experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Guest

Nadia333;20402 wrote: La Raiffeisen la fel m-au intrebat de unde vin banii le-am zis ca sunt freelancer și au insistat să le zic exact de unde...

Mergi la banca, ceri deschiderea unui cont in lei, sa ai atasat la cont card VISA, ceri si serviciul online activat, sa iti seteze pe sms instiintare la +/- 100 RON si nu dai explicatii pt ce si cum ai nevoie de cont.(spui ca vrei sa poti sa iti primesti salariul si ca lai facut preventiv sa nu mai umblii cand te angajezi etc. nu dai explicatii) e foarte easy, relaxat/a si nu stai crispata, ei trebuie sa fuga dupa tn sa iti deschizi cont nu tu sa stai stresat/a daca iti deschid sau nu > ei :))
abordarea ta e gresita, schimba atitudinea ;)
Bafta.
No avatar
Foxy

Hello! Vreau sa-mi fac un card Visa la RFZ pentru a-l adauga pe Paxum. Doamna de la banca presupun ca ma va intreba la ce imi trebuie dar sincer nu am nici o idee ce sa ii rsspund :)) ma ajunati voi va rog cu o idee? Mersi :)
arabu1988

Foxy;20474 wrote: Hello! Vreau sa-mi fac un card Visa la RFZ pentru a-l adauga pe Paxum. Doamna de la banca presupun ca ma va intreba la ce imi trebuie dar sincer nu am nici o idee ce sa ii rsspund :)) ma ajunati voi va rog cu o idee? Mersi :)

LOL
pentru a cumpara online .... intrebare care nu are rost !!!
We only have what we Give
No avatar
Guest

Foxy;20474 wrote: Hello! Vreau sa-mi fac un card Visa la RFZ pentru a-l adauga pe Paxum. Doamna de la banca presupun ca ma va intreba la ce imi trebuie dar sincer nu am nici o idee ce sa ii rsspund :)) ma ajunati voi va rog cu o idee? Mersi :)

Pt utilizarea zilnica. fie ca vrei sa cumperi o paine sau orice altceva sa nu umbli cu cash dupa tine ;) .
No avatar
Cryssaaaaaa

Hello,

Cum se activeaza cardul Paxum?

Multumesc
No avatar
Cryssaaaaaa

Mai bine opteaza pentru Monese daca nu vrei probleme cu Anaf ul...

EllaM.

So so sooo... a ajuns intr-un final cardul Paxum... v-a cerut si voua curierul seria si nr de la buletin la livrare? Mi s-a paurut putin cam ciudat.. :-/
No avatar
Cryssaaaaaa

Mie nu mi-a cerut nimic...

EllaM.;20550 wrote: So so sooo... a ajuns intr-un final cardul Paxum... v-a cerut si voua curierul seria si nr de la buletin la livrare? Mi s-a paurut putin cam ciudat.. :-/
EllaM.

Monese este din Uk... Uk inca este in UE.. nu cred ca suntem safe nici asa..:-S plus ca pe aplicatie apar exact toate locatiile din care au fost scosi bani..
No avatar
Alina85

Mie da, mi-a cerut.Apoi plangeri ca nu ati primit nimic.Asta e ca sa se stie ca au ajuns la voi cardurile..pfff
Scrie răspuns