Buna. Sunt noua pe chaturbate și am o întrebare. Ce metoda de retragere este buna și avantajoasa? Și dacă este greu de obținut.
Mulțumesc .
Chaturbate plata
-
Guest
chatul;19765 wrote: Buna. Sunt noua pe chaturbate și am o întrebare. Ce metoda de retragere este buna și avantajoasa? Și dacă este greu de obținut.
Mulțumesc .
E recomandat PAXUM, pt ca se poate folosi si "plata zilnica", taxe mici, rapid.
Mulțumesc .
E recomandat PAXUM, pt ca se poate folosi si "plata zilnica", taxe mici, rapid.
Mrvc;19770 wrote: E recomandat PAXUM, pt ca se poate folosi si "plata zilnica", taxe mici, rapid.
plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....
am incercat sa fac acum si nu imi apare
) ori de la site ori eu sunt unic

plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....
We only have what we Give
-
Guest
arabu1988;19773 wrote: plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....

mereu prima zi din fiecare perioada, e oprita plata zilnica pt ca se fac platile pt cei care retrag la perioada banii.
e ceva normal mereu e asa.
incearca maine si totul o sa fie ok.
mereu prima zi din fiecare perioada, e oprita plata zilnica pt ca se fac platile pt cei care retrag la perioada banii.
e ceva normal mereu e asa.
incearca maine si totul o sa fie ok.
arabu1988;19773 wrote: plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....

Asa profesionist si nu stii si tu ca in ziua in care se proceseaza platile perioadei anterioare nu poti cere daily pay.
Asa profesionist si nu stii si tu ca in ziua in care se proceseaza platile perioadei anterioare nu poti cere daily pay.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Guest
arabu1988;19777 wrote: acum a aparut
Daily payout requests are temporarily unavailable.
DA, asa e mereu la inceputul fiecarei perioada ..in prima zi.
Daily payout requests are temporarily unavailable.
DA, asa e mereu la inceputul fiecarei perioada ..in prima zi.