Deci mor de ras =)))) Acelasi lucru il ziceam si eu ce ***** de carduri ne-au trimis si acum nici nu merge sa le incarcam cu cascaval
experienta mea cu paxum recente
Connan;18670 wrote: Foarte tare! Ieri a venit cardul la 12 , activat la 12:15 si incerc primul transfer. Sa incerc mai tarziu. Abia la 7 seara a mers. Azi , dupa 24 ore de kk incerc la 7 seara. Eroare 404 ! Imi da nr de tel pt card. Sun. Canta SEAL ( pesedist si asta cu trandafirii lui). Astept. Am invatat mare parte din versuri dupa 4 repetari. Apoi se inchide automat. Si am platit 45 dol acum 2 luni pt o cartela de metrou de tot kk.
Deci mor de ras =)))) Acelasi lucru il ziceam si eu ce ***** de carduri ne-au trimis si acum nici nu merge sa le incarcam cu cascaval
) ai draq pesedisti
))
-
krokodillu
Bah nene dar Paxum astia nici o vorba, nici un comunicat, nimic despre eroarea aia 404, exact acum in perioada platilor, dupa ce ca nu au support puteau macar sa anunte pe site ceva de ce nu putem sa transferam banii pe card si cand se rezolva. Cat tupeu obraznic si cata nesimtire crasa, abia astept sa scap de ei
-
Guest
Am cardul de două zile și deja mi s-a luat de el. Octav spune că este eroare de la procesor nu de la paxum și să continuăm să încercăm. M-am plictisit, sincer. Dacă primeam și eu cardul monese, cred că rupeam idiotenia asta de card temporar. Sunt super iritata. Am dailypay și vreau să îmi scot banii zilnic, din moment ce acum am un card.
În ritmul asta, mă întorc la ING.
jospesede;18677 wrote: Asta sunt si eu curioasa, daca a incercat cineva sa faca transfer pe monese sau alt card. Mi-e frica sa incerc eu
)
Am incercat eu ieri pe la 7 seara, pe card de alpha bank. Pana acum s-au vazut instant. De data asta nu ii vad nici la ora asta. Inca nai astept.
Am incercat eu ieri pe la 7 seara, pe card de alpha bank. Pana acum s-au vazut instant. De data asta nu ii vad nici la ora asta. Inca nai astept.
Lara;18678 wrote: Am cardul de două zile și deja mi s-a luat de el. Octav spune că este eroare de la procesor nu de la paxum și să continuăm să încercăm. M-am plictisit, sincer. Dacă primeam și eu cardul monese, cred că rupeam idiotenia asta de card temporar. Sunt super iritata. Am dailypay și vreau să îmi scot banii zilnic, din moment ce acum am un card.
Eroare 404, da inca nu merge tranferati bani pe paxum card, ieri in cele din urma au mers azi nop incerc mai tarziu sa vedem
Eroare 404, da inca nu merge tranferati bani pe paxum card, ieri in cele din urma au mers azi nop incerc mai tarziu sa vedem
-
krokodillu
Nu e de la procesor, imi da aceeasi eroare si de pe laptop si de pe telefon.