experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Merge si pe paxum card am bagat eu faceti ce vam zis eu anterior si va merge!

dupa ce iti da eror 404 dai refresh la transfer si mai deschizi o pagina in paxum si dai refresh si la card balance pt ca imediat dupa eroare iti da ca ai 3500$ pe card si daia nu intra , apoi iara incerci eu am incercat cam de 10 ori si apoi au intrat
No avatar
Baby

La mine nu a mers..îmi apare eroare 404, am încercat de 20 de ori si am dat si refresh...nu îmi arată că am 3500 în card balance...Dar banii nu pot fi transferati
No avatar
krokodillu

jony111;18695 wrote: Merge si pe paxum card am bagat eu faceti ce vam zis eu anterior si va merge!

dupa ce iti da eror 404 dai refresh la transfer si mai deschizi o pagina in paxum si dai refresh si la card balance pt ca imediat dupa eroare iti da ca ai 3500$ pe card si daia nu intra , apoi iara incerci eu am incercat cam de 10 ori si apoi au intrat

Cred ca s-a remediat eroarea. A mai functionat la cineva din prima fara refreshuri
No avatar
jony111

Baby;18696 wrote: La mine nu a mers..îmi apare eroare 404, am încercat de 20 de ori si am dat si refresh...nu îmi arată că am 3500 în card balance...Dar banii nu pot fi transferati

la mine a mers asa am facut cand imi dadea eror 404 imediat imi aparea ca pe card 3500$ iar cand dadeam sa fac transfer pe in pagina de tranfere between acconts imi aparea pe newtemporary card 3500 cea ce era fals asa ca am dat din alta pagina neparasind pagina respectiva refresh balance card sa nu mai apara 3500 si apoi mia mers
No avatar
Connan

S-a remediat pe dracu sa ii ia! Nu merge si mai mult ca sigur astea sunt manarii ale lor. Hai sa vedem: pt card s-au oprit banii de vreo doua luni , pana la verificarea contului puteai primi bani dar nu puteai muta un cent , acum au dat drumul la carduri si tot felul de erori. Ei banii in mod clar ii tin intr-o banca deci primesc o dobanda. Va imaginati ca industria asta nu e doar in romania ! Vb de milioane trecuti zilnic prin ei. Si cateva ore dati cu imprumut unei banci le genereaza o dobanda. Este absurd si aproape imposibil sa fie erori dupa erori in conditiile in care emitentul cardului nu are nimic de a face cu paxum. E clar ca ei se folosesc de banii nostri la fel cum fac aia de la bitmain cu minerii: platesti acum si il primesti peste 3 luni ,timp in care minerul tau le face lor bani si pana ajunge la tine deja algoritmul e crescut , adica mai produce o pl. Asti la fel , se folosesc de banii nostri si pun totul pe seama unor erori inventate. Ce vorbim ? O eroare in sistemul de plati pe card sa dureze atat?? E clar ..
No avatar
jony111

man fa cum ti-am spus si apoi zi daca ti-a mers
No avatar
Connan

Am facut cred ca 30 ori . Nu merge
No avatar
Baby

Poate se remediază curand.acum e nebunie , toți încercăm să ne scoatem banii strânși acolo de vreo 2 luni..
No avatar
jony111

serios mie mi a mers sa mai incerce cineva poate va merge , incearca google chrome, dai disable security codes
No avatar
Connan

Ce ta.penie e si asta? Pai vb de un transfer bancar virtual. Nu cara careva saci de bani cu celebrele carucioare. Gandeste asa : ieri vreo 8 ore eroare. Azi la fel pana acum. Vb de aproape 24 ore bani tinuti undeva in numele paxum. Prinesc dobanda . Imagineaza-ti ca in lume se fac intr-o secunda tranzactii si plati la ordinul milioanelor de operatiuni. E manarie pura.Numai sa faci transfer pe card extern isi iau o gramada de comision. Si sunt multi care fac asta ca sa poata avea cash...
Scrie răspuns