Ann;19634 wrote: La unii a ajuns in 7 zile,mie mi a ajuns in 17.Daca faci rost de numarul postaritei din zona ta iti cresc sansele semnificativ.Important este ca vine.Eu spre exemplu cand a trecut termenul limita am cerut altul,si la cateva zile diferenta a venit dar deja il anulasem.La a 2 a cerere a venit in 7 zile,deci cum iti este norocul
Daca crezi ca nu o sa ti vina nici a 2 a oara poti sa inchiriezi o casuta postala la posta principala din orasul tau (30 RON)dar sa ai grija sa specifici la adresa de livrare Monese sa ti soseasca acolo,ca de acolo nu are ce sa i se mai intample.E intradevar cam complicat si doar pentru situatiile de criza
experienta mea cu paxum recente
lulu;19630 wrote: Buna . eu personal scoteam cu cardul FCP de la ghisiu BRD direct in dolari cu serviciul POS. La card paxum nu am incercat pana acum . Insa am incercat cu card Monese si am scos in euro .( de proba numai caci si ai au limita mica /zi ) Pana nu se clarifica clar situatia cu cardul paxum cu cele 2 tranzactii pe zi nu ma incumet sa folosesc cardul direct.(teoretic sunt 2 tranzactii de cate 500 ope zi dar practic vad ca numai una se poate din cate am inteles .).Eu am dat un email celor de la paxum intreband daca acele limite se vor schimba curand si nu am primit un raspuns incurajator .(si nici nu vreau sa ma duc la banca in fiecare zi sa scot cate 500)
Postez si raspunsul celor de la paxum : ,,Unfortunately there's nothing we can do to raise the card limits, as they are enforced by the bank.We are trying to increase them, as we know they are a nuisance for some of our users.''
sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos
nu merge din pacate sa scoti in dollar cum a fost FCP dar poti folosi doar la restaurante ca pos dar limita in 24 de ore este 1000$ cat 500$ fie care tranzactie
eu fac transfer si pe monese si pe cardu paxum cand am mai multi banii
Postez si raspunsul celor de la paxum : ,,Unfortunately there's nothing we can do to raise the card limits, as they are enforced by the bank.We are trying to increase them, as we know they are a nuisance for some of our users.''
sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos
nu merge din pacate sa scoti in dollar cum a fost FCP dar poti folosi doar la restaurante ca pos dar limita in 24 de ore este 1000$ cat 500$ fie care tranzactie
eu fac transfer si pe monese si pe cardu paxum cand am mai multi banii
We only have what we Give
EllaM.;19648 wrote: revin cu o intrebare >:D
Din contul tau Paxum intri la withdraw funds si selectezi external card.poti introduce datele cardului acolo direct sau inainte de a intra in sectiune prin “add card”.fee-urile sunt parca 6$+ 3% din suma oricare ar fi ea daca imi amintesc bine.nu uita sa bifezi casuta de sub datele cardului.la detalii poti sa lasi liber sau notezi “own funds transfer”.
Din contul tau Paxum intri la withdraw funds si selectezi external card.poti introduce datele cardului acolo direct sau inainte de a intra in sectiune prin “add card”.fee-urile sunt parca 6$+ 3% din suma oricare ar fi ea daca imi amintesc bine.nu uita sa bifezi casuta de sub datele cardului.la detalii poti sa lasi liber sau notezi “own funds transfer”.
- Sara.delicious
Keke;19649 wrote: Din contul tau Paxum intri la withdraw funds si selectezi external card.poti introduce datele cardului acolo direct sau inainte de a intra in sectiune prin “add card”.fee-urile sunt parca 6$+ 3% din suma oricare ar fi ea daca imi amintesc bine.nu uita sa bifezi casuta de sub datele cardului.la detalii poti sa lasi liber sau notezi “own funds transfer”.
Dar daca nu mi-a ajuns cardul , pot adauga orice card valuta la orice banca? Si dupa aceea il adaug cum ai mentionat sau e valabil doar pentru cardul ala
Si inca ceva voi avea limita per zi trebuie sa trimit o anumita suma catre card sau ii trimit pe toti si dupa scot,retrag o anumita suma sau la fel am limita multumesc.am tot citit pe aici dar nu ma lamureste nimeni cap coada pasi ce banca exact ce cont ce si cum...
Dar daca nu mi-a ajuns cardul , pot adauga orice card valuta la orice banca? Si dupa aceea il adaug cum ai mentionat sau e valabil doar pentru cardul ala
Si inca ceva voi avea limita per zi trebuie sa trimit o anumita suma catre card sau ii trimit pe toti si dupa scot,retrag o anumita suma sau la fel am limita multumesc.am tot citit pe aici dar nu ma lamureste nimeni cap coada pasi ce banca exact ce cont ce si cum...
Sara.delicious;19652 wrote: Dar daca nu mi-a ajuns cardul , pot adauga orice card valuta la orice banca? Si dupa aceea il adaug cum ai mentionat sau e valabil doar pentru cardul ala
Sara,Poti face transfer funds pe card de ro daca nu ai monese,preferabil de évitat BCR si BRD care nu colaboreaza cu Paxum din ce am citit de la colegi pe aici.Daca faci pe card de ro,nu cred ca ai limita de suma,doar ca va trebui sa extragi fee-urile(6$+3% din suma)si restul iti va intra pe card.depinde cat vrei tu sa transferi.daca doresti intreaga suma din contul Paxum,atunci dai click pe maximum amount aflat in dreapta spatiului liber si calculul se face automat.limita de retragere este impusa de banca din ro la care si card.pt a intra banutii,timpul de asteptare ar fi de 2-3 zile,chiar si doar 24h la unele banci.
Sara,Poti face transfer funds pe card de ro daca nu ai monese,preferabil de évitat BCR si BRD care nu colaboreaza cu Paxum din ce am citit de la colegi pe aici.Daca faci pe card de ro,nu cred ca ai limita de suma,doar ca va trebui sa extragi fee-urile(6$+3% din suma)si restul iti va intra pe card.depinde cat vrei tu sa transferi.daca doresti intreaga suma din contul Paxum,atunci dai click pe maximum amount aflat in dreapta spatiului liber si calculul se face automat.limita de retragere este impusa de banca din ro la care si card.pt a intra banutii,timpul de asteptare ar fi de 2-3 zile,chiar si doar 24h la unele banci.
-
Guest
Sara.delicious;19652 wrote: Dar daca nu mi-a ajuns cardul , pot adauga orice card valuta la orice banca? Si dupa aceea il adaug cum ai mentionat sau e valabil doar pentru cardul ala
Recomandat Raiffeisen bank , card Visa , maxim 2 zile ai banii in cont in RON , gata de ridicat. folosind external card dolarul va fi platit la un curs bun undeva pe la 4,1 .
Recomandat Raiffeisen bank , card Visa , maxim 2 zile ai banii in cont in RON , gata de ridicat. folosind external card dolarul va fi platit la un curs bun undeva pe la 4,1 .
Mrvc;19657 wrote: Recomandat Raiffeisen bank , card Visa , maxim 2 zile ai banii in cont in RON , gata de ridicat. folosind external card dolarul va fi platit la un curs bun undeva pe la 4,1 .
Cursul BNR de astazi este de 3.95, nu exista banca din Romania care sa-ti dea un curs valutar macar egal cu cel al BNR-ului la cumpararea dolarului pentru ca toate vor sa faca profit. Transferul pe external card nu este acelasi lucru cu scosul de la bancomat nefolosind optiunea de conversie valutara, cand primesti la cursul valutar Mastercard.
Cursul BNR de astazi este de 3.95, nu exista banca din Romania care sa-ti dea un curs valutar macar egal cu cel al BNR-ului la cumpararea dolarului pentru ca toate vor sa faca profit. Transferul pe external card nu este acelasi lucru cu scosul de la bancomat nefolosind optiunea de conversie valutara, cand primesti la cursul valutar Mastercard.
Nadia;19658 wrote: Cursul BNR de astazi este de 3.95, nu exista banca din Romania care sa-ti dea un curs valutar macar egal cu cel al BNR-ului la cumpararea dolarului pentru ca toate vor sa faca profit. Transferul pe external card nu este acelasi lucru cu scosul de la bancomat nefolosind optiunea de conversie valutara, cand primesti la cursul valutar Mastercard.
Buna Nadia
Ti-am lasat msg privat..imi cer scuze pt ca scriu aici,nu eram sigura daca verifici

Buna Nadia