experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Rimela;19604 wrote: Care 4 luni? Or fi de cand a creat contul pt ca tinand cont de un post de al ei publicat in 17.05.2018 , la acea data nu avea aplicat pt card…..deci a aplicat dupa, ea stie cand….:) Ar fi in jur de doua luni si la ea , ca la toata lumea …..si sigur o sa ii ajunga curand. Din cate vad si sistemul de curierat din Ro va intarzie mult inmanarea plicului…….

http://www.forumvideochat.com/f2/experienta-mea-cu-paxum-recente-2210-162.html
Ea spune ca asteapta dupa 15 aprilie sa primeasca cardul si cineva ii raspunde ca il va primi dupa 10 august. Imi pun intrebari ca si eu am aplicat tarziu si este de o luna jumate aproape tot in submitted.Nici nu sunt sigura daca il voi mai primi.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
EllaM.

Buna! Cat a durat pana ati primit cardul Monese? Am primit ca estimare ca va ajunge pe 19 iulie dar este 29 si inca nimic...
No avatar
Buttercup

La mine e in printing din prima săpt de iunie. Am aplicat la început de mai. Nu m-a sunat nimeni pana acum. In curand se vor face 3 luni.
No avatar
nmuser

Ann;19609 wrote: Ea spune ca asteapta dupa 15 aprilie sa primeasca cardul si cineva ii raspunde ca il va primi dupa 10 august. Imi pun intrebari ca si eu am aplicat tarziu si este de o luna jumate aproape tot in submitted.Nici nu sunt sigura daca il voi mai primi.

Am spus probabil dupa 10aug,nu am de unde sa stiu eu can vine,e doar o parere,din pacate intarzie ff mult un kkt de card,pe care la orice alta “banca” vine in 1 sapt max2..
No avatar
nmuser

EllaM.;19624 wrote: Buna! Cat a durat pana ati primit cardul Monese? Am primit ca estimare ca va ajunge pe 19 iulie dar este 29 si inca nimic...
Intra in aplicatie si este acolo o optiune, unde apesi sa ceri din nou card-ul,la fel am patit si eu,abia a 2oara mi a ajuns..
No avatar
Guest

Am citit mai demult aici pe forum ca cineva scotea banii cu cardul firstchoice direct de la ghiseu, in dolari. Stie cineva daca e posibil asta si cu paxum? Nu de alta dar la ce vezi in politica din Romania mi-e chiar frica sa imi pastrez banii in lei, si nici cu UE nu imi e rusine, dolarul pare cea mai ok optiune.
Sara.delicious

Lucy;19628 wrote: Am citit mai demult aici pe forum ca cineva scotea banii cu cardul firstchoice direct de la ghiseu, in dolari. Stie cineva daca e posibil asta si cu paxum? Nu de alta dar la ce vezi in politica din Romania mi-e chiar frica sa imi pastrez banii in lei, si nici cu UE nu imi e rusine, dolarul pare cea mai ok optiune.poti sa ii scoti de la ghiseu in dolari? De la ce ghiseu
lulu

Lucy;19628 wrote: Am citit mai demult aici pe forum ca cineva scotea banii cu cardul firstchoice direct de la ghiseu, in dolari. Stie cineva daca e posibil asta si cu paxum? Nu de alta dar la ce vezi in politica din Romania mi-e chiar frica sa imi pastrez banii in lei, si nici cu UE nu imi e rusine, dolarul pare cea mai ok optiune.

Buna . eu personal scoteam cu cardul FCP de la ghisiu BRD direct in dolari cu serviciul POS. La card paxum nu am incercat pana acum . Insa am incercat cu card Monese si am scos in euro .( de proba numai caci si ai au limita mica /zi ) Pana nu se clarifica clar situatia cu cardul paxum cu cele 2 tranzactii pe zi nu ma incumet sa folosesc cardul direct.(teoretic sunt 2 tranzactii de cate 500 ope zi dar practic vad ca numai una se poate din cate am inteles .).Eu am dat un email celor de la paxum intreband daca acele limite se vor schimba curand si nu am primit un raspuns incurajator .(si nici nu vreau sa ma duc la banca in fiecare zi sa scot cate 500)
Postez si raspunsul celor de la paxum : ,,Unfortunately there's nothing we can do to raise the card limits, as they are enforced by the bank.We are trying to increase them, as we know they are a nuisance for some of our users.''

sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos
Baietzelu

Confirm eu ca merge scos 1000$ pe zi ... insa de pe paxum catre card poti trimite doar 500$ pe zi
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Ann

EllaM.;19624 wrote: Buna! Cat a durat pana ati primit cardul Monese? Am primit ca estimare ca va ajunge pe 19 iulie dar este 29 si inca nimic...

La unii a ajuns in 7 zile,mie mi a ajuns in 22.Daca faci rost de numarul postaritei din zona ta iti cresc sansele semnificativ.Important este ca vine.Eu spre exemplu cand a trecut termenul limita am cerut altul,si la cateva zile diferenta a venit dar deja il anulasem.La a 2 a cerere a venit in 7 zile,deci cum iti este norocul
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns