experienta mea cu paxum recente
-
JusticeCam
Connan;18704 wrote: Ce ta.penie e si asta? Pai vb de un transfer bancar virtual. Nu cara careva saci de bani cu celebrele carucioare. Gandeste asa : ieri vreo 8 ore eroare. Azi la fel pana acum. Vb de aproape 24 ore bani tinuti undeva in numele paxum. Prinesc dobanda . Imagineaza-ti ca in lume se fac intr-o secunda tranzactii si plati la ordinul milioanelor de operatiuni. E manarie pura.Numai sa faci transfer pe card extern isi iau o gramada de comision. Si sunt multi care fac asta ca sa poata avea cash...
E ce vrei si tu....e un roman owner-ul Paxum-ului...stie ca multi nu isi platesc taxele in tara lor si profita de situatie. Daca s-ar face transfer direct de la site in cont bancar romanesc ar fi alta situatia...dar pt asta trebuie sa platesti impozite.
E ce vrei si tu....e un roman owner-ul Paxum-ului...stie ca multi nu isi platesc taxele in tara lor si profita de situatie. Daca s-ar face transfer direct de la site in cont bancar romanesc ar fi alta situatia...dar pt asta trebuie sa platesti impozite.
Si totusi, daca jony111 a reusit dupa ce a dat refresh in timp ce altora le persista problema, e cat se poate de evident ca problema nu e la procesatorul de plati Trucash, ci la site-ul ala fucked up si plin de bug-uri. Cat despre Octav, stati linistiti ca el citeste postarile de pe forum doar ca nu se logheaza, le poti citi si ca guest. Cum au luat astia premiul de payment company of the year, cu care se tot lauda pe fb si twitter? Chiar vreau sa stiu care au fost criteriile de departajare intre ei si alte companii.
-
Guest
krokodillu;18689 wrote: Prietenas, am raspuns la ce s-a postat, nu la ce crezi tu ca a vrut sa zica.
Am citit pe alt topic ca a zis octav sa dam refresh la browser si dupa aia nu mai da eroare, de-aia am crezut ca se refera la procesor.
Nu stiu ce intelegi prin procesator de plati, probabil ca site-ul care efectueaza plata ? In cazul asta, ce treaba mai are procesatorul, din moment ce banii sunt in contul de paxum de ieri, iar ieri a functionat perfect transferul pe card, iar azi dupa 24 de ore aceeasi operatiune da eroare 404 ?
Link : http://www.forumvideochat.com/f2/paxum-rog-detalii-de-cei-care-folosesc-aceasta-metoda-de-plata-2199-41.html
A doua postare Rimela
Procesator am vrut sa scriu! Scuze de inducerea in eroare, acum văd și eu ce am scris. Exact asta mi a scris Octav "este o eroare temporara de la procesator".
Am citit pe alt topic ca a zis octav sa dam refresh la browser si dupa aia nu mai da eroare, de-aia am crezut ca se refera la procesor.
Nu stiu ce intelegi prin procesator de plati, probabil ca site-ul care efectueaza plata ? In cazul asta, ce treaba mai are procesatorul, din moment ce banii sunt in contul de paxum de ieri, iar ieri a functionat perfect transferul pe card, iar azi dupa 24 de ore aceeasi operatiune da eroare 404 ?
Link : http://www.forumvideochat.com/f2/paxum-rog-detalii-de-cei-care-folosesc-aceasta-metoda-de-plata-2199-41.html
A doua postare Rimela
Procesator am vrut sa scriu! Scuze de inducerea in eroare, acum văd și eu ce am scris. Exact asta mi a scris Octav "este o eroare temporara de la procesator".
Rimela;18568 wrote: Nu toata lumea a putut opta pentru Cosmo ( si din cate imi aduc aminte au fost si acolo problema, cu bani blocati etc...)
Sunt site-uri care nu au aceasta metoda de plata , Jasmin de ex. Ei au WebMoney, ePayService…...de care nu am auzit pera multe si cum Jasmin a recomandat Paxum ca fiind banca lor oficiala.....Paxum am ales.
Bani blocati nu am avut niciodata si acum sa fim seriosi…….este vina Paxum-ului ca sunt persoane cu propriri pe conturile lor locale si nu pot retrage?
A nu se intelege ca iau apararea Paxum-ului, nu m-am gandit ca o sa dureze atat sa trimita un card, au trecut 2 luni si nu am cardul…...si cine stie cat va mai dura. Dar asta este!!! Or avea motivele lor pe care noi nu le stim, de intarzie atat.
Atata timp cat pot retrage prin alte metode ( EFT) nu ma stresez
Nu, nu a fost nici o problema la cosmo in afara de aprox 3 zile banii in second balance pana au reinoit politica de confidentialitate. Nu stiu ce ai auzit tu... eu nu lucrez cu jasmin,deci nu stiu ce metode au ei. Nu am putut sa sufar niciodata acel site, din cauza modului in care isi trateaza modelele...
Sunt site-uri care nu au aceasta metoda de plata , Jasmin de ex. Ei au WebMoney, ePayService…...de care nu am auzit pera multe si cum Jasmin a recomandat Paxum ca fiind banca lor oficiala.....Paxum am ales.
Bani blocati nu am avut niciodata si acum sa fim seriosi…….este vina Paxum-ului ca sunt persoane cu propriri pe conturile lor locale si nu pot retrage?
A nu se intelege ca iau apararea Paxum-ului, nu m-am gandit ca o sa dureze atat sa trimita un card, au trecut 2 luni si nu am cardul…...si cine stie cat va mai dura. Dar asta este!!! Or avea motivele lor pe care noi nu le stim, de intarzie atat.
Atata timp cat pot retrage prin alte metode ( EFT) nu ma stresez
Nu, nu a fost nici o problema la cosmo in afara de aprox 3 zile banii in second balance pana au reinoit politica de confidentialitate. Nu stiu ce ai auzit tu... eu nu lucrez cu jasmin,deci nu stiu ce metode au ei. Nu am putut sa sufar niciodata acel site, din cauza modului in care isi trateaza modelele...
Heaven;18728 wrote: Nu, nu a fost nici o problema la cosmo in afara de aprox 3 zile banii in second balance pana au reinoit politica de confidentialitate. Nu stiu ce ai auzit tu... eu nu lucrez cu jasmin,deci nu stiu ce metode au ei. Nu am putut sa sufar niciodata acel site, din cauza modului in care isi trateaza modelele...
Nu e vorba despre ce am auzit eu……..este vorba despre ce am citit pe acest fórum, dar nu conteaza, idea e ca nu toata lumea poate opta pt Cosmo.
Cat despre jasmin si modul lor de a trata modelele, am auzit multe povesti……E drept ca au pretentii cam prea mari referitor la poze, video-uri…….dar pana la urma nu e un capat de tara sa faci niste poze profesionale
Ca nu toata lumea e de acord cu regulile lor , asta e. Eu lucrez cu ei de 7 ani, nu am simtit niciodata ca as fi tratata rau . Nu spun ca nu am fost penalizata de ei, de doua ori dar a fost vina mea. Mi-am asumat responsabilitatea si asta a fost. Atata timp cat iti vezi de treaba nu are nimeni treaba cu tine, dar atata timp cat incerci sa faci ceva ce ei spun ca e interzis pe site-ul lor…….oups
Deci parerile sunt diferite …..
Nu e vorba despre ce am auzit eu……..este vorba despre ce am citit pe acest fórum, dar nu conteaza, idea e ca nu toata lumea poate opta pt Cosmo.
Cat despre jasmin si modul lor de a trata modelele, am auzit multe povesti……E drept ca au pretentii cam prea mari referitor la poze, video-uri…….dar pana la urma nu e un capat de tara sa faci niste poze profesionale