Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Jesica;20755 wrote: Sunt foarte noua in acest domeniu si lucrez doar cu CB si fac 150$-180$ in 3-5 ore. Mi se pare ca merge foarte bine pe CB avand in vedere ca nu am experienta absolut deloc si am castigurile astea imediat ce m am inregistrat.
In primele 2 sau 3 saptamani esti 'new' pe site si toti membrii vin sa vada ce se intampla, castigurile trebuie sa le iei in considerare dupa prima luna ca sa vezi cat faci 'real'. Succes si tine-o tot asa! :-*
In primele 2 sau 3 saptamani esti 'new' pe site si toti membrii vin sa vada ce se intampla, castigurile trebuie sa le iei in considerare dupa prima luna ca sa vezi cat faci 'real'. Succes si tine-o tot asa! :-*
- Sara.delicious
Buna, singura fac, incerc cel putin , sa fiu activa sa zambesc stau 8-9h zi
Sunt singura am reusit sa fac cont si pe cb.
Insa revin la problema lj si streamate.
Livejasmine am luat amenzi din cauza mea nu stiam regulile lasand asta la oparte
Nu am avut nici un privat decat 3 tips-uri amarate
Dansez sunt activa ma straduiesc ....etc
Pe streamate mai fac 2-3$zi ....
Useri intra si iese nici macar nu apuc sa vorbesc cu ei
Tariful premium 2.14 parca
Exclusiv 2.24
Sunt activa etc
Ce sa fac? Ce gresesc....cum sa ii atrag nu stiu numai stiu ce sa mai fac... am tot intrebat si nustiu cum ce sa fac help meee please .
Sunt singura am reusit sa fac cont si pe cb.
Insa revin la problema lj si streamate.
Livejasmine am luat amenzi din cauza mea nu stiam regulile lasand asta la oparte
Nu am avut nici un privat decat 3 tips-uri amarate
Dansez sunt activa ma straduiesc ....etc
Pe streamate mai fac 2-3$zi ....
Useri intra si iese nici macar nu apuc sa vorbesc cu ei
Tariful premium 2.14 parca
Exclusiv 2.24
Sunt activa etc
Ce sa fac? Ce gresesc....cum sa ii atrag nu stiu numai stiu ce sa mai fac... am tot intrebat si nustiu cum ce sa fac help meee please .
- Sara.delicious
Mrvc;20754 wrote: Buna, de cateva minute am terminat de analizat unul dintre modelele cu care colaborez.
In perioada 16-31 august, in doar 10 zile lucrate, a facut 5290 $. Model independent
. Nu e "wow" dar e o suma frumusica,multumitoare pt un om disciplinat, facuta din confortul casei.
Undeva la 529 $, adica ceva peste 2000 ron/zi lucrata media.
Suma pe care nu trebuie sa o imparta cu nimeni, facuta dupa programul auto-impus.
Respectele mele pt acest model.
Bun si ce face acest model ce experienta are etc... ?
In perioada 16-31 august, in doar 10 zile lucrate, a facut 5290 $. Model independent
Undeva la 529 $, adica ceva peste 2000 ron/zi lucrata media.
Suma pe care nu trebuie sa o imparta cu nimeni, facuta dupa programul auto-impus.
Respectele mele pt acest model.
Bun si ce face acest model ce experienta are etc... ?
-
Guest
Sara.delicious;20833 wrote: Bun si ce face acest model ce experienta are etc... ?
E unul dintre modelele cu care ma mandresc de multi ani...
-are o disciplina in tot ce tine de acest domeniu
-fie ca face 10.000$ intr-o singura zi sau 1$(ceea ce nu e posibil) nu se opreste din orele pe care le are stabilite pt ziua respectiva
-mereu face schimbari, de la haine la atitudine/abordare fata de membrii ...si face treaba sa mearga(chiar si in zilele cand totul pare ..)
-nu face alte chestii in timpul sesiunii(nu facebook, insta, mesaje sau altele)
-e atenta mereu la micile detalii cu IMPACT MAJOR in castiguri si interactiunea cu membrii
-niciodata nu da "start" unei sesiuni fara a verifica tot ce tine de lumini/pc , nivelul luminii/splitere setate ok
-pozitia camerelor mereu sa fie una aproape perfecta , foloseste vocea mereu, o gestionare buna a task urilor dificile, etc
* lista poate continua...
lucreaza pe vreo 6-7 siteuri deodata, foarte bn organizate, cu mai multe camere in acelasi timp, un setup foarte bn gandit pt tot ce e nevoie.
Pot sa zic doar atat, RESPECT ! Fiecare model poate sa aiba REZULTATE mult peste... totul sta in ORGANIZARE, ASUMARE si ORE !
Multa bafta $$$ !
E unul dintre modelele cu care ma mandresc de multi ani...
-fie ca face 10.000$ intr-o singura zi sau 1$(ceea ce nu e posibil) nu se opreste din orele pe care le are stabilite pt ziua respectiva
-mereu face schimbari, de la haine la atitudine/abordare fata de membrii ...si face treaba sa mearga(chiar si in zilele cand totul pare ..)
-e atenta mereu la micile detalii cu IMPACT MAJOR in castiguri si interactiunea cu membrii
-niciodata nu da "start" unei sesiuni fara a verifica tot ce tine de lumini/pc , nivelul luminii/splitere setate ok
-pozitia camerelor mereu sa fie una aproape perfecta , foloseste vocea mereu, o gestionare buna a task urilor dificile, etc
lucreaza pe vreo 6-7 siteuri deodata, foarte bn organizate, cu mai multe camere in acelasi timp, un setup foarte bn gandit pt tot ce e nevoie.
Pot sa zic doar atat, RESPECT ! Fiecare model poate sa aiba REZULTATE mult peste... totul sta in ORGANIZARE, ASUMARE si ORE !
Multa bafta $$$ !
- Sara.delicious
Mrvc;20847 wrote: E unul dintre modelele cu care ma mandresc de multi ani...
Multa bafta $$$ !
Buna ,am revenit in urma discutiei !
Iti multumesc pentru timpul acordat si pentru ajutor ! Chiar mi.ai fost de folos si voi mai reveni de fiecare data cand voi intampina probleme
.
Recomand tuturor modelelor si viitoarele modele care au nevoie de ajutor !
Five stars ☆☆☆☆☆
Multa bafta $$$ !
Buna ,am revenit in urma discutiei !
Iti multumesc pentru timpul acordat si pentru ajutor ! Chiar mi.ai fost de folos si voi mai reveni de fiecare data cand voi intampina probleme
Recomand tuturor modelelor si viitoarele modele care au nevoie de ajutor !
Five stars ☆☆☆☆☆