experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

FlowerPower;20250 wrote: Zic asta pentru ca luna trecuta m au sunat să-mi confirm adresa și faptul ca, cardul este la vama... 😂😂😂😂.. Eu tot sper am zis 2 luni ca poate am noroc.

Acum inteleg.E pe drum al tau.Eu sunt frustrata maxim ca de 2 luni si ceva nu ma trece din Submitted in Printing deloc si nimeni nu pare sa verifice sau sa mi dea o explicatie logica.Nu depind de el dar ma roade rau.Daca fiecare proces dureaza 3 luni il primesc la anul.O sa incep sa fac ca fata aia sa mi activez si eu blestemele >:)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Rimela

Ann;20251 wrote: Acum inteleg.E pe drum al tau.Eu sunt frustrata maxim ca de 2 luni si ceva nu ma trece din Submitted in Printing deloc si nimeni nu pare sa verifice sau sa mi dea o explicatie logica.Nu depind de el dar ma roade rau.Daca fiecare proces dureaza 3 luni il primesc la anul.O sa incep sa fac ca fata aia sa mi activez si eu blestemele >:)

Ann, la tine clar ceva nu este in regula. De ce nu ii trimiti direct email lui Octav , poate iti da o explicatie.......Eu de cate ori am apelat la el mi-a raspuns si ajutat.
Nu-ti activa blestemele ca asa nu rezolvi nimic :))
Ann

Rimela;20252 wrote: Ann, la tine clar ceva nu este in regula. De ce nu ii trimiti direct email lui Octav , poate iti da o explicatie.......Eu de cate ori am apelat la el mi-a raspuns si ajutat.

Asa cred si eu.Mesajele de la support suna asa ''We're aware of this delay in the card processing but we expect it to not be longer than a few days.We assure you that we're doing all that we can to have the card sent in the shortest time.
We deeply appreciate your patience and understanding.Nu vor sa verifice.Octav spune ba ca stie ca sunt intarzieri,ba ca ajunge in 2 saptamani.Minciuna sfruntata spusa in cazul in care numai trimiterea dureaza 1-2 luni in ultimul timp.Dar eu tot nu am inteles.De unde ati ajuns voi sa credeti ca acest ''Octav'' ar fi C.E.O Paxum ? Pe langa faptul ca el asa s-a recomandat?Am inteles, v a verificat conturile,eu il aveam deja verificat dar o persoana care minte in legatura cu identitatea sa e low rau.Nu ma intereseaza frate ca am aplicat tarziu e dreptul meu si macar sa mi se spuna
No avatar
Cryssaaaaaa

La fel si la mine.....aceeasi situatie😤😤😤
Le-am dat un email "mai dur" si raspunsul lor a fost ca daca nu mai pot astepta, sa solicit anularea cardului si imi dau banii inapoi, adica aia 40$...Dar comisionele din toate transferurile mi le mai da satana inapoi😖😖😖😖
Efectiv am obosit cu ei....
Tu ai tot status printing?

FlowerPower;20250 wrote: Zic asta pentru ca luna trecuta m au sunat să-mi confirm adresa și faptul ca, cardul este la vama... 😂😂😂😂.. Eu tot sper am zis 2 luni ca poate am noroc.
No avatar
lizzy

am obosit din 06..11 sta cardul meu in printing am achitat si taxa urgenta de 95$,am facut un card visa pe numele meu pentru Withdraw Funds to External Credit Card si tot nu pot sa scot banii,Errors :

Unfortunately your card is not supported. Please try another card.

You can withdraw funds to Credit Card. Please note that all withdrawals have to go only to PERSONAL card to the name on your account. We do not accept withdrawals to third party entities in order to comply with anti-money laundering requirements.
Withdrawals to External cards are done in local currencies only, regardless if your bank account is in USD. Your credit card issuer may apply currency conversion fees.fuck am obositX(
No avatar
Buttercup

Rimela;20252 wrote: Ann, la tine clar ceva nu este in regula. De ce nu ii trimiti direct email lui Octav , poate iti da o explicatie.......Eu de cate ori am apelat la el mi-a raspuns si ajutat.

Eu sunt aproape de 4 luni si e in continuare in printing. Am dat mail si mi-au zis ca nu e nicio eroare si ca il primesc in 2 săpt. Se fac săpt asta alea "2 săpt" si nimic pana acum, tot "printing".
No avatar
laura18

cit mai dureaza sa primesc cardul de la paxum?

Salut stie cineva cit mai dureaza sa primesc cardul de la paxum il am in printing din 19 mai si pin acum nimic im si tot spun ca is busy cu serverul si ca mai dureaza si ca apreciaza ca am rabdare sa astept lol
spunetimi va rog datimi idei ce card e oki in afra de paxum ca am renuntat la ideea de a primi cardul de la ei se pare ca il voi primi la anu in ritmul asta in 2 ani il primesc sigur lol; intreb in ideea de a numa pomeni ca fac card si nu primesc bani pe el efectiv sau apar nu stiu ce probleme merci mult de raspuns
Ann

lizzy;20277 wrote: am obosit din 06..11 sta cardul meu in printing am achitat si taxa urgenta de 95$,am facut un card visa pe numele meu pentru Withdraw Funds to External Credit Card si tot nu pot sa scot banii,Errors :

Unfortunately your card is not supported. Please try another card.

You can withdraw funds to Credit Card. Please note that all withdrawals have to go only to PERSONAL card to the name on your account. We do not accept withdrawals to third party entities in order to comply with anti-money laundering requirements.
Withdrawals to External cards are done in local currencies only, regardless if your bank account is in USD. Your credit card issuer may apply currency conversion fees.fuck am obositX(

Sigur, poti sa incerci sa faci cerere pentru un card la alta banca sau pentru un card Monese.Este putin mai complicat dar are un curs valutar foarte bun si banii ajung instant.
Alexabubu

Ati patit sa va intre banii dp paxum pe card de doua ori?
Ann

Alexabubu;20301 wrote: Ati patit sa va intre banii dp paxum pe card de doua ori?

Esti la BT inseamna.Da, s a mai intamplat, vad ca nu se dezvata de obiceiul asta.
Scrie răspuns