experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alexandrateo

Nephi;19482 wrote: Hello din nou, aveti idee cum se vizualizeaza istoricul operatiunilor facute cu acest card minunat ? Mie imi apare pending si un total cumulat de operatiuni facute, dar nu sunt in detaliu gen: ora, suma ... etc. Inca o chestie :) de la ATM pot retrage doar 400 de euro ... pe zi, am incercat sa fac 2 retrageri si nu imi da voie, la ei pe site scrie 1000 de dolari suma limita, any thoughts ? Multumesc.

asta ma intreb si eu..sa vad si eu exact cat si cum mi s'a luat de pe card... nu ma refeream la sumele primite ... ci la ceea ce am scos de la ATM , also ... referitor la ce ai spus tu...eu am scos de 2 ori cate 4000 lei pe zi in 2 transe adica o data 20 mil si inca o data 20 , in schimb ieri am fost la acelasi bancomat si mi a dat 20 si apoi mi a spus sa contactez banca ... the fuck ???
No avatar
Nephi

Mda ... eu am facut 4 incarcari pe card, banii din cont mi-au fost luati, dar in istoric pe cont apar doar 3 tranzactii, una nu se stie unde este iar pe card am doar 1000 de dolari :) , am avut defapt ca la ATM nu imi da mai mult de 400 de euro intro transa.
No avatar
AMV

Salutare!! Am si eu o intrebare. Din lipsa de card paxum (cine stie cand vine), la o retragere de pe cb intr un cont in lei din RO, suma retrasă va fi convertită automat in RON, sau trebuie deschis cont in dolari? Multumesc anticipat!!
No avatar
Guest

AMV;19496 wrote: Salutare!! Am si eu o intrebare. Din lipsa de card paxum (cine stie cand vine), la o retragere de pe cb intr un cont in lei din RO, suma retrasă va fi convertită automat in RON, sau trebuie deschis cont in dolari? Multumesc anticipat!!
Salut, suma va fi direct in RON, in aproximativ 2-3 zile iti ajunge. Depinde de banca pe care o folosesti.

Spor la $$$ in continuare, o zi cat mai placuta :) .
No avatar
AMV

Mrvc;19497 wrote: Salut, suma va fi direct in RON, in aproximativ 2-3 zile iti ajunge. Depinde de banca pe care o folosesti.

Spor la $$$ in continuare, o zi cat mai placuta :) .

Mersi mult!! 😊
Sara.delicious

Ati mai avut probleme cu retragerile la atm ? Sa blocheze cardul sau sa faceti 5 tranzacti si doar la 3 sa vi se dea bani ? Ce e de facut in acest caz contactam banca noastra sau pe a lor la paxum..
Ai limita de a scoate suma x pe zi ?
Sara.delicious

Am uitat sa precizez , o intrebare pentru o prietena care are probleme si nu are cont aici.
Ps eu nu am primit cardul , i am dat mail lu octav.paxum si mi-a spus ca nu stie...
Alte alternative sa scot bani de pe contul paxum?
No avatar
Cryssaaaaaa

Buna,
Mai este cineva care a fost sunat acum 2 saptamani ca i-a ajuns cardul Paxum in Romania si inca nu l-a primit????
Sara.delicious

Nu am primit nu m a sunat nimeni astept....
No avatar
nmuser

Cryssaaaaaa;19542 wrote: Buna,
Mai este cineva care a fost sunat acum 2 saptamani ca i-a ajuns cardul Paxum in Romania si inca nu l-a primit????

dureaza mai mult de 2 sapt,cel putin la mine cred ca au fost vreo 3 sau chiar 1 luna...de venit vine,doar ca il livreaza melc-curier
Scrie răspuns