Nadia333;20750 wrote: nici o banca de aici nu permite banii fara sai declari
Ai incercat la BCR Chisinau? Card VISA?
experienta mea cu paxum recente
Nadia333,incearca sa te interesezi de serviciile celor de la Yandex sau Qiwi(acesta din urma face tranzactii in special cu Russia ,Ucraina,Moldova ,Belarus etc).Poate ofera card si atunci cred ca pot fi folosite cu Paxum.Qiwi cu siguranta poate fi folosit cu ePayments(daca si aceasta metoda iti este disponibila).Si Yandex este compatibil(tocmai ce am verificat).
Nadia333 Buna sunt si eu din RM,dar am avut norocul si am primit cardul paxum de 2 luni deja.Vroiam sa-ti spun sa nu-ti pierzi timpul cu yandex si Qiwi ca ny mai maerg cu paxum.Am extras pe yandex la inceput acum deja nu mai primeste cardul yandex.
Nadia333;20753 wrote: BNM controleaza toate bancile
Imi inchipui cat de teribil poate sa fie.Daca vrei sau poti sa vii in Romania sa ti faci card si sa mai scoti din ei si nu ai cunostinte sau ti e teama poti sa ramai la mine o noapte...sper sa nu te sperii de invitatie, doar incerc sa ma pun in situatia ta
Imi inchipui cat de teribil poate sa fie.Daca vrei sau poti sa vii in Romania sa ti faci card si sa mai scoti din ei si nu ai cunostinte sau ti e teama poti sa ramai la mine o noapte...sper sa nu te sperii de invitatie, doar incerc sa ma pun in situatia ta
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele