cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
George93

Nu merge.

Keke;19488 wrote: Ai contactat support-ul?da-i un refresh la browser ori eventual reconecteaza-te si incearca sa transferi 210..

Orice suma as incerca sa retrag imi apare aceeasi chestie.:(
No avatar
Keke

George93;19489 wrote: Orice suma as incerca sa retrag imi apare aceeasi chestie.:(

Exista poate un anumit numar de tranzactii pe zi..ai depasit cumva nr lor?daca nu,scrie-le si cred ca iti vor raspunde chiar astazi dar spre seara....
No avatar
George93

Nu merge.

[QUOTE=Keke;19490]Exista poate un anumit numar de tranzactii pe zi..ai depasit cumva nr lor?daca nu,scrie-le si cred ca iti vor raspunde chiar astazi dar spre seara....[/QUOTE
#Keke iti multumesc pentru incercarea ta de a ma ajuta insa eu doresc raspunsuri concrete . Am o anumita suma de bani am facut doar 1 tranzactie pana acum si apare aceasta eroare : Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.
indiferent de suma pe care incerc sa o transfer in main balance. Am observat ca mai sunt persoane care au intampinat aceasta eroare . Exista vreo rezolvare ? A gasit-o cineva ? Va rog ajutati-ma !
No avatar
Keke

Sper sa rezolvi repede George..pb cu secondary balance a fost prezenta pt multe persoane in jurul datei de 25mai si s-a rezolvat dupa aproape o sapt parca..nu am mai vazut postari cu aceasta situatie de atunci dar poate mi-a scapat mie..
No avatar
nmuser

cat se poate scoate daca nu accepta kyk documents? problema este ca nu am utility bill pe numele meu:(,adica numele de fam este acelasi,daca nu imi accepta stie cineva care sunt "limitele"?
multumesc!
LauraT

nmuser;20773 wrote: cat se poate scoate daca nu accepta kyk documents? problema este ca nu am utility bill pe numele meu:(,adica numele de fam este acelasi,daca nu imi accepta stie cineva care sunt "limitele"?
multumesc!

Extras de cont cu adresa identica cu cea din buletin ai incercat ?
No avatar
nmuser

LauraT;20785 wrote: Extras de cont cu adresa identica cu cea din buletin ai incercat ?

Nu,nu am cont😂
No avatar
Geobanks

Salut, cine a retras pana pe data de 31 cu cosmopayment, v au venit banii? Nici azi nu au intrat
No avatar
sss

nu. si eu astept :)
No avatar
Geobanks

Ti au spus cv? Eu am un mail cum ca pe 3 au fost bancile inchise si se amana cu o zi, la mn intra mereu pe data de 3 azi e 5
Scrie răspuns