experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
caldiran simona

Daca vrei si doresti i poti transfera la mine in Paxum si iti opresc comision 5 la suta.
No avatar
caldiran simona

Si iti fac plata direct ches,ma poti contacta si discutam.
No avatar
nmuser

Scuze daca repet intrebarea asta,dar pot face EFT din paxum pe un cont din RO care nu este pe numele de cont paxum,am asteptat atat de mult cardul,acum imi trimit bani cu taraita din site-uri,tocmai de frica ca se mai intampla cate ceva,abia scot cate 500$ pe zi paxum=gunoi!
No avatar
Rimela

nmuser;18663 wrote: Scuze daca repet intrebarea asta,dar pot face EFT din paxum pe un cont din RO care nu este pe numele de cont paxum,am asteptat atat de mult cardul,acum imi trimit bani cu taraita din site-uri,tocmai de frica ca se mai intampla cate ceva,abia scot cate 500$ pe zi paxum=gunoi!

Contul din Ro trebuie musai sa fie pe numele tau, altfel nu se poate
_ana_

caldiran simona;18661 wrote: Daca vrei si doresti i poti transfera la mine in Paxum si iti opresc comision 5 la suta.

Credeam ca lucrezi la Paxum ca Octav...si poate ai o persoana de legatura la Cargus...
ca asa am card MOnese si imi scot banii...

dar ca imi vreau cardul meu Paxum care a ramas blocat la Cragus :)
No avatar
nmuser

Rimela;18664 wrote: Contul din Ro trebuie musai sa fie pe numele tau, altfel nu se poate

Unde imi recomandati sa deschid cont,ca am vazut ca nu accepta orice banca RO
No avatar
Rimela

nmuser;18666 wrote: Unde imi recomandati sa deschid cont,ca am vazut ca nu accepta orice banca RO

BRD si BCR ...la astea parca nu se poate. Din ce am citit eu pe aici, majoritatea au la ING , Raiffesen…..
Vezi un pic prin primele posturi.....
No avatar
nmuser

Rimela;18667 wrote: BRD si BCR ...la astea parca nu se poate. Din ce am citit eu pe aici, majoritatea au la ING , Raiffesen…..

Cont de valuta nu?
No avatar
JusticeCam

Rimela;18667 wrote: BRD si BCR ...la astea parca nu se poate. Din ce am citit eu pe aici, majoritatea au la ING , Raiffesen…..

Eu am citit ca banca ING nu accepta. De BRD si BCR nu am citit. Raiffaisen accepta.
No avatar
Connan

Foarte tare! Ieri a venit cardul la 12 , activat la 12:15 si incerc primul transfer. Sa incerc mai tarziu. Abia la 7 seara a mers. Azi , dupa 24 ore de kk incerc la 7 seara. Eroare 404 ! Imi da nr de tel pt card. Sun. Canta SEAL ( pesedist si asta cu trandafirii lui). Astept. Am invatat mare parte din versuri dupa 4 repetari. Apoi se inchide automat. Si am platit 45 dol acum 2 luni pt o cartela de metrou de tot kk.
Scrie răspuns