Am inteles, multumesc de raspuns, imi cer scuze de confuzie atunci. Pana acum am folosit 3 banci si toate-mi dadeau sub cursul BNR, iar peste tot unde ma uit la cursul valutar practicat de banci e sub BNR... sunt curioasa care ar fi explicatia, ca sigur nu ies bancile in pierdere...
experienta mea cu paxum recente
arabu1988;19670 wrote: ba da exista la raiffesen am si eu card acolo si fac transfer to external card pe ea
si are curs peste BNR
Am inteles, multumesc de raspuns, imi cer scuze de confuzie atunci. Pana acum am folosit 3 banci si toate-mi dadeau sub cursul BNR, iar peste tot unde ma uit la cursul valutar practicat de banci e sub BNR... sunt curioasa care ar fi explicatia, ca sigur nu ies bancile in pierdere...
Nadia;19671 wrote: Am inteles, multumesc de raspuns, imi cer scuze de confuzie atunci. Pana acum am folosit 3 banci si toate-mi dadeau sub cursul BNR, iar peste tot unde ma uit la cursul valutar practicat de banci e sub BNR... sunt curioasa care ar fi explicatia, ca sigur nu ies bancile in pierdere...
sincer nu am cerut niciun explicatie ca sa nu il trezesc
era si paypal la fel curs mare la raiffesen dar acum paypal sa schimbat ca face schimb direct pe site si apare sume in RON inainte sa fac transfer
sincer nu am cerut niciun explicatie ca sa nu il trezesc
We only have what we Give
EllaM.;19712 wrote: heeeiii! ;;) s a mai schimbat ceva la limita pentru trimiterea banilor pe Paxum sau tot 500 este? :-S
Cand o sa se schimbe ceva cu siguranta Paxum va trimite email tuturor pentru a anunta noutatea........la fel cum a facut FCP- ul cand au marit limitele........sau cum procedeaza orice banca din lumea asta cand fac schimbari......
Cand o sa se schimbe ceva cu siguranta Paxum va trimite email tuturor pentru a anunta noutatea........la fel cum a facut FCP- ul cand au marit limitele........sau cum procedeaza orice banca din lumea asta cand fac schimbari......
Rimela;19714 wrote: Cand o sa se schimbe ceva cu siguranta Paxum va trimite email tuturor pentru a anunta noutatea........la fel cum a facut FCP- ul cand au marit limitele........sau cum procedeaza orice banca din lumea asta cand fac schimbari......
In cazul asta o limita de 500$ de doua ori pe luna cat trimite Ctb... e foarte putin
In cazul asta o limita de 500$ de doua ori pe luna cat trimite Ctb... e foarte putin
EllaM.;19715 wrote: In cazul asta o limita de 500$ de doua ori pe luna cat trimite Ctb... e foarte putin 
Nu prea imi dau seama la ce te referi......
500 dolari este limita pe zi de incarcare pe card Paxum......de scos de la atm 1000 in 2 transe cate 500........tot pe zi........au tot scris pe aici cat e maxim de scos pe luna.......nu-mi mai aduc aminte dar cu siguranta daca ai sa rasfoiesti un pic pe aici, ai sa gasesti
Nu prea imi dau seama la ce te referi......
500 dolari este limita pe zi de incarcare pe card Paxum......de scos de la atm 1000 in 2 transe cate 500........tot pe zi........au tot scris pe aici cat e maxim de scos pe luna.......nu-mi mai aduc aminte dar cu siguranta daca ai sa rasfoiesti un pic pe aici, ai sa gasesti
- Sara.delicious
Rimela;19716 wrote: Nu prea imi dau seama la ce te referi......
Ai limita pe luna?eu am citit pe aici si am inteles 500$pe zi catre paxum ...retragere ATM.
...
Ai limita pe luna?eu am citit pe aici si am inteles 500$pe zi catre paxum ...retragere ATM.
...
Bună .nu va suna nimeni de la paxum saU din România ptr card . Ajunge cam în 2 luni Max ..Mi e mo l au adus cei de la cargus.nu am platot nimic în plus .doar ptr card când am aplicat 45 $.ăsta e tot ..activezi cardul din contul paxum . Îți dă confirmare pe email.și poți sa faci tranzacție