experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

Cu rabdarea, treci si marea dar noi deja am trecut si Pacificul....
Nu-i bai, exista reîncarnarea, iar la câtă lume a țepuit Octav in tot timpul ăsta sigur o sa se reincarneze intr-un locuitor amarat dintr-un trib sarac din Africa, pe unde incă bantuie canibalii😂😂😂😂

Octav sper sa vezi mesajul si să incepi să te căieşti incă de pe acum! Promit eu solemn, ca-mi retrag blestemele, daca imi primesc amaratul ala de card in cateva zile!

TheVirtualMan;19814 wrote: Rabdare , dragii mei. Or veni ele Stiu ca e stresant dar daca ne enervam sau ne certam ( cum am mai vazut pe aici ), nu rezolvam nimic.
Incepusem si eu sa injur dar cand am ajuns pe la mijlocul calendarului cu sfinti si sarbatori , m`am gandit mai bine si am ales sa nu ma mai gandesc la asta ( prea mult ).
Baietzelu

Cryssaaaaaa;19822 wrote: Cu rabdarea, treci si marea dar noi deja am trecut si Pacificul....
Nu-i bai, exista reîncarnarea, iar la câtă lume a țepuit Octav in tot timpul ăsta sigur o sa se reincarneze intr-un locuitor amarat dintr-un trib sarac din Africa, pe unde incă bantuie canibalii😂😂😂😂

Octav sper sa vezi mesajul si să incepi să te căieşti incă de pe acum! Promit eu solemn, ca-mi retrag blestemele, daca imi primesc amaratul ala de card in cateva zile!

Tie ti l-a pus la curier si nu orice fel de curier ... dela care se teleporteaza .

Eu zic sa iti tii blestemele activate , nu le dezactiva ca ar fi pacat.

[ la munca cu tine ] vad ca moaca nu iti mai place .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Cryssaaaaaa

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Alt supozitor "dela"!
Saracu' de tine....ai nevoie urgenta de un transplant de neuroni....dar ce crezi?? Nu se poate face asa ca tre' sa-ti accepti soarta si sa fii constient ca tu poti pricepe doar 1% in comparatie cu alti oameni cu IQ de nivel mediu....

Baietzelu;19823 wrote: Tie ti l-a pus la curier si nu orice fel de curier ... dela care se teleporteaza .

Eu zic sa iti tii blestemele activate , nu le dezactiva ca ar fi pacat.

[ la munca cu tine ] vad ca moaca nu iti mai place .
No avatar
TheVirtualMan

Cryssaaaaaa;19822 wrote: Cu rabdarea, treci si marea dar noi deja am trecut si Pacificul....

E de adorat imaginatia ta :))
Eu nu am trecut Pacificul. Sunt pe la mijloc. Sper sa nu ma inec. Ceva imi spune ca o sa vina cineva cu numele Monese si imi va mai da o speranta, o sa ma ia de guler si o sa ma mai taraie cateva leghe. Dar eu sunt optimist. In ciuda acestei drame , eu am sa vad partea frumoasa- rasaritul si apusul de soare se vede misto din mijlocul oceanului.

Ok , deliram. Octav, hai tata cu cardurile ca vom ajunge sa scriem carti aici , sa le vindem, sa devenim celebri apoi o sa ne lasam de videochat si atunci din cardurile alea va iesi o salata numai buna de servit cu ce aveti prin frigiderul umplut de toti cei nemultumiti.
No avatar
Nadia

Se pare ca Monese are ceva probleme astazi. Mi-a dat eroare cand am incercat sa transfer bani prin external card transfer pe cardul Monese, spunandu-mi ca nu este suportat, chiar daca inainte a mai mers. Am incercat alt card si a mers perfect.

De asemenea, cand m-am logat in Monese am primit un mesaj ca este o eroare temporara la Mastercard si putem intampina dificultati daca vrem sa retragem banii de la ATM. Cel mai probabil asta e motivul, deci sa nu va speriati daca nu functioneaza momentan.
No avatar
Keke

Am citit si eu.Or fi afectate toate cardurile logo MC?inclusiv Paxum card?
No avatar
Nadia

Keke;19836 wrote: Am citit si eu.Or fi afectate toate cardurile logo MC?inclusiv Paxum card?

Dupa cum a fost formulat anuntul, se pare ca toate cardurile Mastercard sunt afectate. Ei spuneau ca Mastercard intampina niste probleme si asta poate afecta cardurile Monese. Dupa ce in Paxum mi-a aparut eroarea cu “Unfortunately, your card is not supported” am incercat cu un card Visa pe care am mai retras bani in trecut si a mers, deci clar e de la MC. Acum doua saptamani si jumatate a fost iarasi o problema majora cu MC, la nivel global.
No avatar
Cryssaaaaaa

😂😂😂😂😂😂😂
Hai ca poate gasim in Pacific pestisorul de aur sau macar pe Wilson!☻
VirtualMan ai grija sa nu ti se inece corabia, a mea e deja istorie, putrezita de secole...

Lui Octav i-am umplut depozitul frigorific, caci frigiderul era deja plin de ani lumina, de pe vremea cand asteptam sa fie contul Verified!
Pofta buna Octav! Ia cu paine sa nu ti se aplece!😈

TheVirtualMan;19825 wrote: E de adorat imaginatia ta :))
Eu nu am trecut Pacificul. Sunt pe la mijloc. Sper sa nu ma inec. Ceva imi spune ca o sa vina cineva cu numele Monese si imi va mai da o speranta, o sa ma ia de guler si o sa ma mai taraie cateva leghe. Dar eu sunt optimist. In ciuda acestei drame , eu am sa vad partea frumoasa- rasaritul si apusul de soare se vede misto din mijlocul oceanului.

Ok , deliram. Octav, hai tata cu cardurile ca vom ajunge sa scriem carti aici , sa le vindem, sa devenim celebri apoi o sa ne lasam de videochat si atunci din cardurile alea va iesi o salata numai buna de servit cu ce aveti prin frigiderul umplut de toti cei nemultumiti.
No avatar
Rimela

Keke;19836 wrote: Am citit si eu.Or fi afectate toate cardurile logo MC?inclusiv Paxum card?

Am transferat eu acum pe card Paxum si a mers perfect
No avatar
Keke

Rimela;19857 wrote: Am transferat eu acum pe card Paxum si a mers perfect

Da da ieri pe la 22h am scos si a fost totul ok😊
Scrie răspuns