Plata Ifriends??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
vvv

buna! cum primesc banii de la ifr? ce am facut de luni pana duminica intra miercuri? ce e cu aia 10% care mi i tin ei? am avut u prv de vreo 30 de min si nu mi au intrat banii de la prv ala..ati mai patit si voi? merci
No avatar
Yvonne

vvv;18789 wrote: buna! cum primesc banii de la ifr? ce am facut de luni pana duminica intra miercuri? ce e cu aia 10% care mi i tin ei? am avut u prv de vreo 30 de min si nu mi au intrat banii de la prv ala..ati mai patit si voi? merci

Da, banii trimisi de ei lunea pe saptamana trecuta intra miercuri seara de obicei. Banii din acel privat nu ti au intrat pt ca probabil esti pe 50% si contul membrului nu era ok (poti intreba la admin asta). Rezerva de 10% e valabila doar la 50%. Daca alegi 35%-ul, nu mai ai acea rezerva si nici posibilitatea unui CB. Daca mai ai nelamuriri, te sfatuiesc sa intrebi admin ii, ca de aia s pusi acolo (si platiti din banii nostri cel mai probabil))
No avatar
Blondy

Buna. Eu lucrez de 3 ani pe if si din pacate se mai intampla. Sunt membrii vechi care platesc mai tarziu caci daca nu vor plati nu vor mai putea face pvt pana nu achita toata suma dar din pacate sunt si membrii care nu platesc deloc si de obicei acei membrii sunt cei cu conturi noi. Pt a evita astfel de neplaceri te sfatuiesc sa arunci un ochi inainte de cand este facut contul si cate "buline" are. Daca este cont nou si are o singura bulina clar nu face pvt. Eu evit asta de mai bine de 2 ani si crede-ma ca nu pierzi nimic ;)
Pupici si spor!
No avatar
vvv

multumesc fetele!!! i am zapacit pe aia de la live support cu intrebarile...eu care vin de pe mfc mi se pare f complicat ifriendsul dar sper sa ma obisnuiesc..membrul are contul din 2002 iar cei de la live support mi au spus ca e un membru fidel, deci nu cred ca o sa am probleme..CB?? ce inseamna?:D cum imi recomandati sa lucrez? nu ar fi mai convenabil pe 50%? merci si scuze daca pun intrebari tampite dar chiar nu ma pricep
No avatar
Yvonne

CB inseamna chargeback/refund..zi-i cum vrei. Adica pierdere de timp/nu esti platita pt pv respectiv. Mai bine clar e pe 50%, dar o sa-ti faci atatia nervi, de n-o sa-ti vina sa crezi! 1 din 4 pv e cu semnul intrebarii la sf sesiunii..ba platesc dupa 2-3 zile membrii (asta DACA o mai fac), ba e membru nou si stai cu stress etc. Imi amintesc ca FIX o saptamana am rezistat pe 50%. Am avut un pv de 250$, unul de 17$ si unul de 7$ care nu-mi apareau la totalul pe perioada. Da-ti seama! M-am lasat pagubasa si am ales 35%-ul, iar de atunci muncesc fara stress. Bafta!
No avatar
vvv

ewww ce naspa... cum pot sa trec pe 35% ? e vreo optiune pe undeva ? merci :D
No avatar
Yvonne

vvv;18816 wrote: ewww ce naspa... cum pot sa trec pe 35% ? e vreo optiune pe undeva ? merci :D
Da, este. Intri in contul de model, dai la rotita aia de settings de la poza de profil..si mai departe nu stiu exact. E cu "unable" smth. Intra la admini si te ghideaza ei exact.
No avatar
vvv

merciiii :*:*:*
No avatar
Yvonne

vvv;18898 wrote: merciiii :*:*:*
Cu placere ;)
No avatar
Blondy

Super! Ifriends nu mai lucreaza nici cu cei de la cosmo :-O Are cineva idee cum putem sa inchidem contul e cosmo ?
Scrie răspuns