experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

mandarina;18904 wrote: buna!si eu astazi am fost sunata de un numar ciudat de teleorman..la fel ca adresa nu este completa desi pe site la paxum am scris absolut tot.. la fel cand am cautat pe google.. acel numar apare ca altii au fost sunati pt nustiu ce cadou de la kaufland sau rompetrol.. intre timp ai primit cardul!?? e tot ok sau e vreo escrocherie la mijloc cu telefoanele astea..!!astept un rasp sa stiu daca imi fac repede cont pe ro si imi bag banii din paxum acolo

Madam dai adresa de livrare sa-ti aduca cardul nu e nici o problema si alti care au avut cardul in printing au fost sunati si li sa adus mai devreme cardul
No avatar
nmuser

incerc sa ma loghez pe paxum sa intru in cont dar imi da eroare 404 la pagina,a mai intampinat cineva problema asta acum?!
No avatar
Live

nmuser;18922 wrote: incerc sa ma loghez pe paxum sa intru in cont dar imi da eroare 404 la pagina,a mai intampinat cineva problema asta acum?!
Si la mine exact aceiasi problema. Am dat maill lui Octav dar nu am primit un raspuns.
HTTP ERROR 500 - se pare ca e o eroare cu serverele lor:-S, sper sa mai ramanem cu ceva in conturi :(
No avatar
Live

Primit maill de la Octav
"Buna,

Se lucreaza la site ne cerem scuze de inconveniente.

Octav"
No avatar
Nadia

Live;18924 wrote: Primit maill de la Octav
"Buna,

Se lucreaza la site ne cerem scuze de inconveniente.

Octav"

Si-a revenit acum :)
No avatar
Live

Wow, dragoste si armonie cu Paxum. Abia astept sa abuzez de contul meu :D, in limita lui 500 >:D<
No avatar
Penguin

Heaven;18890 wrote: Daca este sa ne luam dupa logica ta "ingenioasa" oricui ii dau adresa mea de mail (inclusiv acestui forum cand mi-am facut cont) imi poate sparge contul nu? Doamne dumnezeule hai ca m-ai facut sa rad copios..... Cred ca sute de persoane necunoscute au contul meu de mail, primesc zilnic mail-uri, spam-uri, oferte de pe diferite site-uri de cumparaturi online, de la diferiti producatori, etc etc. E ca si cum ai spune ca daca cineva necunoscut daca are nr tau de telefon iti sparge abonamentul! Doamne....am murit :))) Eu stiu care este suma anuala, o poti afla si tu la un simplu search pe google, nu trebuie sa fii geniu ca sa o afli, nici sa scriu eu aici, e informatie publica! Dar ce sa spun... e greu....
Daca nu ai ce sa vb cu mn nu mai ma baga in seama atunci te rog, eu nu te-am dat pe tine drept exemplu in mesajul meu, tu te-ai simtit am impresia si ce te-ai gandit? Hai sa ma bag si eu in seama cu forta, sa pun repede curu' pt paxum si sa mai si atac o persoana care nu o cunosc, nu are nici in clin nici in manec cu mine, si nici nu o sa aiba vreo-data in nici o privinta!

Hai ca esti chiar draguta..nu te duce capul sa vezi ca eram ironica in privinta sumei anuale,tocmai de aceea am zis ca nu ating multi suma aceea in 2luni ,cat a durat cu paxumul,ca sa se poate sesiza anaful din cauza transferurilor...dar e greu cand esti draguta.
No avatar
Cryssaaaaaa

Good morning!
Am fost sunata astazi sa confirm adresa! Am tras-o pe domnisoara de limba si mi-a spus ca ei sunt o firma care au preluat cardurile cand au ajuns in tara si urmeaza sa le distribuie catre firmele de curier in functie de oras si adresa! DECI CARDURILE AU FOST TRIMISE TOATE INTR-UN COLET SAU DOUA PE VAPOR IAR MISTER OCTAV A PLATIT MAXIM 50 DE DOLARI PE COLET!!!!! AICI SE EXPLICA FAPTUL CA A DURAT ATAT! PRIMIREA UNUI COLET CU VAPORUL DIN AMERICA DUREAZA IN MEDIE 5 SAPTAMANI!!!! Acest roman Octav s-a decis sa fca bani inclusiv din transport. Normal ca la nivel local trimiterea unui plic prin curier costa aproximativ 5 RON, adica 2 dol cu indulgenta. Pentru ce ne-a cerut acest iundivid 40 de dol pentru carduri????????? Toti ati inghiti minciunile lor ca vai e de vina firma care le printeaza si tot asa. Cand d fapt hotul facea bani frumosi din transferuri si inclusiv taxa de card!!!! Vreau contra argumente daca aveti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No avatar
jospesede

Nu exista :))
Barem daca erau niste carduri mai actuale cu tehnologia (nici macar cip n-au asa ca dai ca acum 15 ani cu banda la pos), barem daca nu aveam probleme sa-mi transfer banii pe card, barem daca era in rahati limita aia mai mare. Sau daca transferatu pe card era gratis!! Frate pana si din "erorile" lor ei sa faca bani. Cum spunea cineva am dat 50$ pe o cartela de metrou care nici nu merge. Ca sa nu mai spun ca nu exista nici un fel de track al tranzactiilor la card. Iti dispar pur si simplu si gata. Sau nu stiu eu unde sa ma uit? Ca stau sa calculez mereu cati aveam, cati au ramas si tot asa ca sa imi aflu ce curs am avut
Eu tot cu monese am ramas, super ok si aplicatia si cardu, nu am avut probleme pana acum, il folosesc peste tot unde ma duc.
No avatar
Penguin

jospesede;18942 wrote: Nu exista :))
Barem daca erau niste carduri mai actuale cu tehnologia (nici macar cip n-au asa ca dai ca acum 15 ani cu banda la pos), barem daca nu aveam probleme sa-mi transfer banii pe card, barem daca era in rahati limita aia mai mare. Sau daca transferatu pe card era gratis!! Frate pana si din "erorile" lor ei sa faca bani. Cum spunea cineva am dat 50$ pe o cartela de metrou care nici nu merge. Ca sa nu mai spun ca nu exista nici un fel de track al tranzactiilor la card. Iti dispar pur si simplu si gata. Sau nu stiu eu unde sa ma uit? Ca stau sa calculez mereu cati aveam, cati au ramas si tot asa ca sa imi aflu ce curs am avut
Eu tot cu monese am ramas, super ok si aplicatia si cardu, nu am avut probleme pana acum, il folosesc peste tot unde ma duc.

In stg,in josul paginii,e pe undeva o optiune,nu mai stiu exact care,parca la curent,nu sunt sigura,unde ti poti vedea tranzactiile.la cat am patimit din cauza lor,automat nu mai am incredere,si ii banuiesc de orice,la orice pas!dar ce i drept,se iese mai ieftin ca la monese.
Scrie răspuns