experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

Si cardul meu e tot in printing din data de 14 iunie, dupa ce a fost subbmited o luna de zile! Nu-i mai suport pe hotii astia!!!!😠😠😠😠
Sigur fac intentionat!!!! Au consultat piata si au pus cele mai mici comisioane ca sa i atraga pe fraieri si ei isi fac mii de dolari din transferuri😠😠😠😠😠

Sa mor de nu am alergie cand aud de cuvantul PAXUM...sa nu mai zic cat imi e de scarba de Octav ul vietii!!!!! Ii urasc!!!!

Divi92;18739 wrote: Pai cum sa mai dureze 7 zile max 10 cand el e in printing de o luna si ei au spus ca dureaza 10 zile printigul asta am vazut si am si specificat insa la naiba e o luna de printing:))Bataie de joc ca altfel nu o pot numi . Plus ca sunt la a doua cerere de card care va sa zica intampina aceasi problema, ma astept oricand sa ramana tot in printing si sa primesc surpriza ca ei inca lucreaza cu choicebank:|
No avatar
Cryssaaaaaa

Dar de unde draga stii tu exact ca mai dureaza 7 zile??????????
Scrii aici numai aiureli!!!!
Nostradamus mic stai cuminte!!!!!!!

jony111;18737 wrote: mai dureaza 7 zile max 10 apoi iti va scrie shipping dupa care mai astepti 1 luna o sa-ti vina pe 13-14 august
No avatar
Cryssaaaaaa

Sa mori tu ca nu l-ai activat???????
Mama dar ce ipocriti sunt unii oameni...n am vazut asa ceva.....

Rimela;18738 wrote: Jonny nu e o regula asta, La mine s-a schimbat in shipped pe 26 Iunie si in 4 Iulie l-am gasit in cutia postala, fara sa ma sune nimeni pt confirmarea adresei cum s-a intamplat la majoritatea. Si dupa ce am asteptat atata nici nu l-am activat macar, lol. Cand vad ca doar despre erori vorbiti……..pfffff, sa speram ca se va remedia, pana atunci raman la Eft-uri
No avatar
Cryssaaaaaa

Hoț ordinar pleaca la muncă!!!!!!!

caldiran simona;18662 wrote: Si iti fac plata direct ches,ma poti contacta si discutam.
No avatar
Cryssaaaaaa

Bă, dar nu-ti e rusine??????
Ti-ai mai pus si "nume complet" ca sa ai credibilitate?????
Cat de prost sa fii sa crezi ca cineva iti va transfera tie banii ca apoi ii dai tu "ches"???Cat de prost????
Ce va trece prin cap frate....numai la munca sa nu va duceti....😠😠😠😠😠

caldiran simona;18661 wrote: Daca vrei si doresti i poti transfera la mine in Paxum si iti opresc comision 5 la suta.
No avatar
Rimela

Cryssaaaaaa;18758 wrote: Sa mori tu ca nu l-ai activat???????
Mama dar ce ipocriti sunt unii oameni...n am vazut asa ceva.....

Ma fata tu ai cu capul? Ce plm te f*** grija daca mi-am activat sau nu cardul??? Si totusi ca sa nu mori de curiozitate am sa fac un efort sa iti spun ca NU; NU L-AM ACTIVAT, pentru ca nu am nevoie de el. Pe mine nu ma omoara disperarea ca si pe tine!!!!!!
Cine PLM te crezi de vi aici sa ne faci ipocriti si in alte multe feluri? Cine PLM iti da tie dreptul sa ne judeci pe noi??
Ti-am vorbit civilizat pana acum, la fel si altii………...dar prostia e fara margini in cazul tau!!!!!!!
Dute fata si te trateaza, renunta drac la Paxum ca te va baga la nebuni curand…….sau da-ti drac un cap de perete poate iti revi!!!!!!!
N-am dorit raul nimanui vreodata,...…..dar in cazul tau , sper din suflet ca Octav sa iti citeasca postarile si sa iti tina cardul in printing FOREVER......sau si mai bine sa iti inchida contul…..asa cu siguranta ti-ar incide si spurcata aia de gura !!!!!!!!

Sunt sigura ca n-o sa treaca mult si ai sa incepi iar sa latri pe aici…….singura bucurie pe care o ai in viata, trist ………

P:S: CHIAR NU EXISTA NICI UN MODERATOR PE FORUMUL ACESTA SA IA MASURI IMPOTRIVA SPECIMENELOR DE GENUL????
No avatar
TheVirtualMan

Apel ciudat...paxum

Buna ziua , oameni buni!

Deci sa va spun o intamplare. Acu` o luna in urma am facut cont paxum si am solicitat card. Astazi ma suna o doamna si ma intreaba pe ce adresa sa ajunga cardul pentru ca imi va fi inmanat personal si trebuie sa il trimite la adresa unde locuiesc nu cea din buletin ( care difera ) . Mi s`a parut un pic ciudat pentru ca celelalte carduri de la cosmo si payonner au venit in posta fara sa fiu sunat. Ati patit si voi la fel sau e vreo chestie de care ar trebui sa ma feresc?

Multumesc !
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;18763 wrote: Buna ziua , oameni buni!

Deci sa va spun o intamplare. Acu` o luna in urma am facut cont paxum si am solicitat card. Astazi ma suna o doamna si ma intreaba pe ce adresa sa ajunga cardul pentru ca imi va fi inmanat personal si trebuie sa il trimite la adresa unde locuiesc nu cea din buletin ( care difera ) . Mi s`a parut un pic ciudat pentru ca celelalte carduri de la cosmo si payonner au venit in posta fara sa fiu sunat. Ati patit si voi la fel sau e vreo chestie de care ar trebui sa ma feresc?

Multumesc !

Multi dintre cei care au primit deja cardurile, au fost sunati inainte pentru confirmarea adresei, Nu e nimic ciudat
No avatar
TheVirtualMan

Rimela;18764 wrote: Multi dintre cei care au primit deja cardurile, au fost sunati inainte pentru confirmarea adresei, Nu e nimic ciudat

Am inteles. Multumesc frumos pentru raspuns, Rimela.
Insa, pentru ca nu am stiut care e treaba, i`am zis ca mi se pare un pic ciudat si ca as vrea sa intreb pe cineva. Mi`a spus ca ma va suna luni. Insa as vrea sa o contactez eu azi si sa ii confirm adresa. Ai idee cum ? Au vreo adresa de email ? Am apelat pe numarul cu care m`a sunat si nu suna.
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;18765 wrote: Am inteles. Multumesc frumos pentru raspuns, Rimela.
Insa, pentru ca nu am stiut care e treaba, i`am zis ca mi se pare un pic ciudat si ca as vrea sa intreb pe cineva. Mi`a spus ca ma va suna luni. Insa as vrea sa o contactez eu azi si sa ii confirm adresa. Ai idee cum ? Au vreo adresa de email ? Am apelat pe numarul cu care m`a sunat si nu suna.

Din cate am citit pe aici nu se poate suna inapoi . Asteapta , sigur o sa te contacteze iar. Vezi un pic mai in spate la subiectul asta , ca au scris mai multi useri despre subiect……..eventual sa contactezi in pvt si iti poate da mai multe detalii. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult
Scrie răspuns