Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Si cardul meu e tot in printing din data de 14 iunie, dupa ce a fost subbmited o luna de zile! Nu-i mai suport pe hotii astia!!!!
Sigur fac intentionat!!!! Au consultat piata si au pus cele mai mici comisioane ca sa i atraga pe fraieri si ei isi fac mii de dolari din transferuri
Sa mor de nu am alergie cand aud de cuvantul PAXUM...sa nu mai zic cat imi e de scarba de Octav ul vietii!!!!! Ii urasc!!!!
Divi92;18739 wrote: Pai cum sa mai dureze 7 zile max 10 cand el e in printing de o luna si ei au spus ca dureaza 10 zile printigul asta am vazut si am si specificat insa la naiba e o luna de printing:))Bataie de joc ca altfel nu o pot numi . Plus ca sunt la a doua cerere de card care va sa zica intampina aceasi problema, ma astept oricand sa ramana tot in printing si sa primesc surpriza ca ei inca lucreaza cu choicebank:|
Sa mori tu ca nu l-ai activat???????
Mama dar ce ipocriti sunt unii oameni...n am vazut asa ceva.....
Rimela;18738 wrote: Jonny nu e o regula asta, La mine s-a schimbat in shipped pe 26 Iunie si in 4 Iulie l-am gasit in cutia postala, fara sa ma sune nimeni pt confirmarea adresei cum s-a intamplat la majoritatea. Si dupa ce am asteptat atata nici nu l-am activat macar, lol. Cand vad ca doar despre erori vorbiti……..pfffff, sa speram ca se va remedia, pana atunci raman la Eft-uri
Bă, dar nu-ti e rusine??????
Ti-ai mai pus si "nume complet" ca sa ai credibilitate?????
Cat de prost sa fii sa crezi ca cineva iti va transfera tie banii ca apoi ii dai tu "ches"???Cat de prost????
Ce va trece prin cap frate....numai la munca sa nu va duceti....
caldiran simona;18661 wrote: Daca vrei si doresti i poti transfera la mine in Paxum si iti opresc comision 5 la suta.
Cryssaaaaaa;18758 wrote: Sa mori tu ca nu l-ai activat???????
Mama dar ce ipocriti sunt unii oameni...n am vazut asa ceva.....
Ma fata tu ai cu capul? Ce plm te f*** grija daca mi-am activat sau nu cardul??? Si totusi ca sa nu mori de curiozitate am sa fac un efort sa iti spun ca NU; NU L-AM ACTIVAT, pentru ca nu am nevoie de el. Pe mine nu ma omoara disperarea ca si pe tine!!!!!!
Cine PLM te crezi de vi aici sa ne faci ipocriti si in alte multe feluri? Cine PLM iti da tie dreptul sa ne judeci pe noi??
Ti-am vorbit civilizat pana acum, la fel si altii………...dar prostia e fara margini in cazul tau!!!!!!!
Dute fata si te trateaza, renunta drac la Paxum ca te va baga la nebuni curand…….sau da-ti drac un cap de perete poate iti revi!!!!!!!
N-am dorit raul nimanui vreodata,...…..dar in cazul tau , sper din suflet ca Octav sa iti citeasca postarile si sa iti tina cardul in printing FOREVER......sau si mai bine sa iti inchida contul…..asa cu siguranta ti-ar incide si spurcata aia de gura !!!!!!!!
Sunt sigura ca n-o sa treaca mult si ai sa incepi iar sa latri pe aici…….singura bucurie pe care o ai in viata, trist ………
P:S: CHIAR NU EXISTA NICI UN MODERATOR PE FORUMUL ACESTA SA IA MASURI IMPOTRIVA SPECIMENELOR DE GENUL????
Deci sa va spun o intamplare. Acu` o luna in urma am facut cont paxum si am solicitat card. Astazi ma suna o doamna si ma intreaba pe ce adresa sa ajunga cardul pentru ca imi va fi inmanat personal si trebuie sa il trimite la adresa unde locuiesc nu cea din buletin ( care difera ) . Mi s`a parut un pic ciudat pentru ca celelalte carduri de la cosmo si payonner au venit in posta fara sa fiu sunat. Ati patit si voi la fel sau e vreo chestie de care ar trebui sa ma feresc?
TheVirtualMan;18763 wrote: Buna ziua , oameni buni!
Deci sa va spun o intamplare. Acu` o luna in urma am facut cont paxum si am solicitat card. Astazi ma suna o doamna si ma intreaba pe ce adresa sa ajunga cardul pentru ca imi va fi inmanat personal si trebuie sa il trimite la adresa unde locuiesc nu cea din buletin ( care difera ) . Mi s`a parut un pic ciudat pentru ca celelalte carduri de la cosmo si payonner au venit in posta fara sa fiu sunat. Ati patit si voi la fel sau e vreo chestie de care ar trebui sa ma feresc?
Multumesc !
Multi dintre cei care au primit deja cardurile, au fost sunati inainte pentru confirmarea adresei, Nu e nimic ciudat
Rimela;18764 wrote: Multi dintre cei care au primit deja cardurile, au fost sunati inainte pentru confirmarea adresei, Nu e nimic ciudat
Am inteles. Multumesc frumos pentru raspuns, Rimela.
Insa, pentru ca nu am stiut care e treaba, i`am zis ca mi se pare un pic ciudat si ca as vrea sa intreb pe cineva. Mi`a spus ca ma va suna luni. Insa as vrea sa o contactez eu azi si sa ii confirm adresa. Ai idee cum ? Au vreo adresa de email ? Am apelat pe numarul cu care m`a sunat si nu suna.
TheVirtualMan;18765 wrote: Am inteles. Multumesc frumos pentru raspuns, Rimela.
Insa, pentru ca nu am stiut care e treaba, i`am zis ca mi se pare un pic ciudat si ca as vrea sa intreb pe cineva. Mi`a spus ca ma va suna luni. Insa as vrea sa o contactez eu azi si sa ii confirm adresa. Ai idee cum ? Au vreo adresa de email ? Am apelat pe numarul cu care m`a sunat si nu suna.
Din cate am citit pe aici nu se poate suna inapoi . Asteapta , sigur o sa te contacteze iar. Vezi un pic mai in spate la subiectul asta , ca au scris mai multi useri despre subiect……..eventual sa contactezi in pvt si iti poate da mai multe detalii. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”