Buna,
Aceeasi situatie si la mine. Status printing dar ei m-au sunat acum 3 sapt sa confirm adresa....bataie de joc.
Pe cardul de la BT am transferat si eu inainte sa am Monese si e ok. Chiar mi-au fost convertiti banii in Ron la un curs foarte bun. N-am avut nicio problema. La fel si cu Monese, primesti cardul f repede iar ei raspund la mail uri sau pe chat daca ai nelamuriri.
Problema e alta: daca noi in continuare optam pt transfer to external card, in continuare ii bagam lui octav in buzunar bani ceea ce ma enerveaza cumplit

Mai mare bataie de joc ca la astia n am auzit vreodata in viata mea....
TheVirtualMan;19660 wrote: Buna tuturor!
pe data de 11 iunie am solicitat cardul celor de la Paxum. Acum 3 saptamani ( sau 2, nu mai stiu exact) am fost sunat pentru confirmarea adresei de livrare spunandu`mi`se ulterior ca il voi primi intr`o saptamana. Mare mi`a fost uimirea cand am vazut ca acesti oameni chiar se tin de cuvant. Dar nu de`al lor

). La mine la status imi arata inca "Printing " deci sansele sa`l primesc prea curand sunt la fel ca cele de a fi primul om pe Marte.
in fine , am facut cont , am solicitat si am primit cardul celor de la Cosmopayment insa nu pot dovedi adresa intrucat m`am mutat recent la noua adresa si nu am nicio factura. Cineva mi`a zis sa solicit extras de cont de la banca din romania la care am cont dar nu e nicio adresa de a mea trecuta acolo. Deci mi`am luat gandu` si de la asta.
Mi`am facut cont la Monese ( am ales plan incepator, e bun ala? ). Astept card...
Acu intrebarea mea ar fi ... cum as putea sa`mi iau banii de pe cb in situatia de fata? Sa transfer de pe site pe cont Paxum si de acolo pe cardul de la Banca Transilvania? A lucrat cineva cu aceasta banca? E ok?
Multumesc pentru rabdarea de a`mi citi ditai povestea

)