experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Buttercup

EllaM.;20550 wrote: So so sooo... a ajuns intr-un final cardul Paxum... v-a cerut si voua curierul seria si nr de la buletin la livrare? Mi s-a paurut putin cam ciudat.. :-/

Mie imi cere de fiecare dată tipul de la Cargus, indiferent de colet.
No avatar
Cryssaaaaaa

Ella mai dureaza ani lumina pana va avea Anaf-ul acces la vreun cont al unei banci care nu e pe teritoriul Romaniei....Daca o luam logic, aşa ar fi pus de mult popriri celor plecati din tara care au datorii. Atat anaf ul cat si bancile din Romania inca nu au acces la conturile internationale indiferent daca e UE sau nu. Se discuta despre o lege care sa le permita accesul la info....mai dureaza...
PENTRU CINE NU ŞTIE, ANAF ARE ACCES LA ABSOLUT TOATE CONTURILE PERSOANELOR DESCHISE LA BANCI ROMANESTI.
MAI EXACT, STIU DIN SURSA 100% SIGURA, ORICE BANCA RAPORTEAZA CATRE ANAF ORICE CONT DESCHIS SI TRANZACTIILE. EXISTA O BAZA DE DATE LA ANAF UNDE SUNT COLECTATE TOATE INFO DE LA TOATE BANCILE, SI ACTUALIZATE IN TIMP REAL, IAR CU UN SIMPLU SEARCH DUPA CNP EI POT VEDEA CATI BANI ARE O PERSOANA IN CONT....

EllaM.;20552 wrote: Monese este din Uk... Uk inca este in UE.. nu cred ca suntem safe nici asa..:-S plus ca pe aplicatie apar exact toate locatiile din care au fost scosi bani..
No avatar
Kitty1990

Buna .. am primit si eu cardul paxum .. lam activat am schimbat pinul .. azi cand sa scot bani surpriza pin incorect .. deci lam bagat bine nu sunt nebuna .. ce naiba e de facut?
No avatar
Rimela

Kitty1990;20659 wrote: Buna .. am primit si eu cardul paxum .. lam activat am schimbat pinul .. azi cand sa scot bani surpriza pin incorect .. deci lam bagat bine nu sunt nebuna .. ce naiba e de facut?

Poate ai facut ceva gresit. Si eu am schimbat pinul dupa ce am activat cardul si am scos fara probleme.
Sunt sigura ca majoritatea si-au schimbat pinul dupa activarea cardului si inca nu am vazut nici un post cu aceasta problema.

Incearca sa schimbi pin-ul din nou eventual si incearca iar
No avatar
Kitty1990

Da lam schimbat iar .. cred ca am incercat de prea multe ori la bancomat ca la un moment dat zicea ca pin introdus gresit de 3 ori.. sper sa nu.mi fi blocat cardul.. am schimbat sipinul am inercat si tot na mers .. ideea e ca nici macar nu stiu daca sa schimbat pinul sau nu ca dupa ce lam schimbat ma dat direct pe pagina principala fara vre.o eroare sau confirmare pt schimbarea pinului
No avatar
Rimela

Kitty1990;20663 wrote: Da lam schimbat iar .. cred ca am incercat de prea multe ori la bancomat ca la un moment dat zicea ca pin introdus gresit de 3 ori.. sper sa nu.mi fi blocat cardul.. am schimbat sipinul am inercat si tot na mers .. ideea e ca nici macar nu stiu daca sa schimbat pinul sau nu ca dupa ce lam schimbat ma dat direct pe pagina principala fara vre.o eroare sau confirmare pt schimbarea pinului

Nu-mi mai aduc aminte daca a aparut ceva dupa ce am schimbat pinul….poate e cineva pe aici care isi aduce aminte si iti spune……
Eu in locul tau i-as trimite email lui Octav si i-as spune ce s-a intamplat. Tin minte ca la un moment dat cineva se confrunta cu o problema asemanatoare, ceva de card blocat……...ia trimis email lui Octav si parca ii spusese sa astepte cateva ore...…..pe la topicurile astea cu Paxum, dar nu mai stiu unde …..
No avatar
Kitty1990

Oki ms mult o sa ii trimit un mail
No avatar
Rimela

Kitty1990;20665 wrote: Oki ms mult o sa ii trimit un mail

uite aici cineva cu o problema asemanatoare
http://www.forumvideochat.com/f2/card-paxum-blocat-3727.html
Oricum trimite-i si email lui Octav, o sa stai mai linistita
Bafta acolo
No avatar
Nadia333

salut.acest octav ar putea sa ma ajute si pe mine?precizez ca sunt din Republica Moldova.la mine sta in submitted statusul de 3 luni de cind l-am deschis accountul((
ralucka

Ati primit banii de pe mfc ? Inca nu i au trimis si niciodata nu au intarziat atat
Scrie răspuns