cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Buttercup;18916 wrote: Am văzut în repetate rânduri ceva de genul, dar nu am avut ocazia sa clarific. Nu m-as lua după vreun anume site, ci exclusiv după ce scrie in termeni si conditii, la care te supui pentru folosirea cardului. Eu de acolo inteleg ca aceste carduri sunt emise in Gibraltar, pentru o companie din Insula Man (de acolo si vine cardul).

Cred ca ai dreptate.Uite ce am gasit referitor la IDT :
verview
IDT Financial Services Limited operates as a bank in Europe. It engages in the development, sale, and distribution of consumer prepaid cards. The company’s products include Prime Card, an over-the-counter and instant-issue prepaid MasterCard for customers and retailers. It sells its products over-the-counter in convenience retail stores. The company was founded in 2006 and is based in Gibraltar, Gibraltar. IDT Financial Services Limited operates as a subsidiary of IDT Telecom, Inc.
No avatar
Heaven

Keke;18917 wrote: Cred ca ai dreptate.Uite ce am gasit referitor la IDT :
verview
IDT Financial Services Limited operates as a bank in Europe. It engages in the development, sale, and distribution of consumer prepaid cards. The company’s products include Prime Card, an over-the-counter and instant-issue prepaid MasterCard for customers and retailers. It sells its products over-the-counter in convenience retail stores. The company was founded in 2006 and is based in Gibraltar, Gibraltar. IDT Financial Services Limited operates as a subsidiary of IDT Telecom, Inc.
Pai daca e din gibraltar e bn in termeni ca nu ai probleme cu anaf-ul cum nu ai avut nici cu first choice. DAR cand va intra in insolventa, si va intra mai devreme sau mai tarziu, pa-pa banuti ar trebui retrasi banii de pe el saptamanal si cat mai repede dupa ce au intrat pe card, pentru a limita pierderile in cazul nefericit in care da faliment banca sau sunt inchisi de autoritati!
No avatar
Heaven

Ms frumos Buttercup pt clarificari! Ramasesem cu ideea ca e in Polonia.
No avatar
Cristina22

Bunaa..am si eu o intrebare.. e cineva care a incercat transfer din paxum in card extern monese? As vrea sa stiu daca merge
Nu de alta dar cardul de la paxum nu stiu cand va ajunge din moment ce a fst predat unui curier cu adresa incompleta si a fost trimis inapoi...
Multumesc mult
No avatar
Keke

Cristina22;19106 wrote: Bunaa..am si eu o intrebare.. e cineva care a incercat transfer din paxum in card extern monese? As vrea sa stiu daca merge
Nu de alta dar cardul de la paxum nu stiu cand va ajunge din moment ce a fst predat unui curier cu adresa incompleta si a fost trimis inapoi...
Multumesc mult

Da Cristina,merge.
No avatar
Cristina22

Buttercup;18913 wrote: Nu stiu unde ati gasit informații ca banca este in Polonia, când în termenii si conditiile de pe site scrie Gibraltar toată ziua. Dar presupun ca doar eu am citit termenii si conditiile (deși toată lumea le accepta). Va las copy paste din documentul respectiv.

Cards are issued by IDT Financial Services Limited pursuant to a license from MasterCard International Incorporated. IDT Financial Services Limited is regulated and authorised by the Financial Services Commission, Gibraltar. Registered Office: 57-63 Line Wall Road, Gibraltar. Registered No. 95716. At all times the Card remains the property of IDT Financial Services Limited.

The Gibraltar Deposit Guarantee Scheme does not apply to Your Card. This means that in the unlikely event that IDT Financial Services Limited became insolvent, Your Card may become unusable and any funds associated with Your Card may be lost. By using Your Card and by entering into this Agreement You are indicating that You understand and accept these risks.

The production of the Cards and the technology systems required to operate the Cards are provided by Andaria Ltd. registered in Isle of Man. Andaria Ltd. also provides customer support for Cards as set out in Condition 15 below.

Eu am gasit altceva in termeni si conditii..nimic despre Gibraltar

Your card is issued by and is the property of Paysafe Financial Services Limited (registered number 4478861),
Compass House, Vision Park, Chivers Way, Histon, Cambridge, CB24 9BZ. Paysafe Financial Services Limited is an
electronic money issuer regulated by the Financial Conduct Authority under registration number FRN: 900015.
Your card is not transferable.
No avatar
Buttercup

Cristina22;19116 wrote: Eu am gasit altceva in termeni si conditii..nimic despre Gibraltar

Your card is issued by and is the property of Paysafe Financial Services Limited (registered number 4478861),
Compass House, Vision Park, Chivers Way, Histon, Cambridge, CB24 9BZ. Paysafe Financial Services Limited is an
electronic money issuer regulated by the Financial Conduct Authority under registration number FRN: 900015.
Your card is not transferable.

Cardurile aparțin de CardPortal (Intercash). Cosmo este membru Intercash. Aici sunt termenii si conditiile.

https://www.cardportal.com/IdtTerms.aspx
No avatar
Keke

Aveti idee cum se calculeaza foreign currency percentage fee?in cazul Cosmo spre exemplu..la fiecare withdrawal se percepe un fee de 3.15 sau 3.50( nu mai stiu exact...) plus 03.50% foreign exchange fee..math was never my favorite 🙈..daca stiti si imi puteti explica,as aprecia enorm.
No avatar
Buttercup

Keke;19121 wrote: Aveti idee cum se calculeaza foreign currency percentage fee?in cazul Cosmo spre exemplu..la fiecare withdrawal se percepe un fee de 3.15 sau 3.50( nu mai stiu exact...) plus 03.50% foreign exchange fee..math was never my favorite 🙈..daca stiti si imi puteti explica,as aprecia enorm.

Aici: https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

La Transaction Details pui RON si suma pe care vrei sa o scoti de la bancomat. Sa zicem 3000 lei.
La Your Card Details pui USD si 3.5% fee.

Rezultatul o sa iti spuna cat iti retrage pentru suma pe care vrei tu sa o scoti. În cazul acesta, iti vor fi retrași $777 pentru cei 3000 de lei scos.
No avatar
Keke

Buttercup;19122 wrote: Aici: https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

La Transaction Details pui RON si suma pe care vrei sa o scoti de la bancomat. Sa zicem 3000 lei.
La Your Card Details pui USD si 3.5% fee.

Rezultatul o sa iti spuna cat iti retrage pentru suma pe care vrei tu sa o scoti. În cazul acesta, iti vor fi retrași $777 pentru cei 3000 de lei scos.

Multumesc mult de tot Buttercup😊
Scrie răspuns