experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
TheVirtualMan

Buna tuturor!

pe data de 11 iunie am solicitat cardul celor de la Paxum. Acum 3 saptamani ( sau 2, nu mai stiu exact) am fost sunat pentru confirmarea adresei de livrare spunandu`mi`se ulterior ca il voi primi intr`o saptamana. Mare mi`a fost uimirea cand am vazut ca acesti oameni chiar se tin de cuvant. Dar nu de`al lor :)). La mine la status imi arata inca "Printing " deci sansele sa`l primesc prea curand sunt la fel ca cele de a fi primul om pe Marte.

in fine , am facut cont , am solicitat si am primit cardul celor de la Cosmopayment insa nu pot dovedi adresa intrucat m`am mutat recent la noua adresa si nu am nicio factura. Cineva mi`a zis sa solicit extras de cont de la banca din romania la care am cont dar nu e nicio adresa de a mea trecuta acolo. Deci mi`am luat gandu` si de la asta.

Mi`am facut cont la Monese ( am ales plan incepator, e bun ala? ). Astept card...

Acu intrebarea mea ar fi ... cum as putea sa`mi iau banii de pe cb in situatia de fata? Sa transfer de pe site pe cont Paxum si de acolo pe cardul de la Banca Transilvania? A lucrat cineva cu aceasta banca? E ok?

Multumesc pentru rabdarea de a`mi citi ditai povestea :))
No avatar
Guest

Nadia;19658 wrote: Cursul BNR de astazi este de 3.95, nu exista banca din Romania care sa-ti dea un curs valutar macar egal cu cel al BNR-ului la cumpararea dolarului pentru ca toate vor sa faca profit. Transferul pe external card nu este acelasi lucru cu scosul de la bancomat nefolosind optiunea de conversie valutara, cand primesti la cursul valutar Mastercard.

cand nu stii despre ce vorbesti te rog sa nu mai discuti si sa ma contrazici, chiar ACUM AM VERIFICAT. IN DATA DE 11.07.2018 cursul bnr era la euro era 4,6607 si mie mi la platit banca 1 euro = 4,8101 pt respectivul PAYDEK.FUNDS. deci chiar te rog nu te mai agita aiurea daca nu stii despre ce vorbesti.
Dolarul in acea zi a fost la bnr 3,9804 i mia fost platit la un curs de 4,0792 deci chiar te rog sa nu mai vorbesti fara tine , fara argumente.
Exact pt comentariul tau am scos extras cu respectiva suma PAXUM to VISA raiffeisen bank by external card sa vad exact despre ce era vorba sa nu gresesc. stiu suna aiurea si eu cand am scos eram uimit si modelele din "my team" dar asa este, fie ca o sa crezi sau nu. sper ca m-am facut inteles.

Vorbesc din experienta de peste 11 ani in leg cu bancile, metode de plata etc. Daca crezi ca ma pot incurca la bani, tin sa iti precizez ca te inseli rau de tot.
No avatar
Guest

TheVirtualMan;19660 wrote: Buna tuturor!

pe data de 11 iunie am solicitat cardul celor de la Paxum. Acum 3 saptamani ( sau 2, nu mai stiu exact) am fost sunat pentru confirmarea adresei de livrare spunandu`mi`se ulterior ca il voi primi intr`o saptamana. Mare mi`a fost uimirea cand am vazut ca acesti oameni chiar se tin de cuvant. Dar nu de`al lor :)). La mine la status imi arata inca "Printing " deci sansele sa`l primesc prea curand sunt la fel ca cele de a fi primul om pe Marte.

in fine , am facut cont , am solicitat si am primit cardul celor de la Cosmopayment insa nu pot dovedi adresa intrucat m`am mutat recent la noua adresa si nu am nicio factura. Cineva mi`a zis sa solicit extras de cont de la banca din romania la care am cont dar nu e nicio adresa de a mea trecuta acolo. Deci mi`am luat gandu` si de la asta.

Mi`am facut cont la Monese ( am ales plan incepator, e bun ala? ). Astept card...

Acu intrebarea mea ar fi ... cum as putea sa`mi iau banii de pe cb in situatia de fata? Sa transfer de pe site pe cont Paxum si de acolo pe cardul de la Banca Transilvania? A lucrat cineva cu aceasta banca? E ok?

Multumesc pentru rabdarea de a`mi citi ditai povestea :))

Iti recomand Raiffeisen bank visa, by external card si in 2 zile ai banii in cash !
succes.
No avatar
Nadia

Mrvc;19661 wrote: cand nu stii despre ce vorbesti te rog sa nu mai discuti si sa ma contrazici, chiar ACUM AM VERIFICAT. IN DATA DE 11.07.2018 cursul bnr era la euro era 4,6607 si mie mi la platit banca 1 euro = 4,8101 pt respectivul PAYDEK.FUNDS. deci chiar te rog nu te mai agita aiurea daca nu stii despre ce vorbesti.
Dolarul in acea zi a fost la bnr 3,9804 i mia fost platit la un curs de 4,0792 deci chiar te rog sa nu mai vorbesti fara tine , fara argumente.
Exact pt comentariul tau am scos extras cu respectiva suma PAXUM to VISA raiffeisen bank by external card sa vad exact despre ce era vorba sa nu gresesc. stiu suna aiurea si eu cand am scos eram uimit si modelele din "my team" dar asa este, fie ca o sa crezi sau nu. sper ca m-am facut inteles.

Vorbesc din experienta de peste 11 ani in leg cu bancile, metode de plata etc. Daca crezi ca ma pot incurca la bani, tin sa iti precizez ca te inseli rau de tot.

In primul rand, las-o mai moale cu arogantele. In al doilea rand, e cat se poate de evident ca eu ma refeream la dolar. Euro a fost peste 4.5 de ani de zile, 4.1 ar fi un curs foarte nefavorabil. Ne-a innebunit pe toti cu “your team” si anii tai de experienta, pe care ii mentionezi ori de cate ori e nevoie. Crede-ma, experienta vorbeste de la sine si nu e nevoie sa sublinezi asta de cate ori ai ocazia, dar eu nu stau aici sa ma cert aici cu tine. Te-ai luat la cearta cu toti de pe forum, chiar nu ai obosit? Crede-ma ca nimeni nu te invidiaza si nimeni nu te hate-uieste atat de mult pe cat iti place sa crezi. Eu n-o sa-ti fac jocul si iti doresc mult succes.
No avatar
Guest

Nadia;19658 wrote: Cursul BNR de astazi este de 3.95, nu exista banca din Romania care sa-ti dea un curs valutar macar egal cu cel al BNR-ului la cumpararea dolarului pentru ca toate vor sa faca profit. Transferul pe external card nu este acelasi lucru cu scosul de la bancomat nefolosind optiunea de conversie valutara, cand primesti la cursul valutar Mastercard.

de ce am zis 4,1 ? pt ca acum cateva saptamani imi era platit dolarul la N tranzactii prin external to raiffeisen bank si la 4,12..... 4,13 aproximativ si am zis 4,1 pt ca primisem si cv mai mult pe el s anu scriu exact, desi eu mereu imi calculaez la fiecare virgula tot sa stiu exact.
No avatar
Nadia

Mrvc;19664 wrote: de ce am zis 4,1 ? pt ca acum cateva saptamani imi era platit dolarul la N tranzactii prin external to raiffeisen bank si la 4,12..... 4,13 aproximativ si am zis 4,1 pt ca primisem si cv mai mult pe el s anu scriu exact, desi eu mereu imi calculaez la fiecare virgula tot sa stiu exact.

Pai hai sa ne raportam la cursul valutar curent al zilei, nu la cel de acum doua saptamani, that was my point. In fine, cum spuneam, eu n-o sa ma cert cu tine pentru ca tare am impresia ca-ti place si am vazut ca i-ai provocat pe atatia de pe forum. Succes in tot ceea ce-ti propui!
No avatar
TheVirtualMan

Mrvc;19662 wrote: Iti recomand Raiffeisen bank visa, by external card si in 2 zile ai banii in cash !
succes.

Multumesc frumos.
E vreun risc daca transfer banii pe card de romania ? Ma refer la Anaf si de astea
...
No avatar
Guest

Nadia;19663 wrote: In primul rand, las-o mai moale cu arogantele. In al doilea rand, e cat se poate de evident ca eu ma refeream la dolar. Euro a fost peste 4.5 de ani de zile, 4.1 ar fi un curs foarte nefavorabil. Ne-a innebunit pe toti cu “your team” si anii tai de experienta, pe care ii mentionezi ori de cate ori e nevoie. Crede-ma, experienta vorbeste de la sine si nu e nevoie sa sublinezi asta de cate ori ai ocazia, dar eu nu stau aici sa ma cert aici cu tine. Te-ai luat la cearta cu toti de pe forum, chiar nu ai obosit? Crede-ma ca nimeni nu te invidiaza si nimeni nu te hate-uieste atat de mult pe cat iti place sa crezi. Eu n-o sa-ti fac jocul si iti doresc mult succes.

pai vorbesti fara tine, exact de asta am verificat intre extrase sa vorbec pe cifre concret nu POVESTI CU PESTI. nu am AROGANTE ci date concrete din ceea ce vorbesc. in cazul in care nu ai date concrete ...te rog nu induce lumea incepatoare in eroare.
eu ajut cu drag incepatorii si nu vorbesc cu arogante , tu in schimbi aduci vorba de "arogante" , te deranjeaza ca vorbesc de "my team" etc . Pai mai fata /baiat ce esti... daca sunt tem o echipa intreaga in spate ... sa vorbesc doar in numele meu? ia zi?
Chiar ma mandresc cu oamenii cu care colaborez de peste ani si tind sa spun asta ori de cate ori am ocazia, fie din respect pt ei si munca lor fie ca argument ca nu sunt singurul care sustine unele chestii.

NU CAUT CEARTA CU NIMENI, AJUT PE CINE ARE NEVOIE, CORECTEZ PE CINE GRESESTE si VORBESTE fara ARGUMENTE , si INDRUM prin ceea ce SCRIU cu SFATURI SI MODALITATI DEJA 100% TESTATE DE MINE SI "my team" ;) .
NU ARUNC VORBE IN AER AIUREA> sa imi fie clar inteleasa intentia. ci vorbe venite din rezultate constante , DISCIPLINA si multa ORGANIZARE.
sper ca am fost cat se poate de clar.

Cu mult respect va stau in continuare la dispozitie, ori de cate ori am timp si ocazia.
No avatar
Guest

Nadia;19665 wrote: Pai hai sa ne raportam la cursul valutar curent al zilei, nu la cel de acum doua saptamani, that was my point. In fine, cum spuneam, eu n-o sa ma cert cu tine pentru ca tare am impresia ca-ti place si am vazut ca i-ai provocat pe atatia de pe forum. Succes in tot ceea ce-ti propui!

Nu caut cearta cu nimeni, nu am provocat pe nimeni ci doar am adus argumente sau contra argumente pt cei care au aruncat vorbe aiurea.
Multa bafta si tie in continuare, rezultate cat mai bune si multa rabdare in a avansa la capitolul AUTOEDUCARE. sa ne auzim si la alte subiecte cu mai multa INTELEPCIUNE si RESPECT.
arabu1988

ba da exista la raiffesen am si eu card acolo si fac transfer to external card pe ea :) si are curs peste BNR
We only have what we Give
Scrie răspuns