ralucka;20725 wrote: Ati primit banii de pe mfc ? Inca nu i au trimis si niciodata nu au intarziat atat
Am primit banii de pe mfc(prin Cosmo), da ...putin mai tarziu ca de obicei dar ei au 24h sa ii trimita deci, in alea 24h dupa inchiderea perioadei poate sa fie la orice ora.
sper sa se miste si paxum sa va ajunga platile.
experienta mea cu paxum recente
Nadia333;20746 wrote: sa fi fost eram fericita,sint din republica moldova
Cred ca Monese ofera carduri doar in Euro pentru tarile din Uniune si GBP pentru UK, nu stiu daca ar merge la tine. Cel mai sigur e sa folosesti transfer bancar (EFT) spre un cont deschis la o banca din Rep. Moldova, dar stiu ca au mai fost fete care au zis ca sunt din Moldova si au intrebat ce carduri sa foloseasca pentru retragerea banilor pe card extern. Rasfoieste topicul asta de la inceput, sigur le gasesti, imi amintesc ca au spus cateva nume de banci
.
Mult succes.
Cred ca Monese ofera carduri doar in Euro pentru tarile din Uniune si GBP pentru UK, nu stiu daca ar merge la tine. Cel mai sigur e sa folosesti transfer bancar (EFT) spre un cont deschis la o banca din Rep. Moldova, dar stiu ca au mai fost fete care au zis ca sunt din Moldova si au intrebat ce carduri sa foloseasca pentru retragerea banilor pe card extern. Rasfoieste topicul asta de la inceput, sigur le gasesti, imi amintesc ca au spus cateva nume de banci
Mult succes.