Ruby;19246 wrote: Buna ziua știe cineva daca pot transfera bani de pe epayments pe monese?
In urma cu ceva timp am intrebat eu support-ul lor si au zis ca ar fi ok.Am intrebat pt top up funds pe card monese.
experienta mea cu paxum recente
Ruby;19248 wrote: Ok merci o să încerc să vad când intră banii !!
Daca esti amabila sa postezi aici in cat timp au intrat ,iti multumim in avans..citisem doar de cineva care facuse transfer pe card de ro dar cred pt ea a fost ceva in jur de 2 zile..cred ca pe monese e mai rapid.
Daca esti amabila sa postezi aici in cat timp au intrat ,iti multumim in avans..citisem doar de cineva care facuse transfer pe card de ro dar cred pt ea a fost ceva in jur de 2 zile..cred ca pe monese e mai rapid.
- Standard Studio
Pentru cei care inca au nelamuriri legate de Paxum sau pur si simplu vor sa invete mai multe despre aceasta metoda de plata intr-o maniera cat mai usor de urmarit, avem un tutorial video in limba romana cat si un articol.
https://www.youtube.com/watch?v=cgU8izKMBEk
Articolul poate fi citit aici.
Speram ca v-am fost de ajutor!
https://www.youtube.com/watch?v=cgU8izKMBEk
Articolul poate fi citit aici.
Speram ca v-am fost de ajutor!
Standard Studio iti ofera comisioane de top - pana la 83%
Salut !
am incercat sa imi bag bani de pe contul paxum pe cardul de la ei si nu pot , imi scrie asta " Error 404
Funds were not transferred. Please try again later "
a mai intampinat cineva problema asta ?
tin sa precizez ca am incercat toata ziua si nu a mers
am incercat sa imi bag bani de pe contul paxum pe cardul de la ei si nu pot , imi scrie asta " Error 404
-
Guest
ehcarodut;19314 wrote: Salut !
Am trimis ieri si totul a fost ok, am trimis spre card exact acum de test, sa vad daca e ok si totul merge perfect
exact in momentul asta 
Am trimis ieri si totul a fost ok, am trimis spre card exact acum de test, sa vad daca e ok si totul merge perfect
Mrvc;19317 wrote: Am trimis ieri si totul a fost ok, am trimis spre card exact acum de test, sa vad daca e ok si totul merge perfect
exact in momentul asta 
Îmi mulțumesc frumos pentru răspuns . Aștept să văd când o să-mi răspundă la email cei de la paxum . Sper sa îmi rezolve problema .
Îmi mulțumesc frumos pentru răspuns . Aștept să văd când o să-mi răspundă la email cei de la paxum . Sper sa îmi rezolve problema .
-
Guest
ehcarodut;19319 wrote: Îmi mulțumesc frumos pentru răspuns . Aștept să văd când o să-mi răspundă la email cei de la paxum . Sper sa îmi rezolve problema .
Cu placere.
Cu placere.