Totul despre paxum
Buna tuturor.Sunt noua pe cb si s a schimbat efectuarea platii si nu stiu cum sa procedez. azi mi am facut cont pe paxum si astept sa mi l verifice. Dupa ce mi l aproba care este urmatorul pas? trebuie sa astept sa imi trimita cardul acasa ?Pentru ca nu as vrea sa imi trimita cardul pe adresa din buletin. Sau pot sa transfer banii prin paxum pe un card romanesc si sa ii scot cu acel card?
Buna ! Am o nelamurire in legatura cu adresa de shipping ; eu am o adresa principala adaugata cand mi-am deschis contul la Paxum , dar pentru livrarea cardului am nevoie sa il primesc la o alta adresa , insa din cate am inteles din Termeni si Conditii o sa imi ceara date sa ma identifice - problema este ca nu este adresa mea , este pe numele verisoarei mele si singura metoda ar fii buletinul ei ca si dovada . Nu stiu ce sa fac si care ar fi cea mai buna metoda sa nu o dau in bara cu cei de la Paxum pentru ca intr-adevar am vazut ca sunt cam ciufuti ; iertati-ma , poate am inteles eu gresit din termeni si conditii , dar chiar as avea nevoie de o explicatie mai simpla pentru ce ar trebui sa fac ....
multumesc
Chantall;14809 wrote: Buna ! Am o nelamurire in legatura cu adresa de shipping ; eu am o adresa principala adaugata cand mi-am deschis contul la Paxum , dar pentru livrarea cardului am nevoie sa il primesc la o alta adresa , insa din cate am inteles din Termeni si Conditii o sa imi ceara date sa ma identifice - problema este ca nu este adresa mea , este pe numele verisoarei mele si singura metoda ar fii buletinul ei ca si dovada . Nu stiu ce sa fac si care ar fi cea mai buna metoda sa nu o dau in bara cu cei de la Paxum pentru ca intr-adevar am vazut ca sunt cam ciufuti ; iertati-ma , poate am inteles eu gresit din termeni si conditii , dar chiar as avea nevoie de o explicatie mai simpla pentru ce ar trebui sa fac ....
multumesc
Cel mai indicat ar fi sa pui adresa din buletin altfel cum zici sar putea sa nu primești cardul pentru ca figurează 2 adrese sa nu se înțeleagă altceva ei asta cer in termeni parerea mea
Cel mai indicat ar fi sa pui adresa din buletin altfel cum zici sar putea sa nu primești cardul pentru ca figurează 2 adrese sa nu se înțeleagă altceva ei asta cer in termeni parerea mea
A primit cineva cardul de la paxum ? La mine arata Shipped din data de 10-05-2018, si Inca nu am primit nimic , eu cred CA le place comisionul de la eft si external card si daia o lungesc cu trimiterea cardului , daca primeste cineva cardul lasati un msj VA rog , multumesc
Danyyy;14813 wrote: A primit cineva cardul de la paxum ? La mine arata Shipped din data de 10-05-2018, si Inca nu am primit nimic , eu cred CA le place comisionul de la eft si external card si daia o lungesc cu trimiterea cardului , daca primeste cineva cardul lasati un msj VA rog , multumesc
Treaba e ca 90% din cei care au fost cu FPC au trecut la Paxum in plus de asta ei trebuie sa inlocuiasca toate cardurile celor care aveau deja carduri Paxum cand a cazut Choice Bank! Asa ca e de inteles dece lucrurile se misca greu oricum cardurile o sa apara! Asa ca raqbdare altceva nu putem face!
Treaba e ca 90% din cei care au fost cu FPC au trecut la Paxum in plus de asta ei trebuie sa inlocuiasca toate cardurile celor care aveau deja carduri Paxum cand a cazut Choice Bank! Asa ca e de inteles dece lucrurile se misca greu oricum cardurile o sa apara! Asa ca raqbdare altceva nu putem face!
Live Cams | Live Sex |
Nord;14819 wrote: Treaba e ca 90% din cei care au fost cu FPC au trecut la Paxum in plus de asta ei trebuie sa inlocuiasca toate cardurile celor care aveau deja carduri Paxum cand a cazut Choice Bank! Asa ca e de inteles dece lucrurile se misca greu oricum cardurile o sa apara! Asa ca raqbdare altceva nu putem face!
Ai grija ca vine katy si iti spune vreo 2 de nu le poti duce. Asta incerc si eu sa le spun ca noi vrem taca-paca la asa flux mare de oameni.
Ai grija ca vine katy si iti spune vreo 2 de nu le poti duce. Asta incerc si eu sa le spun ca noi vrem taca-paca la asa flux mare de oameni.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
-
Corinaanto
a facut cineva transefr dupa contul de paxum in contu de ro?