cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nmuser

pana la urma de unde este cosmopay? Gibraltar sau Polonia? :)am incercat sa caut pe topic aici raspunsul,dar am "ametit" f tare:))
No avatar
nmuser

nmuser;19251 wrote: pana la urma de unde este cosmopay? Gibraltar sau Polonia? :)am incercat sa caut pe topic aici raspunsul,dar am "ametit" f tare:))

si din cate stiu eu,este in EUropa,apartine de UK....in legatura cu taxele,pot fi urmarite nu?
No avatar
Keke

nmuser;19252 wrote: si din cate stiu eu,este in EUropa,apartine de UK....in legatura cu taxele,pot fi urmarite nu?

Isle of Man este tax free.De asemenea si Gibraltar este pe sistemul off shore.Sper Sa nu gresesc dar nu cred ca s-a schimbat ceva....
No avatar
nmuser

Keke;19255 wrote: Isle of Man este tax free.De asemenea si Gibraltar este pe sistemul off shore.Sper Sa nu gresesc dar nu cred ca s-a schimbat ceva....

Super,am primit cardul de mult doar ca nu l am activat,cat se poate scoate pe zi de la ATM?😘
No avatar
Keke

nmuser;19256 wrote: Super,am primit cardul de mult doar ca nu l am activat,cat se poate scoate pe zi de la ATM?😘

Daca ai upgrade la contul tau stiu ca e pana la 3000pe zi..parca..verifici limite in sectiunea kyc documents dupa ce te loghezi.
No avatar
Keke

nmuser;19256 wrote: Super,am primit cardul de mult doar ca nu l am activat,cat se poate scoate pe zi de la ATM?😘
3000$ pe zi,600 pe retragere.Dar trebuie sa ai contul upgraded.ai trimis toate documentele cerute?
No avatar
nmuser

Keke;19259 wrote: 3000$ pe zi,600 pe retragere.Dar trebuie sa ai contul upgraded.ai trimis toate documentele cerute?

Nu sunt acasa si nu mai stiu exact pass de acces,plus de asta nu am mai gasit cardul mai devreme cand l am cautat:(
No avatar
nmuser

Am gasit cardul😁,am verificat si contul este activ si la status scrie “normal”,am incercat sa ii dau upgrade cont si imi spunea ca este deja,plus la limite am 6000$ pe zi din ce am vazut eu,problema este ca nu activat inca daily payouts:(
No avatar
Keke

nmuser;19265 wrote: Am gasit cardul😁,am verificat si contul este activ si la status scrie “normal”,am incercat sa ii dau upgrade cont si imi spunea ca este deja,plus la limite am 6000$ pe zi din ce am vazut eu,problema este ca nu activat inca daily payouts:(

Da asa e ..Nu stiu cum e cu daily payouts,eu am primit plata la doua sapt si a fost ok..
No avatar
cherrypie

Buna! Sunt noua aici si citeam despre PAXUM si COSMO, eu le am pe amandoua, pt. CB folosesc COSMO unde au intrat banii in 24 ore, iar pt. Bonga folosesc PAXUM. Si eu am nostalgia Firstchoicepay dar stiti cum e, cand e prea frumos sa fie adevarat, atunci chiar e!
Am asteptat sa vina PAXUM 2 luni, si intre timp am apelat la COSMO, ca sa-mi scot banii, si lucrurile s-au derulat f repede, verificarea contului, expedierea cardului, apoi CB mi-a facut recent plata pe COSMO si am activat cardul, iar maine scot toti banii, pt ca nici eu nu am incredere in ei. Am impresia ca si LiveJasmine foloseste PAXUM, dar acolo rar intru. In fine, voiam sa subliniez ca din punctul meu de vedere, si PAXUM SI COSMO sunt ok. Comisioane sunt peste tot, n-ai cum sa le ocolesti. Ziua buna! :)
Scrie răspuns