experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Agoria91

Am si eu o intrebare, sunt noua pe site ul asta si nu stiu unde sa postez intrebarea mea, am gasit aici un loc, sper sa nu deranjeze pe nimeni. Am cont de mfc deja, dar am aplicat pt paxum acum ca metoda de plata. La paxum scrie ca am contul verificat si activ, am dat si comanda pt card. Am intrat pe mfc iar, am schimbat metoda de plata(paxum) si mi-au aprobat tot. Acum, eu nu am inteles absolut nimic legat de paxum. Trebuie pe mfc sa introduc date ale cardului paxum atunci cand o sa primesc cardul? Sau ce am de facut acum ca am toate treburile acceptate si verificate? Explicati-mi, va rog, ca la prosti pas cu pas ce trebuie sa fac, jur ca nu am inteles nimic. Si spuneti-mi cum functioneaza paxum asta, atasez card romanesc la contul meu, atasez cardul de paxum, ii mut in contul meu bancar? Am cont si in RON si in USD.
Multumesc frumos!
No avatar
Guest

Agoria91;19141 wrote: Am si eu o intrebare, sunt noua pe site ul asta si nu stiu unde sa postez intrebarea mea, am gasit aici un loc, sper sa nu deranjeze pe nimeni. Am cont de mfc deja, dar am aplicat pt paxum acum ca metoda de plata. La paxum scrie ca am contul verificat si activ, am dat si comanda pt card. Am intrat pe mfc iar, am schimbat metoda de plata(paxum) si mi-au aprobat tot. Acum, eu nu am inteles absolut nimic legat de paxum. Trebuie pe mfc sa introduc date ale cardului paxum atunci cand o sa primesc cardul? Sau ce am de facut acum ca am toate treburile acceptate si verificate? Explicati-mi, va rog, ca la prosti pas cu pas ce trebuie sa fac, jur ca nu am inteles nimic. Si spuneti-mi cum functioneaza paxum asta, atasez card romanesc la contul meu, atasez cardul de paxum, ii mut in contul meu bancar? Am cont si in RON si in USD.
Multumesc frumos!

buna, cauta putin aici pe forum ...pagina cu pagina "experienta mea cu paxum" si vei gasi tot ce ai nevoie . cu rabdare si atentie o sa gasesti toate raspunsurile
Spor :)

in cazul in care ai nevoie si de alte indrumari citeste cu atentie ce iti las mai jos...

"Ingredientele" unui JOB profitabil

Acest "curs" contine un fisier de 21 de pagini in format pdf, care explica toti pasii necesari pentru a face profit.

Acest curs se adreseaza urmatoarelor persoane :

* incepatorilor care nu stiu sau nu au avut de a face cu domeniul videochat
* performerilor care deja lucreaza in domeniu dar nu fac destul profit
* celor care vor sa inceapa sa lucreze "pentru ei" si nu stiu cum sa o faca
* celor care vor sa ramana ANONIMI dar PRO
Totul include si suport pana acel performer ajunge sa aiba profituri constante si se va descurca pas cu pas in toate.
Costul cursului : 300 RON videochatcurs@gmail.com
WhatsApp : 0757 74 59 33
Fb : Vc Curs
Twitter :Videochat curs
No avatar
Guest

Agoria91;19141 wrote: Am si eu o intrebare, sunt noua pe site ul asta si nu stiu unde sa postez intrebarea mea, am gasit aici un loc, sper sa nu deranjeze pe nimeni. Am cont de mfc deja, dar am aplicat pt paxum acum ca metoda de plata. La paxum scrie ca am contul verificat si activ, am dat si comanda pt card. Am intrat pe mfc iar, am schimbat metoda de plata(paxum) si mi-au aprobat tot. Acum, eu nu am inteles absolut nimic legat de paxum. Trebuie pe mfc sa introduc date ale cardului paxum atunci cand o sa primesc cardul? Sau ce am de facut acum ca am toate treburile acceptate si verificate? Explicati-mi, va rog, ca la prosti pas cu pas ce trebuie sa fac, jur ca nu am inteles nimic. Si spuneti-mi cum functioneaza paxum asta, atasez card romanesc la contul meu, atasez cardul de paxum, ii mut in contul meu bancar? Am cont si in RON si in USD.
Multumesc frumos!

tiam raspuns in mesaj privat, spor !
No avatar
Divi92

Mrvc;19142 wrote: buna, cauta putin aici pe forum ...pagina cu pagina "experienta mea cu paxum" si vei gasi tot ce ai nevoie . cu rabdare si atentie o sa gasesti toate raspunsurile
Spor :)

in cazul in care ai nevoie si de alte indrumari citeste cu atentie ce iti las mai jos...

"Ingredientele" unui JOB profitabil

Acest "curs" contine un fisier de 21 de pagini in format pdf, care explica toti pasii necesari pentru a face profit.

Acest curs se adreseaza urmatoarelor persoane :

* incepatorilor care nu stiu sau nu au avut de a face cu domeniul videochat
* performerilor care deja lucreaza in domeniu dar nu fac destul profit
* celor care vor sa inceapa sa lucreze "pentru ei" si nu stiu cum sa o faca
* celor care vor sa ramana ANONIMI dar PRO
Totul include si suport pana acel performer ajunge sa aiba profituri constante si se va descurca pas cu pas in toate.
Costul cursului : 300 RON videochatcurs@gmail.com
WhatsApp : 0757 74 59 33
Fb : Vc Curs
Twitter :Videochat curs

Pe bune acum se fac si cursuri de videochat? :)) Ce ii explici tu la performer pozitia pe cam,lumini,camera web,ce computer ii trebuie etc? Astea le poate invata si singura pe internet daca chiar vrea sa lucreze in acest job si ca un advice asa pentru tine ca un ''coach'' ce te crezi tu nu iti mai posta twitter-ul cu 2 follows ai tai ca nu te ia nimeni in seama X(
No avatar
Guest

Divi92;19146 wrote: Pe bune acum se fac si cursuri de videochat? :)) Ce ii explici tu la performer pozitia pe cam,lumini,camera web,ce computer ii trebuie etc? Astea le poate invata si singura pe internet daca chiar vrea sa lucreze in acest job si ca un advice asa pentru tine ca un ''coach'' ce te crezi tu nu iti mai posta twitter-ul cu 2 follows ai tai ca nu te ia nimeni in seama X(

nu sunt interesat de povestea ta ci ma amuza iubito/iubitule :))) care esti ! iti iubesc hate ul ca si cum mi-ai face o favoare ! ty
Cursul e pt oamenii ce inteleg si stiu ce inseamna a citi o carte si a folosi experienta celui ce a scriso in folosul lui , si nu pt cei "limitati" care cred ca citirea unei carti e waste of time :))) deci dragule, sper ca m-am facut inteles.
Iti doresc multa intelepciune, zile cu soare si bunastare si folosirea timpului mai "wise" pt impacarea si evolutia ta !
O zi minunata tuturor, oameni speciali care ati ales libertatea acestui JOB !
No avatar
Divi92

Multumesc frumos!

Buna daca ti-ai introdus contul de paxum pe mcf(si anume emai-ul cu care te loghezi tu in paxum) nu mai trebuie sa mai adaugi datele cardului ai ales metoda de plata cand ai apasat pe paxum si te-a trimis automat sa te loghezi in cont. Deci metoda de plata o ai deja
No avatar
Guest

Divi92;19148 wrote: Buna daca ti-ai introdus contul de paxum pe mcf(si anume emai-ul cu care te loghezi tu in paxum) nu mai trebuie sa mai adaugi datele cardului ai ales metoda de plata cand ai apasat pe paxum si te-a trimis automat sa te loghezi in cont. Deci metoda de plata o ai deja

s-a rezolvat in privat tot ;)
No avatar
Divi92

Mrvc;19147 wrote: nu sunt interesat de povestea ta ci ma amuza iubito/iubitule :))) care esti ! iti iubesc hate ul ca si cum mi-ai face o favoare ! ty
Cursul e pt oamenii ce inteleg si stiu ce inseamna a citi o carte si a folosi experienta celui ce a scriso in folosul lui , si nu pt cei "limitati" care cred ca citirea unei carti e waste of time :))) deci dragule, sper ca m-am facut inteles.
Iti doresc multa intelepciune, zile cu soare si bunastare si folosirea timpului mai "wise" pt impacarea si evolutia ta !
O zi minunata tuturor, oameni speciali care a-ti ales libertatea acestui JOB !

Eu nu stiu care dintre noi e mai ''limitat'' posibil ii consideri limitati pe cei ce cumpara acel ''curs''. Incerci sa iei bani de pe niste oameni care pot face asta singuri fara ajutorul unui ''curs'' e plin internetul de sfaturi gratis nu pe bani asa cum o faci tu. Eu nu te umplu de hate , asta ai inteles tu din ce am scris . Eu doar ti-am dat un sfat daca tot esti asa bun si vrei ca marfa ta sa se vanda . Inmulteste-ti follows,fa-ti publicitate si lasa magariile astea din care sa scoti si tu un ban de pe niste oameni noi in aceasta meserie.
No avatar
Divi92

Mrvc;19149 wrote: s-a rezolvat in privat tot ;)

Fata e offline si tu ai rezolvat-o in privat=)) Doamne apara si pazeste
No avatar
Guest

Divi92;19152 wrote: Fata e offline si tu ai rezolvat-o in privat=)) Doamne apara si pazeste

uitate cand o postat discuta cu ea in pvt si sa iti spuna daca s-a rezolvat sau nu. :)
o sa ai raspunsurile de la ea, si e de ajuns
Scrie răspuns