experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Guest

TheVirtualMan;19352 wrote: Buna ziua, draga comunitate!

A primit cineva cardul paxum ? Adica, stati sa va explic. Acum o saptamana in urma am fost telefonat pentru confirmarea adresei, moment in care mi s`a zis ca il voi primi intr`o saptamana. Si voua vi s`a spus la fel ? L`ati primit intr`o saptamana? Cum, in cutia postala sau personal? Intreb pentru ca in cutia postala nu am gasit nimic si mi`e sa nu fi venit cand eu nu eram acasa...

Va multumesc!

Cel mai usor, cand primesti acel mail cu AWB ul, urmaresti cand ajunge la tn in oras, suni la ei si le spui sa iti retina plicul la sediul firmei de curierat, si mergi la ei si il ridici.
Cu toate astea ai exclus, pierderea, nu gaseste adresa etc.
Faci un mic sacrificiu, dar il faci pt tn ;) .
No avatar
mirelusa

buna ,in primul rand nu te suna cei de la paxum ptr confirmarea adrese ,ai mare grija ,cardul ajunge in 2 luni ,si vine prin curier
No avatar
jony111

Azi am.scos cu 3.9 lei dolarul de la Raffaisen , opțiunea fără conversie 500$ ,cu conversie mi- ar fi luat 518 $, boy i love exchange rate ăștia parca dau mai bine decat banca romaneasca
No avatar
TheVirtualMan

Mrvc;19354 wrote: Cel mai usor, cand primesti acel mail cu AWB ul, urmaresti cand ajunge la tn in oras, suni la ei si le spui sa iti retina plicul la sediul firmei de curierat, si mergi la ei si il ridici.
Cu toate astea ai exclus, pierderea, nu gaseste adresa etc.
Faci un mic sacrificiu, dar il faci pt tn ;) .

Pai .. nu am primit niciun email cu AWB...
No avatar
TheVirtualMan

mirelusa;19356 wrote: buna ,in primul rand nu te suna cei de la paxum ptr confirmarea adrese ,ai mare grija ,cardul ajunge in 2 luni ,si vine prin curier

Am fost sunat chiar de doua ori de catre doua persoane in doua zile diferite pentru confirmarea adresei. Am dat un search pe google , am intrebat si aici si am aflat ca nu am fost singurul care a fost contactat. La ce ar trebui sa am grija daca le`am zis o adresa pe care ei , se pare ca o stiau deja?
No avatar
jony111

TheVirtualMan;19359 wrote: Am fost sunat chiar de doua ori de catre doua persoane in doua zile diferite pentru confirmarea adresei. Am dat un search pe google , am intrebat si aici si am aflat ca nu am fost singurul care a fost contactat. La ce ar trebui sa am grija daca le`am zis o adresa pe care ei , se pare ca o stiau deja?

Nu iti face griji cardul tău e pe mâini bune dupa ce ne au sunat cardul a sosit la 2 săptămâni livrat de cargus
No avatar
Baby

Cardul paxum a ajuns după 3 săptămâni de la acel apel prin urgent cargus..trebuie să ajungă și la tine ..stai fără grijă
No avatar
TheVirtualMan

Ok , atunci voi sta linistit.
Plicul imi va fi inmanat personal sau va fi pus in cutia postala? ( promit ca e ultima intrebare .. pe ziua de azi :)) )
No avatar
Anat

Buna tututor.incerc sa fac transfer found de pe cont pe cardul paxum si imi tot da eror 404,a mai patit cineva?o sa isi revina?
Alexabubu

Ma ajuta cineva sa mi zica cum sa activez cardul paxum pe cont paxum. Multumesc.
Scrie răspuns