Care studiouri in Bucuresti lucreaza prin tehnica Multi-Site ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
BeYou Studio

Josephine;20643 wrote: Buna !

Ca Background Info , imi doresc sa incep sa lucrez in in Videochat si sunt inca in faza de cercetare a tuturor aspectelor care apartin domeniului ( sau simplu formulat , inca n-am habar de nimic :)) )

In momentul de fata incerc sa imi castig o parere despre diverse studiouri din Bucuresti , ca sa vad la care sa aplic.Printre alte informatii am vazut ca unele lucreaza prin Multi-Site ( de exmplu Best ) si ca asta ofera o sansa de mariere a castigurilor. Din experientele voastre , cunoasteti si alte studiouri care folosesc aceasta tehnica ? Sau in principiu se lucreaza doar cu un singur site ? Daca da , are modelul drept de alegere/influentare sau exista contracte de exclusivitate intre Studio si site-ul respectiv ?
Majoritatea nu ofera niciun fel de informatie de gen pe Homepage.

Totodata , care sunt experientele voastre , ca si model ? Preferati sa lucrati prin mai multe Site-uri odata , sau lucrul asta creeaza mai multa confuzie si preferati unul singur ?

Ok,cam multe intrebari pentru un Post , recunosc :))

Va multumec pentru raspunsuri si va urez o zi cat mai placuta ( si profitabila :) )

Buna Josephine probabil deja ai tras concluziile din raspunsurile pe care deja le-ai primit , in caz contrar uite si raspunsul meu:

Majoritatea studiourilor ( eu personal nu cunosc nici un studio care sa lucreze EXCLUSIV cu un site) lucreaza in sistemul multi-site deoarece asa cum a spus si Maria Best nu poti pierde 3 luni si dupa aceasta perioada sa vezi ca un model nu se muleaza cerintelor site-ului X sau Y. Nu iti permiti nici tu ca studio dar nici tu ca model sa faci acest lucru ( tu ca model vei pleca si vei spune ca la studioul acela nu se fac bani )

La noi la studio un model la inceput intra pe 2 siteuri ( < 5% dintre cazuri intra pe un singur site datorita nivelului de cunoastere a limbii engleze si folosirea calculatorului ) aceste sunt Streamray ( Cams.com) si Streamate . Pe parcursul colaboararii Foarte rar se intampla ca un model sa lucreze simultan pe 3 situri ( al 3-lea fiind Flirt4Free) . In momentul in care modelul atinge un nivel al incasarilor care sa ii permita sa lucreze doar pe Streamray(Cams.com) renunta DE BUNA VOIE la al 2-lea site si isi concentreaza toata atentia catre acest site . ( nu dau sume ca sa nu creez polemici pe topicul tau , daca esti curioasa cauta tu postarile pe forum :P;) )

La intrebarea legata de " dreptul de a alege un site "
noi punem aceste 3 situri la dispozitie si nu acceptam sa deschidem conturi pe alte situri la cererea modelului . aceste sunt site-uri premium sunt site-uri pe care se fac bani si in free chat dar si in privat , privat care este platit cu minim 3 $ /min. Cu alte cuvinte te invatam ( nu pe tine .... general vorbind =)) ) sa faci bani in stilul nostru. Nucolaboram cu site-uri de freechat si ( CULMEA :P ) nici cu Jasminul IN SCHIMB suntem singurul studio din romania certificat de catre Streamray/ Cams.com

Mult succes in alegerea studioului care sa indeplineasca cat mai multe dintre cerintele tale :-*
No avatar
Buttercup

BeYou Studio;20696 wrote: Buna Josephine probabil deja ai tras concluziile din raspunsurile pe care deja le-ai primit , in caz contrar uite si raspunsul meu:

Majoritatea studiourilor ( eu personal nu cunosc nici un studio care sa lucreze EXCLUSIV cu un site) lucreaza in sistemul multi-site deoarece asa cum a spus si Maria Best nu poti pierde 3 luni si dupa aceasta perioada sa vezi ca un model nu se muleaza cerintelor site-ului X sau Y. Nu iti permiti nici tu ca studio dar nici tu ca model sa faci acest lucru ( tu ca model vei pleca si vei spune ca la studioul acela nu se fac bani )

La noi la studio un model la inceput intra pe 2 siteuri (

Eva Agency lucrează strict cu Flirt4Free, Standard strict cu Streamate, iar Studio 20 lucrau intr-o perioada strict cu Jasmin. :)
BeYou Studio

Da corect acestea mi-au scapat :">
Josephine

Maria Best;20675 wrote: Buna Josephine ,
Eu sunt C.O.O la studioul mentionat de tine si da lucram pe mai multe site-uri . As vrea sa explic punctul nostru de vedere, care sunt plusurile si minusurile de a lucra cu mai multe siteuri .
In primul rand sa lucrezi pe mai multe siteuri in acelasi timp nu este usor , aici la noi in studiou, inclusiv la altele studiouri care folosesc aceasta tehnica, intervine sistemul de training .
In studioul nostru sunt modele ( putine ) care lucreaza cu un singur site, cele mai multe stau logate in acelasi timp pe 3 siteuri. Noi colaboram doar cu site-uri premium si asta ne ajuta mult, un alt aspect care usureaza munca modelelor pe mai multe este stilul de lucru, modelele nu se axeaza pe showuri in privat ci pe conversatie , asta nu insemna ca ele nu se dezbraca. Avem un sistem bine pus la punct ce trebuie sa faca cu celelelte site-uri cand intra in privat si cum trebuie sa abordeze membrii din freechat .
Am ales sa lucram asa pentru ca am observat ca in felul acesta fiecare model are sansa sa isi gaseasca un site pe care sa faca performanta( este greu sa lucrezi 3 luni pe un site sa vezi ca nu te prinde , dupa sa iei alt site si tot asa pana il gasesti pe cel mai bun ) si mai ales pentru ca modelele noi sa aiba incasari mai mari. Avem modele care fac performanta ( aici nu ma refer ca sunt neaparat modele de top, dar ca au incasari mari ) pe Jasmin , Streamray/Cams , Streamate si Xlove.
Da trebuie sa admitem ca au fost modele care nu s-au descurcat sa lucreze pe mai multe site-uri, altele care nu au dorit acest lucru, dar pentru noi ca studiou dar si pentru incasarile modelele noastre am continuat sa lucram asa. Nu spunem ca metoda noastra este cea mai buna din lume dar este cea mai buna pentru noi si pentru sistemul nostru de training.
Acest sistem cu mai multe site-uri functioneaza greu pentru modelele care nu stiu bine limba engleza ( folosesc programe de traducere ), nu au atentie distributiva, care sunt axate pe show din prima in privat.
Se poate lucra in conditii decente pana la maxim 4 site-uri simultan .
Daca sunt nelamuriri sau ai vrea sa aflii mai multe detalii iti stau la dispozitie

Buna , Maria !
Multumesc pantru raspunsul tau detaliat si ma bucur sa aflu insightul unei persoane care este responsabila pentru organizarea si sincronizarea sistemului de training cu modul de operare al modelelor ! Cu siguranta imi va fi de folos , apreciez.
Sex appeal is 50% what you've got and 50% what people think you've got.
Josephine

Buna BeYou ,
Multumesc pentru explicarea si argumentarea sistemului vostru , e super de luat in seama .
Va urez un weekend placut !
Josephine

Jasmine;20681 wrote: In mod normal, nu ar trebui sa te oblige nimeni sa stai pe mai multe site-uri, daca nu-ti doresti asta. Studiourile trebuie sa ofere libertate din acest punct de vedere, iar daca asta nu se intampla, cauta alt studio, parerea mea.

Nu e ok sa lucrezi cu oameni care iti impun lucruri absurde :) Interesul e ca ambii (atat studioul cat si modelul) sa aiba de castigat, asa ca nu vad unde se ajunge daca obligi modelul sa faca un lucru anume si fetei ii displace.

Revenind la ce ti-au raspuns si celelalte persoane... Da, ok, poti lucra si de acasa. Dar daca ea vrea studio, cred ca trebuie sa ii respectam decizia si sa o ajutam :) Am vazut ca toata lumea incurajeaza lucratul de acasa, dar asta faci in momentul in care ai efectiv totul pregatit, camere, lumini, stative, totul trebuie sa fie impecabil, chiar daca lucrezi de acasa. Membrii tot pretentiosi sunt si observa orice. Si poate ea nu dispune de asta in acest moment.

De asta multa lume opteaza pentru studio, nu trebuie sa va sperie asa tare ideea de studio. Pana la urma, un studio ok va poate pune totul pe tava, voi doar va logati si atat. Acasa, in schimb... eh, sa spunem ca am lucrat si de acasa si nu reuseam sa fac orele online, pentru ca mereu ma loveam de motive... sa mai stau la tv, sa mai iau o pauza, sa mai beau un suc, sa mai mananc ceva... Era haotic pentru mine, eram mult prea relaxata lucrand de acasa, si scopul meu nu era sa fiu relaxata, ci sa fac bani.

La studio e ok ca stii ca ala e jobul tau si gata, trebuie sa faci orele alea :) Care sunt pentru binele tau, pana la urma... Mai mult, sunt persoane care nu se descurca deloc singure de acasa, studioul li se potriveste pur si simplu, pentru ca intampina tot felul de probleme si nu stiu ce sa faca. La studio, in schimb, ai in permanenta pe cineva care sa te ajute.

Oricum, nu condamn nicio varianta, oricine este liber sa lucreze asa cum simte, de unde simte (fie studio sau acasa).

Acum, in alta ordine de idei, atata timp cat gasesti studioul perfect (daca esti in cautarea unui job la studio), poti face cum vrei tu. Te poti axa pe dominare, pe fetish, pe orice nisa vrei tu, pentru ca daca studioul este ok, in momentul in care tu te loghezi, ar trebui sa fii libera sa alegi pentru tine :) Asa se procedeaza.

Sper sa rezolvi totul cat de curand!

Buna Jasmine ,

Intradevar , mai bine nu puteam nici eu insami sa explic de ce doresc sa lucrez intr-un Studio , mersi pentru asta :)

Pe langa faptul asta , banii care i-as investii eu insami in sedinte foto , costuri de publicitate , vestimentatie si accesorii , styling ,innoirea echipamentului,taxe , asigurari si alte costuri care cu siguranta apar pe parcurs , as ajunge cu siguranta sa cheltui un procentaj frumos din incasari , si as investi si mai mult timp / stres in asta ,la urma zilei.
Cu sigurant un model experimentat ar face fata acestor lucruri mult mai bine , dar eu nu sunt inca in cazul asta .
Cat despre rezolvat , da , am inceput deja cu programarea unor interviuri si forumul asta mi-a fost de mare ajutor in privinta procesului de selectionare :D ( yeeeeey )
Josephine

Buttercup;20661 wrote: Dacă tot ai experienta, de ce vrei un studio? Domination nu se rezumă la a avea o camera neagră cu 3 biciuri prinse in perete. Poti face domination lejer din orice mediu, tocmai pentru că implica mai mult mindset decat in alte categoria. Ba chiar mai mult, domination vinde mult mai bine pe partea de content înregistrat decat live session. Arunca un ochi pe Manyvids, Iwantclips si Clips4sale (mai ales acesta) si ai sa vezi ca sunt femei care trăiesc strict din vânzări de clipuri fetiș.

Legat de site-uri. De obicei te pun unde consideră ei ca ti se potriveste sau unde se fac mai usor bani. Cred ca depinde strict de firma, daca ai si tu putere de decizie în asta.

Buna Buttercup ,
ma bucur ca te simti implinita ca model independent si pentru ti-ai impartasit parerea si experientele , e super de luat in seama :)

In cea ce priveste clipurile .... Da , este intradevar o sursa de venit pasiva geniala si o recomand oricarui model independent cu cea mai mare placere ( nu sunt sigura cum vad studiourile treaba asta sau daca se implica si ele in asa ceva ) . Totodata exista si platforme precum OnlyFans sau Snapchat care functioneaza ca un cont de social media ( gen Twitter ) , doar ca fanii platesc un abonament ca sa iti vada continutul ( si da , sunt Sex Work friendly ).

La un moment dat am luat si eu in considerare lucrul asta ,dar...

... in primul rand nu cred ca mi-ar face placere..prefer mult mai mult o interactiune directa ( dar asta e pur si simpu alegerea mea) .

...in al doilea rand ... datorita experientelor mele in privat , am avut sansa sa cunosc multe persoane care fac lucrul asta si au o imagine' publica' foarte populara ( mii de Followers , multi abonati , clipuri vandute,glamour , primesc cadouri schumpe , haine de lux etc.. ) ...Dar ,in cele mai multe cazuri este intradevar , DOAR o imagine. Da , se poate ca la un moment dat sa traiesti doar din videoclipuri , dar asta se intampla dupa ani de zile in care cineva si-a castigat o reputatie suficient de buna pentru asta (prin sesiuni reale sau online ) si pentru o perioada limitata de timp ( atat timp cat esti populara si de actualitate - si trebuie sa lupti pentru asta , pentru intotdeauna vor aparea modele noi , poate mai tinere , mai frumoase , mai extreme etc ) .
Majoritate celor care fac treaba asta ori fac si sesiuni reale sau online ,sau au investesc pur si simplu banii in alte afaceri pasive ( de la Airbnb pana la Crypto ) ori... au un job normal de zi cu zi ,desi nu arata/spun lucrul acesta.
Mai ales in ziua de azi , cand ploua cu InstaDommes peste noapte , care incep cu asa ceva pentru ca au citit undeva un articol gen 'Castig 200.000$ / an jignind si umilind barbati pe net ' si nu au dat o palma in viata lor si nici nu vor sa invete cum sa o dea corect.Bullshit .
Bulshit ,Bullshit , Bullshit.
Dar asta e o alta poveste ,nelegata de subiectul de aici :)

Dar da , intradevar , este o modalitate super de a avea o sursa de venit pasiv. Mersi totusi pentru recomandare si iti urez o zi super !
Josephine

Buttercup;20699 wrote: Eva Agency lucrează strict cu Flirt4Free, Standard strict cu Streamate, iar Studio 20 lucrau intr-o perioada strict cu Jasmin. :)

Bine de stiut , mersi pentru informatiile exacte !
Scrie răspuns