Yeeees! Am reusit! Ti-ai aratat adevarata fata de "fata educata" care vorbeste frumos!!!
Se pare ca tu nu ai nimic mai importat ok de facut cu viata ta decat sa freci duda pe aici si sa-i ridici slava lui Octav!
Ce satane cauti pe aici sa dai peste nas tuturor daca tu ai primit cardul paxum si nici "NU TE INTERESEAZA" sa-l activezi??????
Asta dovedeste ipocrizia ta msi mentin cele scrise anterior!
La revedere "doamna " Rimela!
P.S. mai usor cu rimelul ca iti vor cadea genele curand

Rimela;18762 wrote: Ma fata tu ai cu capul? Ce plm te f*** grija daca mi-am activat sau nu cardul??? Si totusi ca sa nu mori de curiozitate am sa fac un efort sa iti spun ca NU; NU L-AM ACTIVAT, pentru ca nu am nevoie de el. Pe mine nu ma omoara disperarea ca si pe tine!!!!!!
Cine PLM te crezi de vi aici sa ne faci ipocriti si in alte multe feluri? Cine PLM iti da tie dreptul sa ne judeci pe noi??
Ti-am vorbit civilizat pana acum, la fel si altii………...dar prostia e fara margini in cazul tau!!!!!!!
Dute fata si te trateaza, renunta drac la Paxum ca te va baga la nebuni curand…….sau da-ti drac un cap de perete poate iti revi!!!!!!!
N-am dorit raul nimanui vreodata,...…..dar in cazul tau , sper din suflet ca Octav sa iti citeasca postarile si sa iti tina cardul in printing FOREVER......sau si mai bine sa iti inchida contul…..asa cu siguranta ti-ar incide si spurcata aia de gura !!!!!!!!
Sunt sigura ca n-o sa treaca mult si ai sa incepi iar sa latri pe aici…….singura bucurie pe care o ai in viata, trist ………
P:S: CHIAR NU EXISTA NICI UN MODERATOR PE FORUMUL ACESTA SA IA MASURI IMPOTRIVA SPECIMENELOR DE GENUL????