 wrote: Buna fetele m.am apucat si eu de videochat dar am o mica problema luna trecută am facut 1200 de lei și acum din ce in ce mai puțin. Mentionez ca lucrez pe CB stripcam mfc bonga si extasy.. cu toate astea am facut de ex in seara asta 100 tkn..am incercat sa arat cat mai putin in free am incercat si dezbrăcată si sa dansez si sa vorbesc si sa rastes...nimic nu merge... Nu vreau sa na descurajeze dar chiar nu stiu ce sa mai fac..nici benzina nu o scot...lucrez la studio.. un sfat ar fii super..si vouă va merge la fel de prost? Multumesc!!
Buna Rox daca nu este binevenita interventia mea in acest topic imi cer scuze anticipat , in caz contrar te invit sa urmaresti posturile mele si daca ti se pare interesant .... stii tu ce ai de facut
.
Nu vreu sa intru cu nimeni in polemici nici modele independente si nici cu studioul in care lucrezi in prezent . Pur si simplu ti-am oferit o variantra .
Spor la bani tuturor:-*
Buna Rox daca nu este binevenita interventia mea in acest topic imi cer scuze anticipat , in caz contrar te invit sa urmaresti posturile mele si daca ti se pare interesant .... stii tu ce ai de facut
Nu vreu sa intru cu nimeni in polemici nici modele independente si nici cu studioul in care lucrezi in prezent . Pur si simplu ti-am oferit o variantra .
Spor la bani tuturor:-*
-
Guest
Buna, revin cu cateva informatii de la acelasi model de la care am postat si perioada trecuta(16-31 august).
Este vorba despre perioada recent incheiata 1-15 septembrie 2018 .
In aceasta perioada a muncit 12 zile, cu un avg de 6 ore si ceva ...per sesiune, adunand suma de 4912 $ , undeva la 409 $ per zi lucrata ca si model independent, fara sa imparta cu nimeni nimic... adica ceva peste 1575 RON.
In total acest model din ultimele mele 2 postari actualizari a facut doar pe site uri undeva la 10200 $ intr-o luna, aproape 40.000 RON.
Mult succes in continuare, si mult respect pt seriozitatea si perseverenta cu care tratreaza acest domeniu.
Este vorba despre perioada recent incheiata 1-15 septembrie 2018 .
In aceasta perioada a muncit 12 zile, cu un avg de 6 ore si ceva ...per sesiune, adunand suma de 4912 $ , undeva la 409 $ per zi lucrata ca si model independent, fara sa imparta cu nimeni nimic... adica ceva peste 1575 RON.
In total acest model din ultimele mele 2 postari actualizari a facut doar pe site uri undeva la 10200 $ intr-o luna, aproape 40.000 RON.
Mult succes in continuare, si mult respect pt seriozitatea si perseverenta cu care tratreaza acest domeniu.
Buna fetelor! Lucrez de aproximativ o luna pe streamate si deocamdata incasarile nu prea ma multumesc si vreau sa stiu care e parer voastra.
Am lucre in jur de 8.5 ore pe zi 6 zile pe saptamana si nu am aproape deloc trafic, uneori stau aproape cate o ora pana sa intre un membru prin camera. Mentionez ca incasarile sunt cam de 150-200$ pe sapt. Asa este la inceput? Are cineva vreun sfat sau o parere?
M-ar ajuta foarte mult pentru ca nu stiu ce sa fac, multumesc!
PS:mentioned ca e singurul site pe care lucrez
Am lucre in jur de 8.5 ore pe zi 6 zile pe saptamana si nu am aproape deloc trafic, uneori stau aproape cate o ora pana sa intre un membru prin camera. Mentionez ca incasarile sunt cam de 150-200$ pe sapt. Asa este la inceput? Are cineva vreun sfat sau o parere?
M-ar ajuta foarte mult pentru ca nu stiu ce sa fac, multumesc!
PS:mentioned ca e singurul site pe care lucrez