experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
BAUBAU

sa moara frantza daca asta nu e un fel de strategie ...
lulu

Buna Nadia si mersi pentru raspuns . Eu personal cand am facut transfer EFT stiam ca e posibil numai intr-un cont deRon si l-am facut numai de proba sincer . Am inteles eu gresit sau tu vorbesti de transfer eft intru-un cont de Euro ?(,, retrage echivalentul in euro a maxim $3000 pe zi'') . Adica la eft pot adauga un cont in euro si sa transfer Dolarii de pe paxum in acel cont ?
As aprecia tare mult daca mi-ai raspunde . Multumesc frumos
lulu

Buna Rimela . Cand am facut primul EFT era undeva prin aprilie-mai daca nu ma insel.Si atunci dura mail mult .
No avatar
Nadia

lulu;18649 wrote: Buna Nadia si mersi pentru raspuns . Eu personal cand am facut transfer EFT stiam ca e posibil numai intr-un cont deRon si l-am facut numai de proba sincer . Am inteles eu gresit sau tu vorbesti de transfer eft intru-un cont de Euro ?(,, retrage echivalentul in euro a maxim $3000 pe zi'') . Adica la eft pot adauga un cont in euro si sa transfer Dolarii de pe paxum in acel cont ?
As aprecia tare mult daca mi-ai raspunde . Multumesc frumos

Hello! EFT-ul se poate face in Ron sau in Euro. Eu mi-am facut EFT in Euro. De exemplu, iti retragi 2000 de euro, ti-i echivaleaza la 2400 de dolari pe care ti-i retrage din contul tau. Cursul valutar nu e cel mai bun, dar asta e. Exact - te duci la ING sau Raiffeisen, iti deschizi cont in euro pe care-l adaugi in contul tau Paxum cand vrei sa-ti retragi banii prin EFT. Se convertesc automat dolarii in euro cand se face transferul, te pune sa selectezi acolo moneda contului bancar cand adaugi contul prima oara dupa care e memorat si-l folosesti ca template. Cu placere :)
No avatar
krokodillu

Penguin;18645 wrote: Vreau sa mi transfer banii pe card,si logic ca mi da eroare.ei,in schimb imi apar 2500 d dol disponibili pe card🤣🤣🤣.mi i or lasa mie cadou?🤣🤣

Error 404
Card Customer Support phone number: 1-800-624-6171
Funds were not transferred. Please try again later

Da-i refresh balance la card ca sa nu iti mai apara ce ai retras ieri.

In rest, asteptam sa se remedieze eroarea grrrr
No avatar
BAUBAU

trebuie sa treaca toti la plati i crypomonede , instante si fara fee uri mari
No avatar
caldiran simona

Buna,daca doreste cineva ajutor pentru paxum ma poate contacta.
No avatar
Keke

Hello!eroarea apare doar cand doriti sa transferati banuti pe cardul Paxum sau se intampla acelasi lucru si cu cardurile atasate?
_ana_

caldiran simona;18656 wrote: Buna,daca doreste cineva ajutor pentru paxum ma poate contacta.

Buna...ma poti ajuta cand am cardul Paxum inca la Cargus si nu imi ajunge acasa?...

Degeaba sun la Cargus...degeaba le trimit emailuri...
ca ori nu raspund ori imi zic ca nu am telefonul corect...

Dar nu imi modifica nr de tel in sistem ca sa rezolvam odata ... :(
No avatar
caldiran simona

_ana_;18659 wrote: Buna...ma poti ajuta cand am cardul Paxum inca la Cargus si nu imi ajunge acasa?...

Degeaba sun la Cargus...degeaba le trimit emailuri...
ca ori nu raspund ori imi zic ca nu am telefonul corect...

Dar nu imi modifica nr de tel in sistem ca sa rezolvam odata ... :(

Buna,te pot ajuta.
Scrie răspuns