experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ehcarodut

Am încercat acum și mi-a mers :)
Ieri de la ora 9 pm până azi la ora 6am nu mi-a mers . Foarte ciudat
No avatar
Guest

ehcarodut;19321 wrote: Am încercat acum și mi-a mers :)
Ieri de la ora 9 pm până azi la ora 6am nu mi-a mers . Foarte ciudat

se poate sa fi lucrat ceva la site, fara sa anunte ... ;)
No avatar
ehcarodut

Mrvc;19322 wrote: se poate sa fi lucrat ceva la site, fara sa anunte ... ;) foarte probabil :)
No avatar
Alina85

Buna.
Intrebare...nu ma.mai uit peste tot ca sunt multe intrebari si raspunsuri.
Ex:Am 500 $ pe card, inteleg ca trebuie sa scad comisionul de 2.5%+2 ceea ce inseamna 12,5 +2$.
Inteleg bine?
Luminati-ma!
Scad din 500 $ suma de14,5 reprezentand comisionul si mai raman 485.5$.
Cu ce valoare a dolarului trebuie sa inmultesc pentru a sti ce suma trebuie sa scot?Gasesc undeva acest curs valutar?Cursul valutar este al paxumului sau al bancii de la care scot?
No avatar
mirelusa

buna da se ia comision mare dak nu ai cardul paxum ,dar dolarul ti l da la cursul din ziua respectiva
No avatar
Alina85

mirelusa;19336 wrote: buna da se ia comision mare dak nu ai cardul paxum ,dar dolarul ti l da la cursul din ziua respectiva

Pai, am cardul paxum...care e comisionul?
Baietzelu

Alina85;19337 wrote: Pai, am cardul paxum...care e comisionul?

Cauta pe google mastercard exchange ( cursul mastercard ) ... selectezi USD ... bagi suma 485.5... la bank fee bagi 0... selectezi RON la ultima optiune si dai Calculate... suma aia o poti scoate ... te duci la raiffesen ... bagi cardul, bagi pin , introduci suma dorita si atentie ... ALEGI SUMA FARA CONVERSIE ( stanga )... si asta e tot . Succes!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Ann

_ana_;16821 wrote: Cine are Monese...i se modica suma zilnic?...
ieri aveam 505 euro...azi am 508 euro...acum 4 zile aveam 503 euro...
In functie de ce este schimbarea asta?
-
in functie de cursul valutar?
Ma mira pentru ca de exemplu si in ziua cand mi-au intrat banii...mi se modica suma...
si sumele retrase de mine...(totul e modificat de la zi la alta)...
-
Ma mira chestia asta...pentru ca la Paxum niciodata nu mi se modifica suma de bani in cont...
A mai observat cineva asta?...:)

Ana poti sa mi spui si mie cum ai rezolvat cu fluctuatia sumei din contul Monese? Si eu patesc la fel si sunt variatii destul de mari.Le as da mail dar poate imi inchid contul si nu am rabdare pt alt cont.Cum s a rezolvat la tine?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
_ana_

Ann;19346 wrote: Ana poti sa mi spui si mie cum ai rezolvat cu fluctuatia sumei din contul Monese? Si eu patesc la fel si sunt variatii destul de mari.Le as da mail dar poate imi inchid contul si nu am rabdare pt alt cont.Cum s a rezolvat la tine?

Buna...credeam ca doar eu am patit asta...le-am dat email...am vorbit cu ei online...(aveam poze)...

Nu mi-au inteles problema...imi spunea ca e normal sa imi scada de la cursul valutar...

Doar ca dupa aceea discutie am vazut ca totul imi merge bine...

Stiu ca in primele 2 zile iti variaza putin suma pentru ca asa e la Monese "e in asteptare cu schimbul valutar"...
Dar la mine si dupa 4 zile imi schimba sumele...toate...Acum sper ca s-a rezolvat...

Tu ce ai patit?...scrie-mi in privat daca vrei :)
No avatar
TheVirtualMan

Buna ziua, draga comunitate!

A primit cineva cardul paxum ? Adica, stati sa va explic. Acum o saptamana in urma am fost telefonat pentru confirmarea adresei, moment in care mi s`a zis ca il voi primi intr`o saptamana. Si voua vi s`a spus la fel ? L`ati primit intr`o saptamana? Cum, in cutia postala sau personal? Intreb pentru ca in cutia postala nu am gasit nimic si mi`e sa nu fi venit cand eu nu eram acasa...

Va multumesc!
Scrie răspuns