Chaturbate plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
chatul

Buna. Sunt noua pe chaturbate și am o întrebare. Ce metoda de retragere este buna și avantajoasa? Și dacă este greu de obținut.
Mulțumesc .
No avatar
Guest

chatul;19765 wrote: Buna. Sunt noua pe chaturbate și am o întrebare. Ce metoda de retragere este buna și avantajoasa? Și dacă este greu de obținut.
Mulțumesc .

E recomandat PAXUM, pt ca se poate folosi si "plata zilnica", taxe mici, rapid.
arabu1988

Mrvc;19770 wrote: E recomandat PAXUM, pt ca se poate folosi si "plata zilnica", taxe mici, rapid.

plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....
am incercat sa fac acum si nu imi apare :)) ori de la site ori eu sunt unic :( :)
We only have what we Give
No avatar
Guest

arabu1988;19773 wrote: plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....
am incercat sa fac acum si nu imi apare :)) ori de la site ori eu sunt unic :( :)

mereu prima zi din fiecare perioada, e oprita plata zilnica pt ca se fac platile pt cei care retrag la perioada banii.
e ceva normal mereu e asa.
incearca maine si totul o sa fie ok.
Ann

arabu1988;19773 wrote: plata zilnica nu mai apare de azi pe chaturbate nu stiu daca e doar la mn sau la toate lume .....

Asa profesionist si nu stii si tu ca in ziua in care se proceseaza platile perioadei anterioare nu poti cere daily pay.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
arabu1988

Mrvc;19770 wrote: E recomandat PAXUM, pt ca se poate folosi si "plata zilnica", taxe mici, rapid.

acum a aparut

Daily payout requests are temporarily unavailable.
We only have what we Give
No avatar
Guest

arabu1988;19777 wrote: acum a aparut

Daily payout requests are temporarily unavailable.

DA, asa e mereu la inceputul fiecarei perioada ..in prima zi.
Scrie răspuns