Totul despre paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Keke

Corinaanto;19237 wrote: a facut cineva transefr dupa contul de paxum in contu de ro?

Atat eft cat si withdrawal pe card extern functioneaza.
No avatar
vvv

care e mai avantajos si care e dif intre ele?
No avatar
laura18

buna ziua, spuneti-mi va rog, in cit timp a a juns la dvs cardul de paxum; il astept deja de 5 saptamini; adresa mea este in republica moldova;mi s-a spus ca poate dura si 7 saptamini ; nu am platit ca sa mi se trimita expres, este in regim normal;am pierdut orice speranta ca il voi mai primi vreodata; octav de la paxum spunea ca in romania ajunge in max 2 saptamini ; acum nu stiu ce sa mai cred; dac aveti mai multe informatii spuneti-mi va rog; va multumesc mult
No avatar
Rimela

laura18;22102 wrote: buna ziua, spuneti-mi va rog, in cit timp a a juns la dvs cardul de paxum; il astept deja de 5 saptamini; adresa mea este in republica moldova;mi s-a spus ca poate dura si 7 saptamini ; nu am platit ca sa mi se trimita expres, este in regim normal;am pierdut orice speranta ca il voi mai primi vreodata; octav de la paxum spunea ca in romania ajunge in max 2 saptamini ; acum nu stiu ce sa mai cred; dac aveti mai multe informatii spuneti-mi va rog; va multumesc mult

Unora le-a venit in aprox 2 luni, altora in trei.....nu exista un timp standard. Il vei primi mai devreme sau mai tarziu, stai linistita
No avatar
nmuser

laura18;22102 wrote: buna ziua, spuneti-mi va rog, in cit timp a a juns la dvs cardul de paxum; il astept deja de 5 saptamini; adresa mea este in republica moldova;mi s-a spus ca poate dura si 7 saptamini ; nu am platit ca sa mi se trimita expres, este in regim normal;am pierdut orice speranta ca il voi mai primi vreodata; octav de la paxum spunea ca in romania ajunge in max 2 saptamini ; acum nu stiu ce sa mai cred; dac aveti mai multe informatii spuneti-mi va rog; va multumesc mult

o prietena si-a facut contul pe 1aug! nici acum nu a venit,a trimis mail la octav,i-a raspuns ca in 2 sapt dar au trecut vreo 3 poate chiar 4 si tot nu a aparut...probabil ca vine de craciun in sacul mosului :)))
Ann

nmuser;22118 wrote: o prietena si-a facut contul pe 1aug! nici acum nu a venit,a trimis mail la octav,i-a raspuns ca in 2 sapt dar au trecut vreo 3 poate chiar 4 si tot nu a aparut...probabil ca vine de craciun in sacul mosului :)))

Mie mi au tinut cardul in printing 3 luni pana m au apucat nervii nervosi si din orgoliu am cerut refund.Dupa 1 luna jumate dupa ce mi am cerut banii inapoi au ajuns si cardurile.De cand am aplicat toti pentru Paxum suddenly, s au trimis in tara carduri doar de 2 ori, prima transa in 2 luni cealalta in 4 sau 5 luni daca nu te sincronizezi, ca mine.Nu mi dau seama urmatoarea transa cat poate dura.Acum astept cardul Paxum care urmeaza sa apara.Vedem cat va dura sa apara, cat va dura shipping ul, si ce surprize va aduce.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
nmuser

Ann;22122 wrote: Mie mi au tinut cardul in printing 3 luni pana m au apucat nervii nervosi si din orgoliu am cerut refund.Dupa 1 luna jumate dupa ce mi am cerut banii inapoi au ajuns si cardurile.De cand am aplicat toti pentru Paxum suddenly, s au trimis in tara carduri doar de 2 ori, prima transa in 2 luni cealalta in 4 sau 5 luni daca nu te sincronizezi, ca mine.Nu mi dau seama urmatoarea transa cat poate dura.Acum astept cardul Paxum care urmeaza sa apara.Vedem cat va dura sa apara, cat va dura shipping ul, si ce surprize va aduce.

la ea nu este nici macar in printing dupa atat timp,este inca submitted..si sunt 2 carduri,2 conturi, ama2 aceeasi situatie(pers dif:pp )
No avatar
Keke

Ann;22122 wrote: Mie mi au tinut cardul in printing 3 luni pana m au apucat nervii nervosi si din orgoliu am cerut refund.Dupa 1 luna jumate dupa ce mi am cerut banii inapoi au ajuns si cardurile.De cand am aplicat toti pentru Paxum suddenly, s au trimis in tara carduri doar de 2 ori, prima transa in 2 luni cealalta in 4 sau 5 luni daca nu te sincronizezi, ca mine.Nu mi dau seama urmatoarea transa cat poate dura.Acum astept cardul Paxum care urmeaza sa apara.Vedem cat va dura sa apara, cat va dura shipping ul, si ce surprize va aduce.

Ai comandat din nou cardul sau astepti pe cel nou?vreau sa stiu daca am inteles bine,se vor emite noi carduri cu limite mai mari in curand?cand trebuie sa aplicam?
Ann

nmuser;22123 wrote: la ea nu este nici macar in printing dupa atat timp,este inca submitted..si sunt 2 carduri,2 conturi, ama2 aceeasi situatie(pers dif:pp )
Am innebunit.Scuze, submitted am vrut sa spun.La fel.Tot din 2 in 2 saptamani am fost mintita.Partea proasta ca eu am aplicat exact dupa ce au fost trimise, ceea ce cred ca ati patit si voi.
Ann

Keke;22124 wrote: Ai comandat din nou cardul sau astepti pe cel nou?vreau sa stiu daca am inteles bine,se vor emite noi carduri cu limite mai mari in curand?cand trebuie sa aplicam?

Cum am asteptat atatea luni mai pot astepta.Nici nu vreau sa ma gandesc ca vom trece prin aceleasi proceduri lente.In cont arata in curand, dar nu stim cat dureaza curandul acesta ca eu nu mai cred pana nu vad.Speram doar sa soseasca cu anumite imbunatatiri.Am inteles totusi ca limitele ar fi aceleasi.Vom trai si vom vedea
Scrie răspuns