experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

Iar te bagi fix ca supozitorul sau mai bine zis ca musca in partea dorsală a cabalinei😆😆
Chiar n-ai treaba mahalagioaico?

Rimela;19806 wrote: Asta-i bataie de joc !!!! Inchide contul ,n-ai de ce sa ii mai suporti!!! Nimeni nu mai e in situatia ta!!!! Sau s-or fi intors la tine toate blestemele si injuraturile tale pe care le-ai aruncat pe aici ? 🤔
No avatar
Cryssaaaaaa

Buna,
Aceeasi situatie si la mine. Status printing dar ei m-au sunat acum 3 sapt sa confirm adresa....bataie de joc.
Pe cardul de la BT am transferat si eu inainte sa am Monese si e ok. Chiar mi-au fost convertiti banii in Ron la un curs foarte bun. N-am avut nicio problema. La fel si cu Monese, primesti cardul f repede iar ei raspund la mail uri sau pe chat daca ai nelamuriri.
Problema e alta: daca noi in continuare optam pt transfer to external card, in continuare ii bagam lui octav in buzunar bani ceea ce ma enerveaza cumplit😡😡😡
Mai mare bataie de joc ca la astia n am auzit vreodata in viata mea....

TheVirtualMan;19660 wrote: Buna tuturor!

pe data de 11 iunie am solicitat cardul celor de la Paxum. Acum 3 saptamani ( sau 2, nu mai stiu exact) am fost sunat pentru confirmarea adresei de livrare spunandu`mi`se ulterior ca il voi primi intr`o saptamana. Mare mi`a fost uimirea cand am vazut ca acesti oameni chiar se tin de cuvant. Dar nu de`al lor :)). La mine la status imi arata inca "Printing " deci sansele sa`l primesc prea curand sunt la fel ca cele de a fi primul om pe Marte.

in fine , am facut cont , am solicitat si am primit cardul celor de la Cosmopayment insa nu pot dovedi adresa intrucat m`am mutat recent la noua adresa si nu am nicio factura. Cineva mi`a zis sa solicit extras de cont de la banca din romania la care am cont dar nu e nicio adresa de a mea trecuta acolo. Deci mi`am luat gandu` si de la asta.

Mi`am facut cont la Monese ( am ales plan incepator, e bun ala? ). Astept card...

Acu intrebarea mea ar fi ... cum as putea sa`mi iau banii de pe cb in situatia de fata? Sa transfer de pe site pe cont Paxum si de acolo pe cardul de la Banca Transilvania? A lucrat cineva cu aceasta banca? E ok?

Multumesc pentru rabdarea de a`mi citi ditai povestea :))
No avatar
nmuser

eu scot cate 1950 de la ATM..
_ana_

nmuser;19811 wrote: eu scot cate 1950 de la ATM..

de la ce banca?...alegi fara conversie?
EllaM.

Cryssaaaaaa;19804 wrote: Buna,

Deja sunt 3 saptamani de cand m-au sunat sa confirm adresa pt cardul paxum si de cand mi au confirmat ca a ajuns cardul in Romania si urmeaza sa fie trimis la firma de curierat!
Mai este cineva in aceeasi situatie cu mine?????
Nu i mai suport!!!!😡😡😡😡

da :) si pe mine m-au sunat in jur de 10 iulie.. inca astept :-O:))
No avatar
TheVirtualMan

Rabdare , dragii mei. Or veni ele Stiu ca e stresant dar daca ne enervam sau ne certam ( cum am mai vazut pe aici ), nu rezolvam nimic.
Incepusem si eu sa injur dar cand am ajuns pe la mijlocul calendarului cu sfinti si sarbatori , m`am gandit mai bine si am ales sa nu ma mai gandesc la asta ( prea mult ).
No avatar
jony111

Sa iubesti doua carduri sa nu sti pe care vrei unai mama paxului alta-i cardul anafului (BT)
O zi de zi ma cert cu viata, trăiesc numai cu speranta .....
DEDICATIE PT CRISTINA FARA NUMAR FARA NUMAR BAGA VIJELIE!
_ana_

jony111;19818 wrote: Sa iubesti doua carduri sa nu sti pe care vrei unai mama paxului alta-i cardul anafului (BT)

:)) ce ai patit??? de dai cu dedicatii???
No avatar
Cryssaaaaaa

Sa scrii o postare daca-l primesti, te rog.
Multumesc

EllaM.;19813 wrote: da :) si pe mine m-au sunat in jur de 10 iulie.. inca astept :-O:))
No avatar
Cryssaaaaaa

Nu stiu pentru cine era "dedicatia", dar lasa-te băiețel de sportul ăsta ca-l faci de rusine pe Vijelie😂😂😂😂
Nu-l iubesc eu prea tare dar nici o asa injosire a unui om nu prea pot trece cu vederea😂😂😂😂😂😂
Si nu te mai da Aurel Cinstitu' ca faci si tu evaziune in cârd cu toata suflarea Romaniei si Diasporei....

jony111;19818 wrote: Sa iubesti doua carduri sa nu sti pe care vrei unai mama paxului alta-i cardul anafului (BT)
Scrie răspuns