Ca Background Info , imi doresc sa incep sa lucrez in in Videochat si sunt inca in faza de cercetare a tuturor aspectelor care apartin domeniului ( sau simplu formulat , inca n-am habar de nimic
In momentul de fata incerc sa imi castig o parere despre diverse studiouri din Bucuresti , ca sa vad la care sa aplic.Printre alte informatii am vazut ca unele lucreaza prin Multi-Site ( de exmplu Best ) si ca asta ofera o sansa de mariere a castigurilor. Din experientele voastre , cunoasteti si alte studiouri care folosesc aceasta tehnica ? Sau in principiu se lucreaza doar cu un singur site ? Daca da , are modelul drept de alegere/influentare sau exista contracte de exclusivitate intre Studio si site-ul respectiv ?
Majoritatea nu ofera niciun fel de informatie de gen pe Homepage.
Totodata , care sunt experientele voastre , ca si model ? Preferati sa lucrati prin mai multe Site-uri odata , sau lucrul asta creeaza mai multa confuzie si preferati unul singur ?
Ok,cam multe intrebari pentru un Post , recunosc
Va multumec pentru raspunsuri si va urez o zi cat mai placuta ( si profitabila
Buna Josephine probabil deja ai tras concluziile din raspunsurile pe care deja le-ai primit , in caz contrar uite si raspunsul meu:
Majoritatea studiourilor ( eu personal nu cunosc nici un studio care sa lucreze EXCLUSIV cu un site) lucreaza in sistemul multi-site deoarece asa cum a spus si Maria Best nu poti pierde 3 luni si dupa aceasta perioada sa vezi ca un model nu se muleaza cerintelor site-ului X sau Y. Nu iti permiti nici tu ca studio dar nici tu ca model sa faci acest lucru ( tu ca model vei pleca si vei spune ca la studioul acela nu se fac bani )
La noi la studio un model la inceput intra pe 2 siteuri ( < 5% dintre cazuri intra pe un singur site datorita nivelului de cunoastere a limbii engleze si folosirea calculatorului ) aceste sunt Streamray ( Cams.com) si Streamate . Pe parcursul colaboararii Foarte rar se intampla ca un model sa lucreze simultan pe 3 situri ( al 3-lea fiind Flirt4Free) . In momentul in care modelul atinge un nivel al incasarilor care sa ii permita sa lucreze doar pe Streamray(Cams.com) renunta DE BUNA VOIE la al 2-lea site si isi concentreaza toata atentia catre acest site . ( nu dau sume ca sa nu creez polemici pe topicul tau , daca esti curioasa cauta tu postarile pe forum
La intrebarea legata de " dreptul de a alege un site "
noi punem aceste 3 situri la dispozitie si nu acceptam sa deschidem conturi pe alte situri la cererea modelului . aceste sunt site-uri premium sunt site-uri pe care se fac bani si in free chat dar si in privat , privat care este platit cu minim 3 $ /min. Cu alte cuvinte te invatam ( nu pe tine .... general vorbind =)) ) sa faci bani in stilul nostru. Nucolaboram cu site-uri de freechat si ( CULMEA
Mult succes in alegerea studioului care sa indeplineasca cat mai multe dintre cerintele tale :-*