Thanks God !!!!!!
experienta mea cu paxum recente
...
arabu1988;10258 wrote: Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission
din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card
>:D:D
pana o sa ti vina cardul de la ei, comisioanele pe care le platesti cand trimiti catre banca din ro sunt destul de mari. dar te sfatuiesc sa i transferi direct in cardul pe care l ai tu de la banca din ro, comisioanele sunt relativ la fel numai ca intra banutii de pe o zi pe alta
arabu1988;10258 wrote: Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission
din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card
>:D:D
pana o sa ti vina cardul de la ei, comisioanele pe care le platesti cand trimiti catre banca din ro sunt destul de mari. dar te sfatuiesc sa i transferi direct in cardul pe care l ai tu de la banca din ro, comisioanele sunt relativ la fel numai ca intra banutii de pe o zi pe alta
din momentul in care ai fost sunata, mai dureaza o luna, o luna jumatate. cardul nu este la curier, este la compania cu care lucreaza paxum in romania. iar ei ca sa nu livreze cate unul, astepta sa stranga mai multe si le trimit catre curier pe toate o data. eu din bucuresti am stat dupa el o luna jumatate
elizee;19912 wrote: pana o sa ti vina cardul de la ei, comisioanele pe care le platesti cand trimiti catre banca din ro sunt destul de mari. dar te sfatuiesc sa i transferi direct in cardul pe care l ai tu de la banca din ro, comisioanele sunt relativ la fel numai ca intra banutii de pe o zi pe alta
arabu chiar a facut exact ce il sfatuiesti tu
)…..cred ca este cel mai informat dintre noi toti.....daca ai fi citit mai departe de postarea aia , ai fi realizat ca replay-ul tau o sa pice ca nuca-n perete si nu l-ai mai fi scris
Inteleg ca idea este de a ajuta, dar chiar atat de greu este sa cititi si ce au postat altii? Deschideti subiecte la care sunt sute de intrebari si raspunsuri ( asta e la modul general) …….dati replay la postari de acum cateva luni….( asta e pt tine ) ………..
Nimeni nu s-a nascut invatat dar aveti macar bunavointa de a citi forumul asta...….
CITITI!!!!!
arabu chiar a facut exact ce il sfatuiesti tu
Inteleg ca idea este de a ajuta, dar chiar atat de greu este sa cititi si ce au postat altii? Deschideti subiecte la care sunt sute de intrebari si raspunsuri ( asta e la modul general) …….dati replay la postari de acum cateva luni….( asta e pt tine ) ………..
Nimeni nu s-a nascut invatat dar aveti macar bunavointa de a citi forumul asta...….
CITITI!!!!!
TheVirtualMan;19902 wrote: Hello comunitate!
Am primit si eu cardul. Monese, ca Paxum...plm.
In fine , voiam sa intreb pe cei care au folosit metoda de transfer din contul Paxum catre cardul Monese, cum ati facut si ce comisioane v`au luat? In contul de Paxum aleg Withdraw Funds by EFT Transfer sau Withdraw Funds to External Credit Card ? Care ar fi diferenta dintre astea doua?
Multumesc :*
O sa las asta aici. Paxum >>>Monese .Nu este posibila optiunea Withdraw Funds by EFT Transfer doar Withdraw funds >>Withdraw funds to external credit card, datele cardului Monese,click pe maximum amount,bifat casuta, ''continue''.Banii se transfera instant,se pot retrage in acelasi moment(si cand sunt in pending) comisionul Paxum pentru transfer este de 6 $ + 3% din suma.Cand ajung banii in contul Monese se convertesc automat in euro, preferabil scosi de la un ATM Raiffeisen optiunea FARA CONVERSIE.6 retrageri gratuite pe luna, apoi 1 euro fiecare retragere in plus daca se activeaza planul PLUS,(recomandat) 4,95 euro/luna, ceea ce inseamna comision Monese 0,5%.Poprirea banilor bancilor romanesti nu afecteaza contul.Limita de retragere pe zi ATM este 350 euro .Pentru WIRE se foloseste IBAN ul bancii + ID REFERENCE din aplicatie , NU IBAN ul din aplicatie, doar IBAN UL BANCII:
Mandatory fields:
Recipient / Beneficiary: Monese Ltd
IBAN: EE047700771001660150
BIC/SWIFT: LHVBEE22
Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345) (You can find your Monese ID inside the Monese mobile app. Android users will be find it via the side menu. iOS users will be able to find it in the 'Account' section of the app.)
Optional fields
Bank Address: Tartu mnt 2, 10145, Tallinn Estonia
Bank Name: AS LHV Pank
Am primit si eu cardul. Monese, ca Paxum...plm.
In fine , voiam sa intreb pe cei care au folosit metoda de transfer din contul Paxum catre cardul Monese, cum ati facut si ce comisioane v`au luat? In contul de Paxum aleg Withdraw Funds by EFT Transfer sau Withdraw Funds to External Credit Card ? Care ar fi diferenta dintre astea doua?
Multumesc :*
O sa las asta aici. Paxum >>>Monese .Nu este posibila optiunea Withdraw Funds by EFT Transfer doar Withdraw funds >>Withdraw funds to external credit card, datele cardului Monese,click pe maximum amount,bifat casuta, ''continue''.Banii se transfera instant,se pot retrage in acelasi moment(si cand sunt in pending) comisionul Paxum pentru transfer este de 6 $ + 3% din suma.Cand ajung banii in contul Monese se convertesc automat in euro, preferabil scosi de la un ATM Raiffeisen optiunea FARA CONVERSIE.6 retrageri gratuite pe luna, apoi 1 euro fiecare retragere in plus daca se activeaza planul PLUS,(recomandat) 4,95 euro/luna, ceea ce inseamna comision Monese 0,5%.Poprirea banilor bancilor romanesti nu afecteaza contul.Limita de retragere pe zi ATM este 350 euro .Pentru WIRE se foloseste IBAN ul bancii + ID REFERENCE din aplicatie , NU IBAN ul din aplicatie, doar IBAN UL BANCII:
Mandatory fields:
Recipient / Beneficiary: Monese Ltd
IBAN: EE047700771001660150
BIC/SWIFT: LHVBEE22
Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345) (You can find your Monese ID inside the Monese mobile app. Android users will be find it via the side menu. iOS users will be able to find it in the 'Account' section of the app.)
Optional fields
Bank Address: Tartu mnt 2, 10145, Tallinn Estonia
Bank Name: AS LHV Pank
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
elizee;19916 wrote: da. scuze atunci. doar am vrut sa ajut cu ce stiam. multumesc oricum. btw ...reply nu replay 
Misto ca stii sa citesti greselile …..dar nu ce trebuie
...multumesc de corectare, o sa incerc sa imi amintesc data viitoare cand mai gresesc 
Misto ca stii sa citesti greselile …..dar nu ce trebuie
Cryssaaaaaa;19922 wrote: Hello
Va functioneaza aplicatia Monese?
Hey, da, mie imi functioneaza. De obicei doar dupa un update al aplicatiei merge incet sau iti cere prin mail sa autentifici din nou device-ul de pe care intri (telefon sau tableta). Vezi daca poti sa o updatezi manual
Hey, da, mie imi functioneaza. De obicei doar dupa un update al aplicatiei merge incet sau iti cere prin mail sa autentifici din nou device-ul de pe care intri (telefon sau tableta). Vezi daca poti sa o updatezi manual
-
TheVirtualMan
Cryssaaaaaa;19922 wrote: Hello
Dap , la mine functioneaza!
Dap , la mine functioneaza!