experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

ralucka;20725 wrote: Ati primit banii de pe mfc ? Inca nu i au trimis si niciodata nu au intarziat atat

Nu inca, dar s a mai intamplat.O data mi au intrat in cont la ora 20:00
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
ralucka

Pai nici macar nu i ai trimis inca apar pe
Mfc ce naiba
Ann

Nadia333;20720 wrote: salut.acest octav ar putea sa ma ajute si pe mine?precizez ca sunt din Republica Moldova.la mine sta in submitted statusul de 3 luni de cind l-am deschis accountul((

Probabil noi doua suntem singurele in aceasta situatie,tot submitted si tot de aproape 3 luni si eu nu sunt din Republica Moldova.Observ ca unii isi primesc cardurile si ceilalti sunt ignorati si mintiti.Poti sa i dai mail sa vedem ce mai minte de data asta si ma anunti si pe mine.Eu mai astept 10 zile si cer refund.Nu am ce sa fac cu banii doar din orgoliu.
No avatar
Nadia333

e foarte fustrant sa stai si sa nu stii cum sa procedezi...((
No avatar
Nadia333

leam scris o gramada de mesaje si sunt robotizate.gen procesatorul e devina,etc,zic daca le sun cred ca va fi la fel. ca si cum ai vorbi cu peretii((
No avatar
Nadia333

din luna aprilie nu am facut nici un cash out ((sunt nevoita sa gasesc un model roman care are card paxum
Ann

Nadia333;20729 wrote: e foarte fustrant sa stai si sa nu stii cum sa procedezi...((

Noi am facut tot ce era de facut.Se pare ca “d-nul” Octav are doar o limita numere de carduri pe care se abia se deranjaza sa le trimita in tara o data la 2 luni, si uite asa asteptam ca prostii 7 luni.Cel putin asa se pare.Nu iti recomand sa trimiti banii nimanui.Poti sa faci cerere pr un card Monese ...dar bine, fiecare face cum considera
No avatar
Nadia333

am inteles din acest topic ca altii au blocati bani pe monese.acest monese pe tarile care nus in europa functioneaza?ce feesuri au?
Ann

Nadia333;20735 wrote: am inteles din acest topic ca altii au blocati bani pe monese.acest monese pe tarile care nus in europa functioneaza?ce feesuri au?

Nu iti blocheaza nimeni nici un ban daca transferi moderat si nu pe toti o data.Functioneaza in toate tarile din Europa si nu te costa nimic.Daca te hotarasti te ajut eu cu toata intrebarile de care ai nevoie.Transferul din Paxum catre Monese este de 6$ + 3% din suma,egal cu orice transfer din Paxum catre un card extern care nu este Paxum.E foarte greu de crezut ca dupa 3 luni de Submitted se va mai schimba ceva prea curand.Cel putin in cazul meu.
Ann

Nadia333;20735 wrote: am inteles din acest topic ca altii au blocati bani pe monese.acest monese pe tarile care nus in europa functioneaza?ce feesuri au?

http://www.forumvideochat.com/f2/paxum-monese-acelasi-topic-pentru-cei-lenesi-3883-3.html SAU Withdraw Funds by EFT Transfer doar 5 $ comision Paxum dar nu se face transferul instant,mai dureaza.Poti sa citesti tot subiectul si celelalte cu numele Monese si poti sa ti faci o idee.
Scrie răspuns