Declarare venituri videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
elena83

Buna. Spune mi si mie te rog frumos: Pentru veniturile pe tot anul 2018 trebuie sa depun declaratia in martie 2019?
No avatar
Alma78

Buna! Am o intrebare. In cazul in care am cerut un transfer de pe cardul Paxum pe Monese,ce apare la "sender" ? Numele meu sau ceva legat de Paxum?Intrebare valabila si pt cei care au primit transfer de pe Paxum in cont romanesc, pt ca expeditorul ar fi acelasi in ambele situatii,poate imi vor da un raspuns. Adica ori pe card Monese ori emis de o banca din Romania,ar aparea acelasi expeditor. Multumesc pt raspunsuri!
No avatar
Keke

Alma78;20553 wrote: Buna! Am o intrebare. In cazul in care am cerut un transfer de pe cardul Paxum pe Monese,ce apare la "sender" ? Numele meu sau ceva legat de Paxum?Intrebare valabila si pt cei care au primit transfer de pe Paxum in cont romanesc, pt ca expeditorul ar fi acelasi in ambele situatii,poate imi vor da un raspuns. Adica ori pe card Monese ori emis de o banca din Romania,ar aparea acelasi expeditor. Multumesc pt raspunsuri!

Din cont Paxum catre external card monese apare Paydek.funds Transfer.Pe card de ro trebuie sa verific....
No avatar
Nadia

Keke;20558 wrote: Din cont Paxum catre external card monese apare Paydek.funds Transfer.Pe card de ro trebuie sa verific....

Pe Raiffeisen apare “Paydek Funds Transfer Visa Direct”, iar pe ING apare “Cumparare POS Corectie”, adica refund. Nu apare numele celui care detine contul, ci Paydek, care e payment processor pentru Paxum. Inainte la Firstchoice Pay aparea numele tau, la “Referinta ordonatorului” cand faceai transfer bancar.
No avatar
Alma78

Cum se face transferul din contul paxum prin external card Monese? Din contul in USD sau trebuie sa adaug o alta moneda in contul Paxum? Transferul se face din Paxum (USD) in monese GBP sau EUR? Cei de la monese cica nu accepta decat GBP si EUR. Nu inteleg....cineva poate sa imi explice? multumesc!
No avatar
Nadia

Alma78;20562 wrote: Cum se face transferul din contul paxum prin external card Monese? Din contul in USD sau trebuie sa adaug o alta moneda in contul Paxum? Transferul se face din Paxum (USD) in monese GBP sau EUR? Cei de la monese cica nu accepta decat GBP si EUR. Nu inteleg....cineva poate sa imi explice? multumesc!

Tu transferi dolari din Paxum, iar in Monese iti intra Euro, se face automat conversia. Alegi Euro la moneda cardului atunci cand il adaugi.
No avatar
Alma78

Momentan detin doar card monese in GBP. Am solicitat si in EUR dar nu a venit inca. Il pot folosi pe acesta? Se face conversie din USD in GBP? Asa ar fi logic. Si in cat timp ajung banii in monese din Paxum?
No avatar
Nadia

Alma78;20565 wrote: Momentan detin doar card monese in GBP. Am solicitat si in EUR dar nu a venit inca. Il pot folosi pe acesta? Se face conversie din USD in GBP? Asa ar fi logic. Si in cat timp ajung banii in monese din Paxum?

Ti-a mai raspuns si Keke la aceeasi intrebare, si ti-a spus ca se face instant transferul. Toate aceste informatii se pot gasi cu usurinta daca scrii “Monese” in search bar.
No avatar
Alma78

Se trece id ul Monese la description exact cum apare pe Paxum adica cu # in fata...? Voi cum ati trecut id ul Monese ca sa primiti banii?
No avatar
Keke

Alma78;20570 wrote: Se trece id ul Monese la description exact cum apare pe Paxum adica cu # in fata...? Voi cum ati trecut id ul Monese ca sa primiti banii?

Daca faci withdrawal to external card monese ,pui doar datele cardului in sectiunea “Add card” a contului tau Paxum.
Scrie răspuns