Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Rimela;19604 wrote: Care 4 luni? Or fi de cand a creat contul pt ca tinand cont de un post de al ei publicat in 17.05.2018 , la acea data nu avea aplicat pt card…..deci a aplicat dupa, ea stie cand…. Ar fi in jur de doua luni si la ea , ca la toata lumea …..si sigur o sa ii ajunga curand. Din cate vad si sistemul de curierat din Ro va intarzie mult inmanarea plicului…….
http://www.forumvideochat.com/f2/experienta-mea-cu-paxum-recente-2210-162.html
Ea spune ca asteapta dupa 15 aprilie sa primeasca cardul si cineva ii raspunde ca il va primi dupa 10 august. Imi pun intrebari ca si eu am aplicat tarziu si este de o luna jumate aproape tot in submitted.Nici nu sunt sigura daca il voi mai primi.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;19609 wrote: Ea spune ca asteapta dupa 15 aprilie sa primeasca cardul si cineva ii raspunde ca il va primi dupa 10 august. Imi pun intrebari ca si eu am aplicat tarziu si este de o luna jumate aproape tot in submitted.Nici nu sunt sigura daca il voi mai primi.
Am spus probabil dupa 10aug,nu am de unde sa stiu eu can vine,e doar o parere,din pacate intarzie ff mult un kkt de card,pe care la orice alta “banca” vine in 1 sapt max2..
EllaM.;19624 wrote: Buna! Cat a durat pana ati primit cardul Monese? Am primit ca estimare ca va ajunge pe 19 iulie dar este 29 si inca nimic...
Intra in aplicatie si este acolo o optiune, unde apesi sa ceri din nou card-ul,la fel am patit si eu,abia a 2oara mi a ajuns..
Am citit mai demult aici pe forum ca cineva scotea banii cu cardul firstchoice direct de la ghiseu, in dolari. Stie cineva daca e posibil asta si cu paxum? Nu de alta dar la ce vezi in politica din Romania mi-e chiar frica sa imi pastrez banii in lei, si nici cu UE nu imi e rusine, dolarul pare cea mai ok optiune.
Lucy;19628 wrote: Am citit mai demult aici pe forum ca cineva scotea banii cu cardul firstchoice direct de la ghiseu, in dolari. Stie cineva daca e posibil asta si cu paxum? Nu de alta dar la ce vezi in politica din Romania mi-e chiar frica sa imi pastrez banii in lei, si nici cu UE nu imi e rusine, dolarul pare cea mai ok optiune.poti sa ii scoti de la ghiseu in dolari? De la ce ghiseu
Lucy;19628 wrote: Am citit mai demult aici pe forum ca cineva scotea banii cu cardul firstchoice direct de la ghiseu, in dolari. Stie cineva daca e posibil asta si cu paxum? Nu de alta dar la ce vezi in politica din Romania mi-e chiar frica sa imi pastrez banii in lei, si nici cu UE nu imi e rusine, dolarul pare cea mai ok optiune.
Buna . eu personal scoteam cu cardul FCP de la ghisiu BRD direct in dolari cu serviciul POS. La card paxum nu am incercat pana acum . Insa am incercat cu card Monese si am scos in euro .( de proba numai caci si ai au limita mica /zi ) Pana nu se clarifica clar situatia cu cardul paxum cu cele 2 tranzactii pe zi nu ma incumet sa folosesc cardul direct.(teoretic sunt 2 tranzactii de cate 500 ope zi dar practic vad ca numai una se poate din cate am inteles .).Eu am dat un email celor de la paxum intreband daca acele limite se vor schimba curand si nu am primit un raspuns incurajator .(si nici nu vreau sa ma duc la banca in fiecare zi sa scot cate 500)
Postez si raspunsul celor de la paxum : ,,Unfortunately there's nothing we can do to raise the card limits, as they are enforced by the bank.We are trying to increase them, as we know they are a nuisance for some of our users.''
EllaM.;19624 wrote: Buna! Cat a durat pana ati primit cardul Monese? Am primit ca estimare ca va ajunge pe 19 iulie dar este 29 si inca nimic...
La unii a ajuns in 7 zile,mie mi a ajuns in 22.Daca faci rost de numarul postaritei din zona ta iti cresc sansele semnificativ.Important este ca vine.Eu spre exemplu cand a trecut termenul limita am cerut altul,si la cateva zile diferenta a venit dar deja il anulasem.La a 2 a cerere a venit in 7 zile,deci cum iti este norocul
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”