experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Heaven

# Rimela Stiai ca pe jasmin daca spre exemplu iti intra un membru in pvt cu 5 minute inainte sa termini programul, ESTI OBLIGATA SA STAI CU EL PANA CAND DECIDE EL SA IASA? Daca dai stop (ceea ce nu este posibil pt ca aplicatia lor nu se inchide , sta acolo cu japca, si trebuie sa o opresti fortat) iar el te reclama, primesti penalizare?
Dar daca un membru decide sa intre in pvt esti obligata sa accepti si sa-l tratezi cu zambet desi inainte a fost nesimtit spre exemplu in public chat?
Asta e doar un exemplu, as mai putea continua dar nu acesta este subiectul de discutie aici. Jasmin isi trateaza modelele ca pe sclavi daca tu accepti asta...stima tie. Eu nu accept asa ceva, cred ca am si eu putina demnitate , acolo cat de cat.
Acolo membrul intotdeauna are dreptate, modelul nu (mai putin in cazuri extreme)
No avatar
Rimela

Heaven, cunosc foarte bine site-ul , e clar ca vedem lucrurile diferit . Nu ma simt obligata sa stau in pvt atata timp cat contorul meu se invarte, iar asta un inseamna ca nu am demnitate :)…….cred ca iei un pic prea drastic lucrurile . Cand nu imi convine ceva nici nu e nevoie sa inchid eu.…..am metodele mele sa ii fac sa plece singuri :)
In fine, nu are rost sa intram in dezbateri, asa cum ai spus , nu acesta este subiectul aici
Toate cele bune :)
No avatar
Divi92

Hey oameni buni mie nu mi-a venit cardul paxum nici acum. Hai sa va povestesc mai pe scurt experienta mea cu ei. Eiiii bun dupa ce s-a anuntat nebunia cu choicebank am decis sa imi comand un card paxum eiii bine si asta am facut mi s-a aprobat cererea pentru a primi un card paxum asta se intampla acum 3 luni mai exact 2018-04-13. Trecuse deja o luna iar cardul meu inca era in printing asa ca am decis sa ii contactez eii bun si surpriza ''Your previous card application was canceled since it was sent to Choice Bank and we no longer work with them.We can see that you have applied for a new card and it will be sent from a different source.'' Pe bune? :)). Cum sa imi declini cererea cand deja ei au anuntat ca nu mai lucreaza cu choicebank. Any way am mai facut inca o cerere pentru card since this one was canceled mai exact in data de 2018-06-09 si ghici ce si in ziua de azi este in printing ''Printing (Printing 2018-06-11 15:31:01)This process can take up to 10 business days. Total Card delivery time to receive it is approximately 6 weeks'' . Deci cardul meu din nou este in printing de o luna. M-au bulversat total. Eu nu stiu ce sa ma mai fac
No avatar
Heaven

Rimela era doar un exemplu despre ce fel de reguli are site-ul si cum isi trateaza modelele , atat. desigur ca stii si tu, si eu ce avem de facut pt a tine un membru in pvt pt ore, dar si pt a il face sa plece singur. Asta nu schimba ceea ce face jasmin si ce reguli impune. era doar un exemplu de regula absurda
No avatar
jony111

Din nou problema 404 error 404 de data asta n-a mai mers jmecheria, merge cuiva? :))
No avatar
jony111

Divi92;18733 wrote: Hey oameni buni mie nu mi-a venit cardul paxum nici acum. Hai sa va povestesc mai pe scurt experienta mea cu ei. Eiiii bun dupa ce s-a anuntat nebunia cu choicebank am decis sa imi comand un card paxum eiii bine si asta am facut mi s-a aprobat cererea pentru a primi un card paxum asta se intampla acum 3 luni mai exact 2018-04-13. Trecuse deja o luna iar cardul meu inca era in printing asa ca am decis sa ii contactez eii bun si surpriza ''Your previous card application was canceled since it was sent to Choice Bank and we no longer work with them.We can see that you have applied for a new card and it will be sent from a different source.'' Pe bune? :)). Cum sa imi declini cererea cand deja ei au anuntat ca nu mai lucreaza cu choicebank. Any way am mai facut inca o cerere pentru card since this one was canceled mai exact in data de 2018-06-09 si ghici ce si in ziua de azi este in printing ''Printing (Printing 2018-06-11 15:31:01)This process can take up to 10 business days. Total Card delivery time to receive it is approximately 6 weeks'' . Deci cardul meu din nou este in printing de o luna. M-au bulversat total. Eu nu stiu ce sa ma mai fac

mai dureaza 7 zile max 10 apoi iti va scrie shipping dupa care mai astepti 1 luna o sa-ti vina pe 13-14 august
No avatar
Rimela

jony111;18737 wrote: mai dureaza 7 zile max 10 apoi iti va scrie shipping dupa care mai astepti 1 luna o sa-ti vina pe 13-14 august

Jonny nu e o regula asta, La mine s-a schimbat in shipped pe 26 Iunie si in 4 Iulie l-am gasit in cutia postala, fara sa ma sune nimeni pt confirmarea adresei cum s-a intamplat la majoritatea. Si dupa ce am asteptat atata nici nu l-am activat macar, lol. Cand vad ca doar despre erori vorbiti……..pfffff, sa speram ca se va remedia, pana atunci raman la Eft-uri
No avatar
Divi92

jony111;18737 wrote: mai dureaza 7 zile max 10 apoi iti va scrie shipping dupa care mai astepti 1 luna o sa-ti vina pe 13-14 august

Pai cum sa mai dureze 7 zile max 10 cand el e in printing de o luna si ei au spus ca dureaza 10 zile printigul asta am vazut si am si specificat insa la naiba e o luna de printing:))Bataie de joc ca altfel nu o pot numi . Plus ca sunt la a doua cerere de card care va sa zica intampina aceasi problema, ma astept oricand sa ramana tot in printing si sa primesc surpriza ca ei inca lucreaza cu choicebank:|
No avatar
Penguin

Connan;18699 wrote: S-a remediat pe dracu sa ii ia! Nu merge si mai mult ca sigur astea sunt manarii ale lor. Hai sa vedem: pt card s-au oprit banii de vreo doua luni , pana la verificarea contului puteai primi bani dar nu puteai muta un cent , acum au dat drumul la carduri si tot felul de erori. Ei banii in mod clar ii tin intr-o banca deci primesc o dobanda. Va imaginati ca industria asta nu e doar in romania ! Vb de milioane trecuti zilnic prin ei. Si cateva ore dati cu imprumut unei banci le genereaza o dobanda. Este absurd si aproape imposibil sa fie erori dupa erori in conditiile in care emitentul cardului nu are nimic de a face cu paxum. E clar ca ei se folosesc de banii nostri la fel cum fac aia de la bitmain cu minerii: platesti acum si il primesti peste 3 luni ,timp in care minerul tau le face lor bani si pana ajunge la tine deja algoritmul e crescut , adica mai produce o pl. Asti la fel , se folosesc de banii nostri si pun totul pe seama unor erori inventate. Ce vorbim ? O eroare in sistemul de plati pe card sa dureze atat?? E clar ..

Si eu zic la fel..de asta a si durat atat toata treaba..Se hraneau mai bn din transferuri,si profita de disperarea oamenilor.va dati seama cati bani fac din mii de clienti,clienti pe care ei nu i aveau?si trag pe fraieri..ca nu prea cred eu ca nu au sistemul pus la punct..Prea multe erori,prea mult timp de asteptare..Plus ca apar bani pe card,pe care omul nu i are...probabil ca sa fii tentat sa incerci sa i scoti,ca sa mai haleasca cv de la tranzactie..
No avatar
jony111

nup presupuneti gresit ieri nu puteam sa bag bani error 404 , si din lipsa de alceva am dat search pe forumuri si am gasit pe gfy membri vechi ai paxumului care spuneau ca si inainte cand aveau card choice banck mai primeau erroarea 404 asa ca sunt baguri vechi nu sunt noi e ceva normal la paxum, azi sa remediat am bagat cu toate acestea am reusit zi de zi sa incarc cardul de cand a venit cei drept cu putin stres, am ajuns sa am vise ca da si paxumul faliment horar cosmaruri
Scrie răspuns