experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
TheVirtualMan

Ok , atunci voi astepta. Doamna respectiva a zis ca ma suna iar luni. Am baza in ea acum ( datorita tie , Rimela :P )
Multumesc inca o data!
Zi frumoasa!
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;18767 wrote: Ok , atunci voi astepta. Doamna respectiva a zis ca ma suna iar luni. Am baza in ea acum ( datorita tie , Rimela :P )
Multumesc inca o data!
Zi frumoasa!

N-ai pt ce , incearca sa iei legatura si cu alti useri de aici care au fost sunati. Ei sigur te pot lamuri mai bine. Eu nu am fost sunata, mi-a fost lasat in cutia postala
Zi faina si tie
No avatar
Divi92

Bai sincer eu nu stiu cine e octav acum cateva zile am primit si eu un email prin care sa il contactez eii bun si am facut-o la care omul mi-a spus ca in curand mi se v-a schimba statusul in subbmited dar astept de 5 zile si nimic. Am auzit ceva ca au sediu paxum si in romania dar nu stiu ce sa mai cred. Ideea este ca sunt la a doua cerere de card tare imi e sa nu raman cu mana in fund. Iar sincer limitele sunt extraordinar de mici. Eu nu sunt platita de 3 luni in curand 4 ca sigur nu o sa imi ajunga cardul in 2 saptamani. Am de scos 8000 de dolari eiii bun sa am limita 1000 dolari pe zi din care 500 dolari pe tranzactie e o mare porcarie. O sa le platim la comisione de o ne ia durerea de cap
No avatar
jony111

Cryssaaaaaa;18757 wrote: Dar de unde draga stii tu exact ca mai dureaza 7 zile??????????
Scrii aici numai aiureli!!!!
Nostradamus mic stai cuminte!!!!!!!

ti-ai concediat psihiatrul ? se vede!! deja vorbesti cu spume la gura
No avatar
Penguin

TheVirtualMan;18763 wrote: Buna ziua , oameni buni!

Deci sa va spun o intamplare. Acu` o luna in urma am facut cont paxum si am solicitat card. Astazi ma suna o doamna si ma intreaba pe ce adresa sa ajunga cardul pentru ca imi va fi inmanat personal si trebuie sa il trimite la adresa unde locuiesc nu cea din buletin ( care difera ) . Mi s`a parut un pic ciudat pentru ca celelalte carduri de la cosmo si payonner au venit in posta fara sa fiu sunat. Ati patit si voi la fel sau e vreo chestie de care ar trebui sa ma feresc?

Multumesc !

Asa am fost sunati toti!mie mi s a livrat cu cargusul,mie si multora...asta la vreo 2 saptamani de la acel apel.
LauraT

Divi92;18769 wrote: Bai sincer eu nu stiu cine e octav acum cateva zile am primit si eu un email prin care sa il contactez eii bun si am facut-o la care omul mi-a spus ca in curand mi se v-a schimba statusul in subbmited dar astept de 5 zile si nimic. Am auzit ceva ca au sediu paxum si in romania dar nu stiu ce sa mai cred. Ideea este ca sunt la a doua cerere de card tare imi e sa nu raman cu mana in fund. Iar sincer limitele sunt extraordinar de mici. Eu nu sunt platita de 3 luni in curand 4 ca sigur nu o sa imi ajunga cardul in 2 saptamani. Am de scos 8000 de dolari eiii bun sa am limita 1000 dolari pe zi din care 500 dolari pe tranzactie e o mare porcarie. O sa le platim la comisione de o ne ia durerea de cap

Transfer To Card 0.25 $.
2 $ pentru fiecare retragere de la atm.
Cu EFT e mai ieftin .
No avatar
Cryssaaaaaa

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yeeees! Am reusit! Ti-ai aratat adevarata fata de "fata educata" care vorbeste frumos!!!
Se pare ca tu nu ai nimic mai importat ok de facut cu viata ta decat sa freci duda pe aici si sa-i ridici slava lui Octav!
Ce satane cauti pe aici sa dai peste nas tuturor daca tu ai primit cardul paxum si nici "NU TE INTERESEAZA" sa-l activezi??????
Asta dovedeste ipocrizia ta msi mentin cele scrise anterior!
La revedere "doamna " Rimela!

P.S. mai usor cu rimelul ca iti vor cadea genele curand😂😂😂😂

Rimela;18762 wrote: Ma fata tu ai cu capul? Ce plm te f*** grija daca mi-am activat sau nu cardul??? Si totusi ca sa nu mori de curiozitate am sa fac un efort sa iti spun ca NU; NU L-AM ACTIVAT, pentru ca nu am nevoie de el. Pe mine nu ma omoara disperarea ca si pe tine!!!!!!
Cine PLM te crezi de vi aici sa ne faci ipocriti si in alte multe feluri? Cine PLM iti da tie dreptul sa ne judeci pe noi??
Ti-am vorbit civilizat pana acum, la fel si altii………...dar prostia e fara margini in cazul tau!!!!!!!
Dute fata si te trateaza, renunta drac la Paxum ca te va baga la nebuni curand…….sau da-ti drac un cap de perete poate iti revi!!!!!!!
N-am dorit raul nimanui vreodata,...…..dar in cazul tau , sper din suflet ca Octav sa iti citeasca postarile si sa iti tina cardul in printing FOREVER......sau si mai bine sa iti inchida contul…..asa cu siguranta ti-ar incide si spurcata aia de gura !!!!!!!!

Sunt sigura ca n-o sa treaca mult si ai sa incepi iar sa latri pe aici…….singura bucurie pe care o ai in viata, trist ………

P:S: CHIAR NU EXISTA NICI UN MODERATOR PE FORUMUL ACESTA SA IA MASURI IMPOTRIVA SPECIMENELOR DE GENUL????
No avatar
Rimela

Cryssaaaaaa;18776 wrote: 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yeeees! Am reusit! Ti-ai aratat adevarata fata de "fata educata" care vorbeste frumos!!!
Se pare ca tu nu ai nimic mai importat ok de facut cu viata ta decat sa freci duda pe aici si sa-i ridici slava lui Octav!
Ce satane cauti pe aici sa dai peste nas tuturor daca tu ai primit cardul paxum si nici "NU TE INTERESEAZA" sa-l activezi??????
Asta dovedeste ipocrizia ta msi mentin cele scrise anterior!
La revedere "doamna " Rimela!

P.S. mai usor cu rimelul ca iti vor cadea genele curand😂😂😂😂

Ham ham ham......marsh potaie ciufulita!!!!!!
Exact cum am banuit.......nu ti-a raspuns nimeni la ultimele posturi si ce ti-ai zis tu? "Ia stai sa jignesc ca sigur o sa enervez pe cineva, asa am si eu o bucurie pe ziua de azi "
Bravo...ti-a reusit!!!!!!
Inca ceva iti mai spun si o sa ma retrag, poti latra cat vrei in continuare : sper ca parintii tai nu s-au reprodus decat o singura data..........
No avatar
Cryssaaaaaa

Mai bine mai du-te pe la scoala si invata sa scrii corect romaneste!😂😂😂😂😂
Asa amunzanta esti!
Latri frumos, mai incearca poate te agața si pe tine vreun "stapan" fain!

Rimela;18778 wrote: Ham ham ham......marsh potaie ciufulita!!!!!!
Exact cum am banuit.......nu ti-a raspuns nimeni la ultimele posturi si ce ti-ai zis tu? "Ia stai sa jignesc ca sigur o sa enervez pe cineva, asa am si eu o bucurie pe ziua de azi "
Bravo...ti-a reusit!!!!!!
Inca ceva iti mai spun si o sa ma retrag, poti latra cat vrei in continuare : sper ca parintii tai nu s-au reprodus decat o singura data..........
No avatar
amyyyy

merge la careva sa transfere bani din cont paxum in card paxum si sa nu.i dea eroare 404 ????
Scrie răspuns