experienta mea cu paxum recente
Biaa;20174 wrote: Bună! A mai avut cineva probleme cu epayments? Am fost respinsa. Am trimis din nou cu o factura de la curent ca să bată numele și adresa. Ma poate ajuta cineva? Spor la bani
Si pe mine m-au blocat fără motiv, după ce am trimis actele. La fel, nu te obosi cu ei. Arunca un ochi pe alte forumuri internaționale sa vezi cum resping tranzacțiile de transfer spre card si rămâi cu banii blocați. De evitat clar.
Si pe mine m-au blocat fără motiv, după ce am trimis actele. La fel, nu te obosi cu ei. Arunca un ochi pe alte forumuri internaționale sa vezi cum resping tranzacțiile de transfer spre card si rămâi cu banii blocați. De evitat clar.
- FlowerPower
Bună,
Am o întrebare pt persoanele care folosesc paxum și dau transfer pe cardul de ING.Am făcut transferul sâmbăta dimineață pe la ora 7 dar pana la ora asta banii nu mi au întrat pe card.Precizez ca banii îmi intrau întotdeauna în maxim 24 de ore. Inclusiv pe timpul weekend ului am dat transfer vineri noaptea iar sâmbăta aveam bănuții în cont. În contul de paxum banii îmi spun ca au fost trimiși, transferul este acceptat dar îmi este friica sa nu fie vreo problema cu banca ING.A mai întâmpinat cineva altfel de probleme? Sau a avut cineva probleme cu Banca ing?
Am o întrebare pt persoanele care folosesc paxum și dau transfer pe cardul de ING.Am făcut transferul sâmbăta dimineață pe la ora 7 dar pana la ora asta banii nu mi au întrat pe card.Precizez ca banii îmi intrau întotdeauna în maxim 24 de ore. Inclusiv pe timpul weekend ului am dat transfer vineri noaptea iar sâmbăta aveam bănuții în cont. În contul de paxum banii îmi spun ca au fost trimiși, transferul este acceptat dar îmi este friica sa nu fie vreo problema cu banca ING.A mai întâmpinat cineva altfel de probleme? Sau a avut cineva probleme cu Banca ing?
FlowerPower;20222 wrote: Bună,
Stai linistit/a, iti vor intra maine. Am mai facut vreo 2 transferuri pe card in zilele de vineri si niciodata nu mi-au intrat in weekend, ultimul transfer a fost pe data de 3 dimineata (ora 9), pe care i-am primit luni, 6 august, ora 16. Bancile nu lucreaza in weekend (doar unele sucursale lucreaza sambata, cu program redus, poate ai avut noroc), de aia si cand primesti mailul de confirmare zice sa astepti 2 business days before contacting them.
Stai linistit/a, iti vor intra maine. Am mai facut vreo 2 transferuri pe card in zilele de vineri si niciodata nu mi-au intrat in weekend, ultimul transfer a fost pe data de 3 dimineata (ora 9), pe care i-am primit luni, 6 august, ora 16. Bancile nu lucreaza in weekend (doar unele sucursale lucreaza sambata, cu program redus, poate ai avut noroc), de aia si cand primesti mailul de confirmare zice sa astepti 2 business days before contacting them.
- FlowerPower
Ms frumos pentru răspuns Nadia, credeam ca nah poate s a întâmplat ceva... Oricum am sunat și la ING și mi au zis același lucru.
Am o curiozitate, daca ma puteti ajuta !
Mi-am facut recent cont Paxum si vreau sa imi comand si card dar as vrea sa vina mai repede. Am citit pe un site ca poate veni în 3-4 zile penteu suna de aproximativ 100$ care va fi extrasa automat la primirea banilor de pe site urile de video chat.
Cum considerati de e mai convenabil? Cu card de la ei sau cu martercard/visa de la noi?
Stiti cumva daca este adevărat?
Si inca o intrebare: In cat timp va venit vouă cardul?
Mi-am facut recent cont Paxum si vreau sa imi comand si card dar as vrea sa vina mai repede. Am citit pe un site ca poate veni în 3-4 zile penteu suna de aproximativ 100$ care va fi extrasa automat la primirea banilor de pe site urile de video chat.
Cum considerati de e mai convenabil? Cu card de la ei sau cu martercard/visa de la noi?
- FlowerPower
Am aplicat din luna mai și nici acum nu a venit... Este în printing de pe 11.06...deci cred ca mai durează 2 luni pana ajunge. Eu zic ca este mai convenabil sa faci transfer pe un card de România... Ai cursul la scoaterea banilor mai bun...
Foxy;20233 wrote: Am o curiozitate, daca ma puteti ajuta !
Toata lumea si-a dorit sa ii vina cardul Paxum repede
............din pacate majoritatea care deja au cardurile, au asteptat in jur de 2 luni de la aplicare. Totusi vad ca sunt cazuri in care deja au si 3 luni si nimic. Logic ar fi fost ,odata trecuta nebunia cand a aplicat toata lumea .......sa dureze mai putin pt cei care au aplicat din Iunie incolo........Cineva a si postat ceva pagini in urma ca aplatit si taxa de urgenta de 95$........si degeaba.
Cel mai convenabil este Eft-ul, transfer din Paxum pe cont Ro ( adaugi iban....etc) , comision 6$.........pe cand pe card Ro , 6$+2,95% din suma .......amandoua se efectueaza in 2 zile , sambetele si duminicile nu se socotesc ......
Toata lumea si-a dorit sa ii vina cardul Paxum repede
Cel mai convenabil este Eft-ul, transfer din Paxum pe cont Ro ( adaugi iban....etc) , comision 6$.........pe cand pe card Ro , 6$+2,95% din suma .......amandoua se efectueaza in 2 zile , sambetele si duminicile nu se socotesc ......
FlowerPower;20241 wrote: Am aplicat din luna mai și nici acum nu a venit... Este în printing de pe 11.06...deci cred ca mai durează 2 luni pana ajunge. Eu zic ca este mai convenabil sa faci transfer pe un card de România... Ai cursul la scoaterea banilor mai bun...
Doar 2 luni ? Esti optimista
):)):D
Doar 2 luni ? Esti optimista
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
- FlowerPower
Zic asta pentru ca luna trecuta m au sunat să-mi confirm adresa și faptul ca, cardul este la vama... 

.. Eu tot sper am zis 2 luni ca poate am noroc.