experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
krokodillu

Lara;18678 wrote: Am cardul de două zile și deja mi s-a luat de el. Octav spune că este eroare de la procesor nu de la paxum și să continuăm să încercăm. M-am plictisit, sincer. Dacă primeam și eu cardul monese, cred că rupeam idiotenia asta de card temporar. Sunt super iritata. Am dailypay și vreau să îmi scot banii zilnic, din moment ce acum am un card.
În ritmul asta, mă întorc la ING.

Nu e de la niciun procesor. Imi da aceeasi eroare si de pe laptop si de pe telefon
No avatar
jony111

krokodillu;18684 wrote: Nu e de la niciun procesor. Imi da aceeasi eroare si de pe laptop si de pe telefon

nu vorbea de procesor de calculator istetule era vorba de procesator de plati dar nu sa exprimat ea bine
No avatar
krokodillu

Keke;18676 wrote: Hey..imi cer scuze ca repet intrebarea dar aceasta eroare 404 apare cand incercati sa transferati pe cardul Paxum doar?sau si pe alte carduri atasate e aceeasi situatie?

Transferul pe card extern functioneaza. M-am plictisit sa mai astept sa transfer banii pe cardul paxum (eroare404 toata ziua) si am transferat pe cardul extern de la Raiffeisen. Pana vineri ar trebui sa intre banii, dar de la paxum ma astept la orice de acum incolo.
No avatar
jony111

krokodillu;18686 wrote: Transferul pe card extern functioneaza. M-am plictisit sa mai astept sa transfer banii pe cardul paxum (eroare404 toata ziua) si am transferat pe cardul extern de la Raiffeisen. Pana vineri ar trebui sa intre banii, dar de la paxum ma astept la orice de acum incolo.

a mers o saptamana fara probleme zilnic am bagat bani doar azi e problema si vad ca mai persista poate isi revine pana la 12 noapte sa vedem
No avatar
krokodillu

Am citit pe alt topic ca a zis octav sa dam refresh la browser si dupa aia nu mai da eroare, de-aia am crezut ca se refera la procesor.
Nu stiu ce intelegi prin procesator de plati, probabil ca site-ul care efectueaza plata ? In cazul asta, ce treaba mai are procesatorul, din moment ce banii sunt in contul de paxum de ieri, iar ieri a functionat perfect transferul pe card, iar azi dupa 24 de ore aceeasi operatiune da erore 404 ?
No avatar
krokodillu

jony111;18685 wrote: nu vorbea de procesor de calculator istetule era vorba de procesator de plati dar nu sa exprimat ea bine

Prietenas, am raspuns la ce s-a postat, nu la ce crezi tu ca a vrut sa zica.
Am citit pe alt topic ca a zis octav sa dam refresh la browser si dupa aia nu mai da eroare, de-aia am crezut ca se refera la procesor.
Nu stiu ce intelegi prin procesator de plati, probabil ca site-ul care efectueaza plata ? In cazul asta, ce treaba mai are procesatorul, din moment ce banii sunt in contul de paxum de ieri, iar ieri a functionat perfect transferul pe card, iar azi dupa 24 de ore aceeasi operatiune da eroare 404 ?

Link : http://www.forumvideochat.com/f2/paxum-rog-detalii-de-cei-care-folosesc-aceasta-metoda-de-plata-2199-41.html
A doua postare Rimela
No avatar
jony111

ok hai ca incerc eu cu refresh browser sa vad daca merge
No avatar
krokodillu

jony111;18690 wrote: ok hai ca incerc eu cu refresh browser sa vad daca merge

La mine nu a mers
No avatar
jony111

krokodillu;18691 wrote: La mine nu a mers

A mers mersi mult de tot pentru inmformatie!!!! ce trebuie sa faci dupa ce iti da eror 404 dai refresh la transfer si mai deschizi o pagina in paxum si dai refresh si la card balance pt ca imediat dupa eroare iti da ca ai 3500$ pe card si daia nu intra , apoi iara incerci eu am incercat cam de 10 ori si apoi au intrat
No avatar
Keke

krokodillu;18686 wrote: Transferul pe card extern functioneaza. M-am plictisit sa mai astept sa transfer banii pe cardul paxum (eroare404 toata ziua) si am transferat pe cardul extern de la Raiffeisen. Pana vineri ar trebui sa intre banii, dar de la paxum ma astept la orice de acum incolo.

Merci pt raspuns.
Scrie răspuns