Plata Ifriends??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ducesa

Ce muisti jegosi imputiti X(. Se joaca cu nervii nostri si ifriends si mai mult. Chiar nu ii da nimeni in judecata? Banii din aprilie sunt disparuti acum iar stam si asteptam dupa ei. Bani pe care noi i-am facut. Asa mare bataie de joc si toata lumea se complace? Nu se face nimic?
No avatar
vvv

am vorbit cu cei de la live support..accepta doar paxum.. banii de sapt viitoare intra vineri daca ti setezi paxumul ca payment methods
No avatar
Blondy

Mda din pacate se pare ca nu o sa vedem prea curand banii pe ultima plata de pe Fc . Cat despre cosmo mi-au rasp pe twt si pt a il inchide trebuie sa dam mail la "CosmoPayment@cardportal.com".Sa speram ca nu se razgandesc prea curand nici cu paxumul ca o iau razna :|
No avatar
Yvonne

Ducesa;19738 wrote: Ce muisti jegosi imputiti X(. Se joaca cu nervii nostri si ifriends si mai mult. Chiar nu ii da nimeni in judecata? Banii din aprilie sunt disparuti acum iar stam si asteptam dupa ei. Bani pe care noi i-am facut. Asa mare bataie de joc si toata lumea se complace? Nu se face nimic?

Niste ordinari. Retin niste bani facuti acum 4 luni!!! Iar de luat masuri, nici atat. Ei niciodata "nu au noutati". Am o scarba de ei si de a intra la support..de nici nu-mi mai vine s-o fac. Dar asta nu inseamna ca uit sau ma las pagubasa! Update uri aflu de pe Ambercutie, pe care-l citesc aproape zilnic. Si cica pana pe 28 august vom primi un formular cu datele necesare pt a inainta cererea de restituire a banilor. Desi EI (Ifr) ar trebui s-o faca, nu noi. S-o vedem si pe asta🤔.
No avatar
Blondy

Ooo tre sa o vad si pe asta Yvonne. Sincer eu nu prea mai am nici o speranta cu banii aia ;( Eu tot am intrebat si toata lumea ridica din umeri . Plm ii doare fix in pla de fraierii care inca asteapta. Eu le-am propus sa imi dea din "reseve" ca am stransi acolo app 5000$ si cica nu se poate. Pai fmm de scarba de oprit poti sa opresti, da sa dai tot din ce e al meu nu X(
Scrie răspuns