experienta mea cu paxum recente
am facut contul paxum pe numele lui,cont raiffeisen tot pe numele lui,i-am adaugat info la cb,ca si cum ar fi model cu mine,desi nu intra niciodata,si am adaugat contul lui de paxum ca metoda de plata pe cb.si,deocamdata fac retrageri in cardul raiffeisen.pana imi ajunge cardul paxum.
Probleme cu anaf ul, probleme cu anaf ul, probleme cu anaf ul... Bun!! Cati bani se trimit de foarte multi ani din UE către conturi din RO de românii ce lucrează legal sau nu peste hotare?!! Daca aveti vreo cunoștință trasa la raspundere din aceasta cauza in ultimii 20 de ani, va rog sa mi spuneti si mie sa mi schimb parerea, dar cunoștință, nu ca ai auzit la nu stiu cine care a auzit de la nu stiu cine, pt ca marea majoritate a romanilor sunt habarniști, primii la știință și dat cu parerea, înțelegeți voi. În altă ordine de idei, hai ca in UE, ca n UE, dar cand banii ce vin din afara UE... păi ăștia ai noștri nu stiu legislatia si gramatica limbii române bine, da sa verifice ei prin state, caraibe, canada, etc. pt o mână de oameni? Mie mi se pare de domeniul fantasticului pentru ei. Va multumesc anticipat dacă îmi aduceți la cunoștință cazuri concrete de tranzacții din afara țării (nu in interior) ce au fost trase la raspundere!!
nmuser;20791 wrote: Hello,a mai intampinat cineva problema la paxum azi? Am incerat sa trimit banii pe card insa imi dadea o eroare si sa incerc mai tarziu,apoi mai tarziu imi scrie serviciu restrictionat!...
Da, a mai postat cineva la alt topic acum o ora, trebuie sa-i dati mail lui Octav si sa-l anuntati de problema... Ultima oara a durat jumatate de zi.
Da, a mai postat cineva la alt topic acum o ora, trebuie sa-i dati mail lui Octav si sa-l anuntati de problema... Ultima oara a durat jumatate de zi.
Arilena;20793 wrote: Da.Mie mi a dat depasire limita zilnica desi eu nu am trasferat de 3 zile si imi arata pending 5000$
))).Am trasferat prin external card pana la urma...
Asa imi arata si mie , am incercat sa transfer pe paxum card acum ... ce naiba au astia de la paxum ? I ati trimis email lu octav? Cand se rezolva? Ceva vesti?
Asa imi arata si mie , am incercat sa transfer pe paxum card acum ... ce naiba au astia de la paxum ? I ati trimis email lu octav? Cand se rezolva? Ceva vesti?