experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Ce sume transferati din paxum catre cont din romania?
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Guest

Cei care retrageti cu cardul paxum de la bancomat, bancomatul carei banci il folositi? eu ING, primesti 1950 Ron pentru 500$, exista ceva cu rata de schimb mai ok? Sau se pot retrage de undeva si in euro?
arabu1988

Lucy;19973 wrote: Cei care retrageti cu cardul paxum de la bancomat, bancomatul carei banci il folositi? eu ING, primesti 1950 Ron pentru 500$, exista ceva cu rata de schimb mai ok? Sau se pot retrage de undeva si in euro?

hello
oriunde e la fel pentru ca rata de schimb sa face prin MASTERCARD curs nu curs bancii si metoda sa il scoti in EURO acum nu exista poate cand o sa avem cardur permanente o sa putem sa il scoatem in EURO
We only have what we Give
No avatar
Alexandrateo

buna ! incerc de 2 zile sa transfer cate 500 $ pe card de pe contul de paxum si primesc mesajul " credit cardmaximum balance exceeded. please enter a correct value for Amount field" . am incercat si cu 200 , acelasi lucru, nu am transferat in ultimele 24 ore nimic . iar pe card am 200 $ . stie cineva care ar fi cauza si ce as putea face ? multumesc
No avatar
nmuser

Alexandrateo;19989 wrote: buna ! incerc de 2 zile sa transfer cate 500 $ pe card de pe contul de paxum si primesc mesajul " credit cardmaximum balance exceeded. please enter a correct value for Amount field" . am incercat si cu 200 , acelasi lucru, nu am transferat in ultimele 24 ore nimic . iar pe card am 200 $ . stie cineva care ar fi cauza si ce as putea face ? multumesc

trebuie sa astepti cele 24H,probabil nu au trecut :) mesajul asta il primesti doar cand transferi de pe cont,pe card cei 500$ zilnic (24h)
Baietzelu

sa nu ai mai mult de 5000$ pe card , deasta primesti eroarea.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
FlowerPower

buna,

Are cineva probleme cu primirea banilor pe paxum?Trebuia ieri sa primesc paymentul de la imlive, site ul a trimis banii ieri, dar nici pana azi nu au intrat.....de obicei ii primeam in 2-3 ore :).Imi este friica sa nu fi patit si paxum ca first choice.
No avatar
Guest

FlowerPower;20171 wrote: buna,

Are cineva probleme cu primirea banilor pe paxum?Trebuia ieri sa primesc paymentul de la imlive, site ul a trimis banii ieri, dar nici pana azi nu au intrat.....de obicei ii primeam in 2-3 ore :).Imi este friica sa nu fi patit si paxum ca first choice.

buna, ieri am primit fara probleme de la 2 site uri diferite pe paxum. deci totul e ok.
No avatar
Biaa

Bună! A mai avut cineva probleme cu epayments? Am fost respinsa. Am trimis din nou cu o factura de la curent ca să bată numele și adresa. Ma poate ajuta cineva? Spor la bani
FlowerPower

Și eu am primit de la alte site uri.... Cred ca problema este la imlive deși ei arata ca mi au trimis paymentul.... Am mai citit pe forum ca ei ca site au mai făcut chestii de genu.
Scrie răspuns